Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

İstiyorsan bşka doktora da sor ama 11 iyi bence bilemedim hafta hafta yükseliyor diye biliyorum aşkım

Bak yeni yükseliyor demekki sen haşlanmış yumurta ve muz ceviz ihmal etme tutunmaya gelişime destek

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-08-12-03-14-131_com.android.chrome-edit.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 14
O konu hakkında hiç bir bilgim yok sen yine de gönlünü ferah tut kuzu Allahın izni ile bişi olmaz yaa

Ay cok uzuldum sizerabbim daha hayirli guzel kapilar acsin

Kızlar hayırlı Cumalar nasılsınız bizim yumurtlama dönemleri yavaş yavaş başlıyo hadi grupta kalanlar da bu ay güzel haberi alalım inşAllahh yaaa 11 gün oluyo sat tan sonra

Kızlar hayırlı Cumalar nasılsınız bizim yumurtlama dönemleri yavaş yavaş başlıyo hadi grupta kalanlar da bu ay güzel haberi alalım inşAllahh yaaa 11 gün oluyo sat tan sonra
Amin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.
Yarın benim hsg var biraz tırsıyorum ama bir evlada sahip olmak için insan herseye katlanabilirmiş hissi baskın. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.

Amin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.
Yarın benim hsg var biraz tırsıyorum ama bir evlada sahip olmak için insan herseye katlanabilirmiş hissi baskın. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.
Tabii ki deee inşAllah herşey yolundadır ve minik mucizemiz bizi çok yakında bekliyordur 15 gün sonraok güzel haberi almak duasıylaa tırsma herşey muhteşem olucakk

Vajinusmus sorununu yenebildiniz mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…