İnşallah canımmmOlur inşallah bu ayda bir üst levele geçeriz.
Yok canım boş gebeliktiKimyasal mı oldu
Kız senin hiç gebelik oluşmuş muydun bi de sat ne zamandı ovulasyon testine başladın mı bizim aynı bu ayOlur inşallah bu ayda bir üst levele geçeriz.
Canım bende hiç birsey olmadı doktor ocak ayı kimyasal olabilir dedi ama ben ihtimal vermiyorum çünkü kistim vardı. Sat 3 mayıs bat 29 mayıs gözüküyor. Ovu testi yapmadım zaten 5 gün ilişki yasak olduğu içinKız senin hiç gebelik oluşmuş muydun bi de sat ne zamandı ovulasyon testine başladın mı bizim aynı bu ay
Anladım canım ben de en geç 29 mayıs bat daha yumurtlama olmadı bakalım hayırlısı güzel haberler alalım geçenkinde 15. Gün yumurtlama olmuştu daha 13. GündeyimCanım bende hiç birsey olmadı doktor ocak ayı kimyasal olabilir dedi ama ben ihtimal vermiyorum çünkü kistim vardı. Sat 3 mayıs bat 29 mayıs gözüküyor. Ovu testi yapmadım zaten 5 gün ilişki yasak olduğu için
Hayırlısı bakalım. Ya ben doktordan tam bilgi alamadım anestezili olduğum için kafam yerinde değildi. Bugün de haftasonu raporlarımı istedim. Cevat bayrak adında bir doktor var ona da atacağım bakalım ne diyecek. Yapisiklik tekrar ediyor mu bilmiyorum ama etmez insallah.Anladım canım ben de en geç 29 mayıs bat daha yumurtlama olmadı bakalım hayırlısı güzel haberler alalım geçenkinde 15. Gün yumurtlama olmuştu daha 13. Gündeyim
Hsg sonucun nasıldı? Yani açık mıydı bilgi verir misin canım?Canım ben martta hsg çekildim nisanda hamile kaldım moralini yüksek tutttt
Tüplerim açıktı canım ama çift rahim teşhisi koydu doktor emin olmak için ilaçlı mr çekti 30 martta sonra bana dedi bunun ameliyatı yok t rahim olsa ameliyat ederdim falan dedi sonra ben zaten hiç çocuğum olmayacak sandım üzüldüm sonra tam 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim belki bi tıkanıklık vs varsa hsgde açılmıltır diye düşünüyorumHsg sonucun nasıldı? Yani açık mıydı bilgi verir misin canım?
Etmez Allahın izniyle gönlünü ferah tut kuzum senHayırlısı bakalım. Ya ben doktordan tam bilgi alamadım anestezili olduğum için kafam yerinde değildi. Bugün de haftasonu raporlarımı istedim. Cevat bayrak adında bir doktor var ona da atacağım bakalım ne diyecek. Yapisiklik tekrar ediyor mu bilmiyorum ama etmez insallah.
