Kız erken mi hiç bilmiyorum ilk gebeliğim olacak olmuşsa tabi eğer.Çok erken değil mi
reglime de daha 10 gün varKız erken mi hiç bilmiyorum ilk gebeliğim olacak olmuşsa tabi eğer.
Eczaneden alacaktım erken g. Testi ama oradaki bayan 10 gün geçsin daha iyi sonuç verir demişti hemen almamıştım
Eğer ama bişey çıkmazsa sakın stres yapmareglime de daha 10 gün var
Ben en iyisi yarın alayım yapayım
regl gecikirse birdaha alırım olmaz mı çok heyecanlıyımiki gündür miğde bulantım başladı
Daha göstermedi benim de 29 nisan pik bu gün belki ya da yarın gösterir diye düşünüyorum bakalım26 nisan sattı zaten ikimizinde9-10 2 günde pik çıktı değerlendirdik bakalım. Çok geçmiş olsun tekrar . Senin ne zaman pik gösterdi
Amin canım inşallah darısı sana burada ki isteyen herkese olurAyyy çok şükür çok şükür inşallah onu da duyarsınız merak etmesağlıkla gelsinn inşallah bu ay darısı bize olsun
İnşallah hamilelik haberinizi en kısa zamanda alırsınızDaha göstermedi benim de 29 nisan pik bu gün belki ya da yarın gösterir diye düşünüyorum bakalım
Benim 10 gün kala hiç bir şey çıkmamıştı dkzkekdksjeEğer ama bişey çıkmazsa sakın stres yapmaçok erken henüz çünkü . Bat aynı ikimizin de benimde 10 gün var
Günaydınnnn
Napıyorsun kızzzGunaaayydin hayatım
Doktorum çağırmıştı bı kahvaltı yapıp oraya gecicem canım sen napiyosunNapıyorsun kızzz
Uzanıyorum aşkooo bendeeeeDoktorum çağırmıştı bı kahvaltı yapıp oraya gecicem canım sen napiyosun
İyii bebisle nasıl gidiyorUzanıyorum aşkooo bendeeee
Bel ağrım kasık ağrım oluyor bazen geçen gün başım dönmüştüİyii bebisle nasıl gidiyor
Senin nasıl gidiyorİyii bebisle nasıl gidiyor
Ay bende de hafif hafif sabah bulantıları başladıBel ağrım kasık ağrım oluyor bazen geçen gün başım dönmüştü
Çok şükür bulantım falan yok ya benimmmAy bende de hafif hafif sabah bulantıları başladı
Bende de çok yok yemek yedigkm de geciyorÇok şükür bulantım falan yok ya benimmm
Yaaa kontrole mi gidiyorsun şimdi kızzzBende de çok yok yemek yedigkm de geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?