Bugün verdim 789 olmuşBetan kaç canım
Canım nasılsınAmin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.
Yarın benim hsg var biraz tırsıyorum ama bir evlada sahip olmak için insan herseye katlanabilirmiş hissi baskın. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.
Şimdi gördüm mesajını ay çok şükür inşallah tez zamanda güzel haberi de verirsin kuzu yaaaaaKızlar merhaba bugün hsgye girdim. Tuplerde hafif yapisikliklar varmış çok şükür açıldı .
Bende kasılma yok ama sadece o an beynimde izin veremıyorumCanım cesaretli ilgili değil eğer evren yüksekse benim gibi doktorla çözebilirsin. Bilinçaltı olayı değil bu hastalık kaslarla ilgili
4+5 canımEski mesajlarda mutlaka yazmışsınızdır ama çok mesaj olunca okuyamadım kusura bakmayın ilk keseyi ne zaman gördünüz acaba? :)
Bu tarihteki ya da öncesi betanızı hatırlıyor musunuz4+5 canım
Bundan bir hafta öncesinde de 94 dü betamBu tarihteki ya da öncesi betanızı hatırlıyor musunuz
İyiyim hamdolsun. Çok hafif kanamam var onun dışında bir sorun yok. Bakalım inşallah hayırlı haberi ilk aydan alırım.Canım nasılsın
Sen nasılsın ovulasyon testleri ne alemde pik gördün mü. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur.Canım nasılsın
Ağrın var mı canım benimİyiyim hamdolsun. Çok hafif kanamam var onun dışında bir sorun yok. Bakalım inşallah hayırlı haberi ilk aydan alırım.
Hsg çekilelenlerin genelde ilk aydan hamilelik haberi geliyor şeninde gelecek benceeeeSen nasılsın ovulasyon testleri ne alemde pik gördün mü. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur.
İnşAllahhh yaaaİyiyim hamdolsun. Çok hafif kanamam var onun dışında bir sorun yok. Bakalım inşallah hayırlı haberi ilk aydan alırım.
Bugün yarın başlar yumurtlama hafif sancım var ama bakalımSen nasılsın ovulasyon testleri ne alemde pik gördün mü. İnşallah bu ay isteyen herkesin olur.
Canım ben martta hsg çekildim nisanda hamile kaldım moralini yüksek tuttttİnşAllahhh yaaa
Ya ben hsg çekilecektm gebelik oluştu o ay çekilemem doktor bi daha çekil demedi nasılsa gebe kalabildin dedi acaba ben çekilmek istediğimi söylesem mi başka doktora kızlar ne dersinizCanım ben martta hsg çekildim nisanda hamile kaldım moralini yüksek tutttt
Kimyasal mı olduYa ben hsg çekilecektm gebelik oluştu o ay çekilemem doktor bi daha çekil demedi nasılsa gebe kalabildin dedi acaba ben çekilmek istediğimi söylesem mi başka doktora kızlar ne dersiniz
İlk gün biraz vardı canım ama bugün iyiyimAğrın var mı canım benim
Amin inşallah. Doktor 2 ay süre verdi bakalım.Hsg çekilelenlerin genelde ilk aydan hamilelik haberi geliyor şeninde gelecek benceeee
Olur inşallah bu ayda bir üst levele geçeriz.Bugün yarın başlar yumurtlama hafif sancım var ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?