Merhaba kızlar adet oldum adetim bitti ilk defa ovülasyon testi kullandım bu ay aslında benim doktorum da HsG çekinmemi söylemişti ama bu testi de denemek istedim. Daha önce söylemiştim biliyorsunuz bir boş gebeliğim bir de düşüşğum olmuştu ancak aradan bir sene geçti hala tık yok doktorum da bir sene olduğu için çekilmemi istedi daha öncesinde bana da aynısını söylemişti hamile kaldığın için demek ki tüplerinde sıkıntı yok dedi ve HsG çektirmedi. Bence şu an eğer bir sene geçmemişse HSg çekilmene gerek yok canım ben bir iki ay daha ovulasyonla deneyeceğim yine olmazsa mecbur çekileceğim. Senin ne kadar süre oldu?Ya ben hsg çekilecektm gebelik oluştu o ay çekilemem doktor bi daha çekil demedi nasılsa gebe kalabildin dedi acaba ben çekilmek istediğimi söylesem mi başka doktora kızlar ne dersiniz
Canım benim evlendim 1 yıl gebelik oluşmadı 1 yıl doldu hsg çekilecektir denedim ovulasyon ilk denemede ocak ayında hamile kaldım boş gebelik oldu şubat sonu kürtaj oldum mart ilişki yaşamadım nisanda kist olduğunu öğrendim şimdi yine ovulasyon deniyorum bakalım nasip senin bat ne zaman ne zaman pik oldu inşAllah tutar yaaa hepimizinnnMerhaba kızlar adet oldum adetim bitti ilk defa ovülasyon testi kullandım bu ay aslında benim doktorum da HsG çekinmemi söylemişti ama bu testi de denemek istedim. Daha önce söylemiştim biliyorsunuz bir boş gebeliğim bir de düşüşğum olmuştu ancak aradan bir sene geçti hala tık yok doktorum da bir sene olduğu için çekilmemi istedi daha öncesinde bana da aynısını söylemişti hamile kaldığın için demek ki tüplerinde sıkıntı yok dedi ve HsG çektirmedi. Bence şu an eğer bir sene geçmemişse HSg çekilmene gerek yok canım ben bir iki ay daha ovulasyonla deneyeceğim yine olmazsa mecbur çekileceğim. Senin ne kadar süre oldu?Zeytincii hamişlik nasıl gidiyor tekrar ne zaman kan vereceksin
Sanirim doktorlar sadece son durumu söylüyor eşime de ilk açık demişler sonra hafif yapiskanlikları ikinci denemede acabildik dediler. Bu ay hem letu hem de bal tarçın kür yaptım. Bakalım nasip bu ay olur inşallah.Tüplerim açıktı canım ama çift rahim teşhisi koydu doktor emin olmak için ilaçlı mr çekti 30 martta sonra bana dedi bunun ameliyatı yok t rahim olsa ameliyat ederdim falan dedi sonra ben zaten hiç çocuğum olmayacak sandım üzüldüm sonra tam 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim belki bi tıkanıklık vs varsa hsgde açılmıltır diye düşünüyorum
İnşallah çiçeğim bu ay ikimizde güzel haberi alacağızEtmez Allahın izniyle gönlünü ferah tut kuzum sen
Benim geçen Salı kesem gözüktü kızzz 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim kızzzzzMerhaba kızlar adet oldum adetim bitti ilk defa ovülasyon testi kullandım bu ay aslında benim doktorum da HsG çekinmemi söylemişti ama bu testi de denemek istedim. Daha önce söylemiştim biliyorsunuz bir boş gebeliğim bir de düşüşğum olmuştu ancak aradan bir sene geçti hala tık yok doktorum da bir sene olduğu için çekilmemi istedi daha öncesinde bana da aynısını söylemişti hamile kaldığın için demek ki tüplerinde sıkıntı yok dedi ve HsG çektirmedi. Bence şu an eğer bir sene geçmemişse HSg çekilmene gerek yok canım ben bir iki ay daha ovulasyonla deneyeceğim yine olmazsa mecbur çekileceğim. Senin ne kadar süre oldu?Zeytincii hamişlik nasıl gidiyor tekrar ne zaman kan vereceksin
İnşAllah canımmmm bakalım hayırlısı yaaa ben de şu yumurtlamayı görünce bi rahatlıcam hafif sancım var yumurtlama sancısı yarın ya da salı yumurtlarım sanırımİnşallah çiçeğim bu ay ikimizde güzel haberi alacağız
Ayyy çok heyecanlıııBenim geçen Salı kesem gözüktü kızzz 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim kızzzzzsen nasılsın napıyorsun
26 nisan sattı zaten ikimizindeCanım benim evlendim 1 yıl gebelik oluşmadı 1 yıl doldu hsg çekilecektir denedim ovulasyon ilk denemede ocak ayında hamile kaldım boş gebelik oldu şubat sonu kürtaj oldum mart ilişki yaşamadım nisanda kist olduğunu öğrendim şimdi yine ovulasyon deniyorum bakalım nasip senin bat ne zaman ne zaman pik oldu inşAllah tutar yaaa hepimizinnn
Ayyy çok şükür çok şükür inşallah onu da duyarsınız merak etmeBenim geçen Salı kesem gözüktü kızzz 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim kızzzzzsen nasılsın napıyorsun
Çok erken değil miKızlar ilişki üzerinden tam 10 gün geçti
Yarın test yapacağım dualarınızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?