Haber verrrrİyiyizzzz kontrole gidiyorum simdii
Haberdar et canım benim ben de iyiyim valla keyif modundayımİyiyim aşkooo nasıl olayım bende yârın kontrole gideceğim siz nasılsınız napıyorsunuz bakalım
Ben de iyiyim canım benim de 3.gün den sonra gelmedi gelmedi 6.gün gene geldi sımdı takılıyorum oyle kendimeOhhhh iyi yaptın canım bitti bugün 7 gün oldu ama yine de kürtajdan önce 9 güne kadar leke gelme ihtimali oluyodu diye emin olmak için iki gün daha bekliycem sen nasılsın iyisin dimii
Bende iyiyim. Hsg için randevu aldım doktor 4 veya 5. Gün gel diyor kafam karıştı. Bittikten sonra yapılıyor diye biliyordumEvet evet canım inşallah Allah’ın izniyle sen napıyorsun bakalım
Gördük bebisii tekrar beta istedi doktor kan verdim eve dönüyorum sen nasılsınnnnnnHaber verrrr
Timam bebeğim hihihihi ohhhhh bende kasık ağrısı var ilte adet olacakmış gibi heheeHaberdar et canım benim ben de iyiyim valla keyif modundayım
Haha kıyamam sıkıntı ya o yüzden 9. Gün en idealiBen de iyiyim canım benim de 3.gün den sonra gelmedi gelmedi 6.gün gene geldi sımdı takılıyorum oyle kendime
Allah Allah bana bittikten sonra 4 gün içinde demişti ama çekilmemiştim ben tabiBende iyiyim. Hsg için randevu aldım doktor 4 veya 5. Gün gel diyor kafam karıştı. Bittikten sonra yapılıyor diye biliyordum
Oh süperrrrrGördük bebisii tekrar beta istedi doktor kan verdim eve dönüyorum sen nasılsınnnnnn
Olur olur normal o iki haftaya daha rahat olursun kramp olarak ama bulantıların başlar 6.hsftadan sonraTimam bebeğim hihihihi ohhhhh bende kasık ağrısı var ilte adet olacakmış gibi hehee
Benim max 6 zaten uzun zaman sonra ilk defa 6.gün oldu yeni başladım denemeye bakalımHaha kıyamam sıkıntı ya o yüzden 9. Gün en ideali
Belim de sanki iğne batarmış gibi ağrı var işte öyle ya eheheOlur olur normal o iki haftaya daha rahat olursun kramp olarak ama bulantıların başlar 6.hsftadan sonra
Hafi bakalım hayırlısı benim de testler bugün geldi ben de çarşamba başlarım denemelereBenim max 6 zaten uzun zaman sonra ilk defa 6.gün oldu yeni başladım denemeye bakalım
Olsun olsun sağlıkla gelsinBelim de sanki iğne batarmış gibi ağrı var işte öyle ya ehehe
Hadi hayırlısı aşkım bu ay tutsun aminnnnnnHafi bakalım hayırlısı benim de testler bugün geldi ben de çarşamba başlarım denemelere
AminnnHadi hayırlısı aşkım bu ay tutsun aminnnnnn
Kızlar merhabaKızlar adet tarihi 1 Nisan 2 Nisan 3 Nisan olanlar beraber bekleyelim
Canım burada sohbet edebilirsin bizimle alma falan yokKızlar merhaba
24 Nisan varsa benide alabilir misiniz gören alırsa çok sevinirim
Şimdiden teşekkürler
Tamam canım sağol bazen oluyor ya sizin açtığınız gibi gören etiketler diye şey yaptım kız ondanCanım burada sohbet edebilirsin bizimle alma falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?