İnşAllahhh hepimiz alalım yaaaİnşallah güzel sonuçlar alırsın kuzum
Yok canım bekle daha kana idrara geçmesini beklemen gerek çok erken 10 gün olsun öyle yap testi en azındanKızlar açık yazıyorum kusura bakmayın bahsetmiştim daha ilişki üzerinden 4 gün falan gectı neredeyse
benim çok fazla akıntım olmaya
Ve ara ara kasıklarıma adetime daha epey varken ağrım girmeye bacağımda kramplar başladı
Sizce 12 sonra mı denemeliyim h.testı yoksa şuan denesem sonuç alabılır mıyım
Birlikte yapcaz testi kuzuuBat 1 haziran ama benim günler bu ilacı kullanınca şaşıyor genellikle öne çekiyor. Senin bat ne zman canim
Çok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak tutmuşmudur diye çok düşünür oldumYok canım bekle daha kana idrara geçmesini beklemen gerek çok erken 10 gün olsun öyle yap testi en azından
Ayyy benim de geçen boş gebeliği saymazsak ilk olucak çok istiyorum yaaaaÇok heyecanlıyım ilk gebeliğim olacak tutmuşmudur diye çok düşünür oldum
Bende çok çok istiyorum eşimde çok istiyor eşim küçük çocuk gibi öyle masum masum söylüyor ki istememek elde değilAyyy benim de geçen boş gebeliği saymazsak ilk olucak çok istiyorum yaaaa
Aslaaa hepimiz için ederim hepppAy kızlar bugün degılsede elbet bir gün rabbim hepimize nasip etsin inşallah dualarım hem kendimle hem sizle
Sizde duşlarınızdan beni eksik etmeyin olur mu
İnşallah canımAslaaa hepimiz için ederim hepppinşAllahhh olucak yaaa eminimm
Ay kıyamammm yok benimki içten içten istiyoBende çok çok istiyorum eşimde çok istiyor eşim küçük çocuk gibi öyle masum masum söylüyor ki istememek elde değil
İnşallah hepimiz buraya güzel haberleri veririz hepinizden bekliyorum hayırlısıylaAy kıyamammm yok benimki içten içten istiyo
İnşAllahhh mayıs bitmeden güzel haberleri uçuralım burdaaaİnşallah hepimiz buraya güzel haberleri veririz hepinizden bekliyorum hayırlısıyla
Ne kadar oldu canım evleneli seninİnşAllahhh mayıs bitmeden güzel haberleri uçuralım burdaaa
1 buçuk yılNe kadar oldu canım evleneli senin
Benim 29 u ay nolur bu ay güzel haberler gelsinnnYa kafaa gitti iyiceeeNisan
Ay hadi inşallah bu ah bizim ayımız olsunBirlikte yapcaz testi kuzuu
Takviyenin yanına pekmez üzerine limon sık ye canım düzelir insallahKızlar demir eksikliği yumurta oluşumu ve yumurtlamayı kötü etkiliyormuş ya benim demir depom 2.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?