İyiyim canım biraz kafa dinliyorum keyfim yok sen nasılsın
Benimde dedem vefat etti vana gidcem yarınİyiyim canım biraz kafa dinliyorum keyfim yok sen nasılsın
Ayyy soracaktım demin başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ya üzüldüm canımBenimde dedem vefat etti vana gidcem yarınbenimde hiç keyfim yok
Sağol canım Allah razı olsunAyyy soracaktım demin başın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ya üzüldüm canım
Allah rahmet eylesin canım benim mekanı cennet olsunSağol canım Allah razı olsun
Canım az önce nokta nokta kahverengi lekeler oluşmuş bu yerleşme kanaması mi oluyorEğer varsa zaten şimdi bile çıkar canım hayırlısı olsun
Olabilir canım yaaaCanım az önce nokta nokta kahverengi lekeler oluşmuş bu yerleşme kanaması mi oluyor
Amin canım benim Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım benim mekanı cennet olsun
Nasıl oldun canım?Kızlar günaydınyarın kontrole gideceğim dua edin bana olur mu
Başın sağ olsun kuzummBenimde dedem vefat etti vana gidcem yarınbenimde hiç keyfim yok
Yarın gidicem canım kontroleNasıl oldun canım?
İnşallah hcg yukselmiş bebegin sağlıkla gelişiyordurYarın gidicem canım kontrole
Evet evet canım inşallah Allah’ın izniyle sen napıyorsun bakalımİnşallah hcg yukselmiş bebegin sağlıkla gelişiyordur
Ohhhh iyi yaptın canım bitti bugün 7 gün oldu ama yine de kürtajdan önce 9 güne kadar leke gelme ihtimali oluyodu diye emin olmak için iki gün daha bekliycem sen nasılsın iyisin dimii
Allahımm minnakkkk sağlıkla gelsin canımmYarın gidicem canım kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?