İlk 5,10 dk da çıktıysa vardır canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah hepimiz içinİlk 5,10 dk da çıktıysa vardır canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın
Peki marka önemli mi days Doctor adet günü yaptım ilk dakiaklarda çıktı bekledikçe koyulaşmadı aynı ilk hali gibiİlk 5,10 dk da çıktıysa vardır canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın
Elhamdülillah iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma konuşayım :)Kizcelerr nasılsinizzzz
Siz de mi bekliyorsunuz gebelikİlk 5,10 dk da çıktıysa vardır canım inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına alırsın
Valla bilmiyorum ki canım ama kötü yorum duymadım pek bu marka ile ilgiliPeki marka önemli mi days Doctor adet günü yaptım ilk dakiaklarda çıktı bekledikçe koyulaşmadı aynı ilk hali gibi
Benimki kimyasal oluyor 2 aydır canım 2 gün önce yine öyle oldu sizlerden uzakSiz de mi bekliyorsunuz gebelik
İyi gidiyor gibi belirtilerim tamamen gitmiş gibi hissediyorum yarın kontrolüm var hayırlı haberler almayı umuyorum diyelim sen naptın regl oldunmuElhamdülillah iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma konuşayım :)
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor hayırlısıyla
İnşallah gönlünüzce olsun hepimiz miniklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıylaBenimki kimyasal oluyor 2 aydır canım 2 gün önce yine öyle oldu sizlerden uzak
Hangi test ile yaptınızİyi gidiyor gibi belirtilerim tamamen gitmiş gibi hissediyorum yarın kontrolüm var hayırlı haberler almayı umuyorum diyelim sen naptın regl oldunmu
İnşAllah keseyi ve kalp atışını görürsün canım artık belirtilere takılma ben 2 mayısta regl oldumİyi gidiyor gibi belirtilerim tamamen gitmiş gibi hissediyorum yarın kontrolüm var hayırlı haberler almayı umuyorum diyelim sen naptın regl oldunmu
Laboquick kaset test ile yaptım 27 Nisan'da silik çizgi gördüm 28 Nisan'da 138 beta ile öğrendimHangi test ile yaptınız
Ben daha önce nimo softec bebetime prodoctor ve pregnant diye markalar kullandım hepsi de doğru çıkardıHangi test ile yaptınız
Amin inşallah canım cümlemizinİnşallah gönlünüzce olsun hepimiz miniklerimizi kucağımıza alırız hayırlısıyla
Ben days Doctor yaptımdaBen daha önce nimo softec bebetime prodoctor ve pregnant diye markalar kullandım hepsi de doğru çıkardı
Days Doctor duydunuz muBen daha önce nimo softec bebetime prodoctor ve pregnant diye markalar kullandım hepsi de doğru çıkardı
Bu arada hayirlisiyla Kucağınıza alın inşallahBen daha önce nimo softec bebetime prodoctor ve pregnant diye markalar kullandım hepsi de doğru çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?