Amin inşallah bebeklerimmmmAy hadi inşallah bu ah bizim ayımız olsun
Ne zman doktora gideceksin? Bebeğin tutunması için muhtemelen riske atmaz verir ilacı. Çünkü daha çok başlarındasın.Kızlar bugünden itibaren 5. Haftama girdim dün Progesteron testi verdim 11 çıktı doktor 10 un altı olursa progestan 200 mg başlarız demişti bana 11 biraz düşük geldi yani en azından 13 15 bekliyordum D Dua ilesoguknevalee E esrarengizl
Düşük gibi miNe zman doktora gideceksin? Bebeğin tutunması için muhtemelen riske atmaz verir ilacı. Çünkü daha çok başlarındasın.
Kaç olması gerekiyorduKızlar bugünden itibaren 5. Haftama girdim dün Progesteron testi verdim 11 çıktı doktor 10 un altı olursa progestan 200 mg başlarız demişti bana 11 biraz düşük geldi yani en azından 13 15 bekliyordum D Dua ilesoguknevalee E esrarengizl
Doktor bana normal dedi ama ben en azından 13 falan bekliyordumKaç olması gerekiyordu
Bana verdi hem iğnesini hem hapını iğne bitti hapa devam ediyorumNe zman doktora gideceksin? Bebeğin tutunması için muhtemelen riske atmaz verir ilacı. Çünkü daha çok başlarındasın.
Benimki 34 doktor bişey demedigine göre normal herhaldeDoktor bana normal dedi ama ben en azından 13 falan bekliyordum
Hapı vajinal mı alıyorsun aşko yoksa içerek miBana verdi hem iğnesini hem hapını iğne bitti hapa devam ediyorum
İyi iyi kızzzz çok iyi hatta eheheBenimki 34 doktor bişey demedigine göre normal herhalde
Yok askm içiyorum sabah akşam tok ve agrilarimada iyi geliyor rahatlatıyor beni bide aşırı uyku ve sersemlik yapıyor öğlen en az 1 saat uyuyorum ben yoksa başım aşırı dönüyorHapı vajinal mı alıyorsun aşko yoksa içerek mi
Ayy rahatladım çok şükür şey sorucam ya ben avakadoyu sade yiyemiyorum yoğurtla baharatlayip yesem olurmuİyi iyi kızzzz çok iyi hatta ehehe
Yok aşk 100 ben ignesinide kullandım ya 5 tane o yüzden düşük bence bırazProgestan 200 mg mi aşko
Aşkımmm ben şöyle yapıyorum Avakadoyu peynirle eziyorum birazcık zeytinyağı ve limon sık, kızarmış ekmeğime sürüyorum aşırı aşırı iyi oluyorAyy rahatladım çok şükür şey sorucam ya ben avakadoyu sade yiyemiyorum yoğurtla baharatlayip yesem olurmu
Tamamdirrr canım gebelik diyetine baslicam ben fazla kilom var ileri süreçte beni zorlamasin bebek büyüdüğünde falanAşkımmm ben şöyle yapıyorum Avakadoyu peynirle eziyorum birazcık zeytinyağı ve limon sık, kızarmış ekmeğime sürüyorum aşırı aşırı iyi oluyor
Bende 1 kilo verdim dösmekdkswkkrd senin kasık ağrıların oluyor muTamamdirrr canım gebelik diyetine baslicam ben fazla kilom var ileri süreçte beni zorlamasin bebek büyüdüğünde falan
Bende 1 kilo verdim dösmekdkswkkrd senin kasık ağrıların oluyor mu
hani böyle adet olacakmış gibi ağrı oluyor ya belde ve kasıklardaTamamdirrr canım gebelik diyetine baslicam ben fazla kilom var ileri süreçte beni zorlamasin bebek büyüdüğünde falan
hani böyle adet olacakmış gibi ağrı oluyor ya belde ve kasıklarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?