Gel canım sen de gel bi ay beklicez bi kişi için daha beklerizTamam canım sağol bazen oluyor ya sizin açtığınız gibi gören etiketler diye şey yaptım kız ondan
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinBaşın sağ olsun kuzumm
Yok yok canım benim istediğini dilediğini sorup danışanilirsinnnTamam canım sağol bazen oluyor ya sizin açtığınız gibi gören etiketler diye şey yaptım kız ondan
Aminnnn aşkom tutsun inşallahHadi hayırlısı aşkım bu ay tutsun aminnnnnn
Bende vajınısmus sorunu var.Gel canım sen de gel bi ay beklicez bi kişi için daha bekleriz
TeşekkürlerYok yok canım benim istediğini dilediğini sorup danışanilirsinnn
En son adet tarihin ne zaman canımBende vajınısmus sorunu var.
Ama en son denememiz yaklaşık üç gün önce oldu.
onda da azıcık ucu girdi gıbı oldu sanırım tam emin değilim anlayamadım.
Yavaş yavaş bu sorunumu da aşmaya çalışıyorum zaten.
O sırada da eşim tam çıkaramadı gibi birşey oldu ve sanırım gitti
Üç günde olma ihtimali yoktur sanırım ne zaman test yapmam lazım sizce çünkü boşalma gerceklıstıkten sonra vajına giriş kısımına da sureklı sürtğnme oldu yaklaşık 3 4 dakika kadar ve ne bacak aramda nede eşimde göremedik
Sizce kaç gün sonra yapmam lazım en son bieleşmeden de tam 2 gün önce adetim bitmiştir ovülasyon testı yüksek çıkmıştı o gün denemıstık
Canım ovulasyon testinde pik gördükten 11 gün sonra çıkıyo ya da saha net 12 geç döllenme falan olmazsa tabii ne zamandır evlisinBende vajınısmus sorunu var.
Ama en son denememiz yaklaşık üç gün önce oldu.
onda da azıcık ucu girdi gıbı oldu sanırım tam emin değilim anlayamadım.
Yavaş yavaş bu sorunumu da aşmaya çalışıyorum zaten.
O sırada da eşim tam çıkaramadı gibi birşey oldu ve sanırım gitti
Üç günde olma ihtimali yoktur sanırım ne zaman test yapmam lazım sizce çünkü boşalma gerceklıstıkten sonra vajına giriş kısımına da sureklı sürtğnme oldu yaklaşık 3 4 dakika kadar ve ne bacak aramda nede eşimde göremedik
Sizce kaç gün sonra yapmam lazım en son bieleşmeden de tam 2 gün önce adetim bitmiştir ovülasyon testı yüksek çıkmıştı o gün denemıstık
Canım 6 aydır evliyimCanım ovulasyon testinde pik gördükten 11 gün sonra çıkıyo ya da saha net 12 geç döllenme falan olmazsa tabii ne zamandır evlisin
24 Nisan başlangıç 27 bitiş sanırım yada 28 ikisinden birisi olması lazım bundan iki gün sonra da deneme yaptıkEn son adet tarihin ne zaman canım
Yaa ne güzel dediğim gibi ovulasyon testinde pik gördükten 11 ya da 12 gün sonra çıkıyoCanım 6 aydır evliyim
Ben daha oncesınde de eşimin ozur dıleyerek söylüyorum boşaldıgını alıp içime sürüyordum artık olsun diye en çok gebelık ıcın ıstiyorum evet bunu asmam lazım ama aşamadığım ıcın bu yolu bulmuştum iki ay denedim bu bahsettıgım olmadı.24 Nisan başlangıç 27 bitiş sanırım yada 28 ikisinden birisi olması lazım bundan iki gün sonra da deneme yaptık
O zaman 3 gun oldu daha 9 gün sonra yaparsam net bir sonuç görürümYaa ne güzel dediğim gibi ovulasyon testinde pik gördükten 11 ya da 12 gün sonra çıkıyo
Kusura bakmayın cevaplamak zorunda değilsiniz tabi de korku olduğu için mi böylesinizBen daha oncesınde de eşimin ozur dıleyerek söylüyorum boşaldıgını alıp içime sürüyordum artık olsun diye en çok gebelık ıcın ıstiyorum evet bunu asmam lazım ama aşamadığım ıcın bu yolu bulmuştum iki ay denedim bu bahsettıgım olmadı.
Çok saçma buluyorum ama yapamadığım için cinsel birleşmeyi bir türlü yapamadığım ve hamşleliği de çok ıstedıgım için deniyordum
Tabii inşallah gönlünce olur canımm yaaO zaman 3 gun oldu daha 9 gün sonra yaparsam net bir sonuç görürüm
Estagfurullah ne kusuruKusura bakmayın cevaplamak zorunda değilsiniz tabi de korku olduğu için mi böylesiniz
Estagfurullah ne kusuruKusura bakmayın cevaplamak zorunda değilsiniz tabi de korku olduğu için mi böylesiniz
inşallah canım ya bir bebem olmasını çok ıstıyorum şu korkumu yensem oncelık olarakTabii inşallah gönlünce olur canımm yaa
Estagfurullah ne kusuru
Evet aşırı derecede korku var bende acıyacak veya kanıyacak dıye değil saçma sapan bır sekılde esımı itme hastalığı oldu bende direk itiyorum
Afedersınız de ne kadar ıslaklık olsa da bende izin vermıyorum ve çok çabuk uyarılırım hemen olur
biliyorum
inşallah canım ya bir bebem olmasını çok ıstıyorum şu korkumu yensem oncelık olarak
Bence hiç korkmayın bende ilk evlendiğimde 2 hafta neredeyse ilişki yaşayamadım, hep geri itme oluyordu bacaklarım titriyordu hep, sonra çok şükür yendim, sizde yenersiniz inşallahEstagfurullah ne kusuru
Evet aşırı derecede korku var bende acıyacak veya kanıyacak dıye değil saçma sapan bır sekılde esımı itme hastalığı oldu bende direk itiyorum
Afedersınız de ne kadar ıslaklık olsa da bende izin vermıyorum ve çok çabuk uyarılırım hemen olur
biliyorum böyle olması daha basitleştirecek ama beynimde buna ozon veremıyorum bedenıme de yansıyor sıkıyorum kasıyorum çok
İnşallah enerim canımBence hiç korkmayın bende ilk evlendiğimde 2 hafta neredeyse ilişki yaşayamadım, hep geri itme oluyordu bacaklarım titriyordu hep, sonra çok şükür yendim, sizde yenersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?