Saten Yüz Germe yaptıranlar

Ben sizin taraflı olduğunuzu düşünmeye başladım neye göre bu yüzdeleri veriyorsunuz Ankarada gitmiş olduğunuz doktora sordum elmacıklarıma yapılamıyor dedi yazıyorsunuz Ankarada SATEN YÜZ GERME yapan yer yok
Allah aşkına kimin için gelip buralara yazı yazıyorsanız yapmayın insanları yüzlerini bu mantıkta gelip kliniklerinize çelkmeye ya da doktorlara işlem satmaya çalıştığınız için insanların kafaları karışıyor. 10 tane mesaj atmışsın hepside Saten Yüz Germeyi kötüleyici Türkiyede 1000 den fazla Saten Yüz Germe uygulaması yaptıran kişi var 4 tane Dermatoloji Profesörü 30 dan fazla Dermatolog ve Plastik Cerrah var.
Nerede ben Saten Yüz Germe yaptırdım da memnun değilim yazısını okudunuz ya da gördünüz. Bana da yollarsanız sevinirim çünkü yaptırdığım şeyden o kadar memnunum ki neredeyse 22 arkadaşım uygulamayı yaptırdı ve bitaneside memnun değilim demedi isterseniz hepsinin bilgilerini paylaşayım sizde memnun olmayanları paylaşın sadece sinir olduğum sağlık adına bir gram birşey bilmediğini düşündüğüm birisi yüzdelerle ortaya çıkıp insanlara birşeyleri kötülüyor. Hangi firmanın ya da doktorun elemanı iseniz lütfen insanları daha fazla kandırmak için en azından benim olduğum yere yazı yazmayın sizi bilgimle ezerim rezil olursunuz

Canım gelelim sana senin neyin var onu söyle dicem tek tek yazmışsın. Kızarıklık sürekli ise rozasean olabilir, kılcal damar dediğin spider anjiom yani örümcek ağı gibi küçük kırmızılar ise roza nın zaten çok gelişmemiş hali, lekelenme dediğin eğer rozan varsa zaten cildin açık tenlidir burada lekelenmen normal kırışıklık beyaz tenlilerin ciltleri ince olduğu için daha çok görülen bir sorundur çöküntü dediğini anlayamadım ama su eksiliğine ya da bakımsız kalmış cildine göre oluşabilecek bir sorun gibi gözüküyor. Tek bir yöntemle hepsine sonuç bulamayacağını malesef söylemeliyim ama çaresiz değil. Rozasean yani kızarıklığının derecesine göre KTP Lazere yok kılcal damarım çok diyorsan KTP ve Nd:YAG Lazerle giderebilirsin. Lekelerin ise aynı KTP lazer ile aynı klinikte giderilebilirken lekenin durumuna göre ufak bir fraksiyonel işlem geçirebilirsin CO2 lazer yada Erbium YAG lazer. Bunun dışında kırışıklıklarım var demiştin eğer lekelerin de yüzeyel ise kırışıklıklarında çok değilse aynı lazer seansında hepsini giderebilirler. Çöküntü dediğinin ne anlama geldiğini bilmediğim için birşey söyleyemem. Ama zaten bu sorunların varsa Saten Yüz Germe zaten senin düşünmen gereken bir şey değil. Önce problemlerini çöz daha sonra anti-aging yaptır derim. Bu arada yazın leke ve damar tedavisi yapılmaz yaparız diyen de yalan söyler daha fazla lekelenirsin Eylül Ekimi bekle derim.

Lazerle kılcal damarı yaktırmak devlet hastanelerinde ben mi yaktırıyorsun dışarıda söyleme gülerler. Elektrikli lazer dışında birde elektriksiz olanları da mı var. Lütfen konu Saten Yüz Germe yaptıranlarla alakalı sen gelip elektrikli lazerlerden uzak durun yazmışsın

Sormu olduğun arkadaşın çok bilgisi olacağını sanmıyorum. Yüz LPG si evet lenfatik drenajı arttırdığı için kolojende dolaylı yoldan artıyor ancak vakumlu bir sistem olduğu ve yüz bölgesinde kılcal damarların daha yüzeyel olmasından dolayı ince kılcal damarlar kuperozların arttığı yurtdışındaki makalelerde geçiyor. Realself den de bakabilirsin.

bana riskli bir operasyonmuş gibi geliyor bence başka kişilere de danış ondan sonra kararını ver. inşallah başarılı bir operasyon olur.

Merhaba Arkadaşlar,

Medikalbilgi saten yüz germe yaptırmışsın. Son durum nedir? Memnun musun? İlerleyen zamanda sonuçları nasıl? Biraz bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler...

Ben sade bır vatandaşım ama, kımın kımlere calıstıgı yazıların derınlerıne ındıkce bellı oluyor.bu yazı kımın? tabıkı sızın(Burcuma sordum Deliyim dimi. Burada istanbuldaki doktorlarımın bazıları cihazı biliyor bazıları bilmiyor. Onur Beye güvenim sonsuz benim fokuslu ultrason uygulamamı o yapmıştı. Şimdi bu cihazla çalışıyor eşi Burçin hanımda arayanları en uygun klinik neresi ise ona yönlendiriyor.)hayırdır bu ıslerın pazarlamacısı Onur bey ve esı Burcın hanımı nıye bu kadar met edıyorsunuz bır cıkarınızmı var?dedımya, sade vatandaşım ben kımseyı, hıc kımseyı tavsıye etmıyorum.Ankaradakı profosere gelınce, oda saten yuz germe yapmıyor yurtdışında bu ısı ılk yapanlardan ve yazımın devamını okursanız saten yuz germe ıle radyofrekans veya ultraphy arasında fark olmadığını farklı markalar adı altında cıhazların pıyasaya cıkarıldıgını, kendısı bızzat bana soylemısdır. Ben bu profosorun yazımda reklamınıda yapmıyorum ve tavsıde etmıyorum benı ılgılendırmez, ben burada vermek ıstedıgı mesajı anlatmaya calısdım.Saten yuz germeden memnun kalacak kısıler net soyluyorum yuzu tombul aynı anda sımetrık ve sıkı yuz cıldı olan kısılerdır.Neden ?yuzu küçülecek ve daha genç gozukecekdır ama asırısı yıne yüzde sarkma yapar,bunun dısındakı kısılerde hüsran olacağı kesındır. Sımdı yaptırdınız memnunsunuz ılk yaptıranlar genelde bellı sure memnun olurlar aradan zaman gecdıgınde ben sızı ve o 22 kısının vahlamalarını duyacağım ınsallah.Rakama bakın ozellıkle hesap edılmıs 22:))Yine kesınlıkle ıddıa edıyorum saten yuz germe ılk cıktıgında bölgesel zayıflama adı altında ılerledı ve daha fazla musterıye hıtap etmesı acısından yuz germe olaraktan başka musterı kıtlesıne hedeflenmek ıcın yon degıstırdı. Oda yukarıda yazdığım örnekleme kımde mevcut ıse aşırı olmamak sartıyle ancak onların yuzunu guldurebılır(yuzu tombul,sıkı,sımetrık)olan kısılerı.benım sahsı gorusum bende cok ıyı gozlemcıyım vede bu konularda bayağı bılgılıyım.Bu sayfayı bu konuyu sızın açmanız ukalalık yapmanızı gerektirmez, ınsanların dusuncelerıne saygı gostermelısınız, ınsanlar sızın yazılarınızı okuyor yanlış yonlendırmeyın.Elınde ucbes kuruş parası olanlar yazınızı okuyup hem parasını, hem zamanını, hemde hayallerını kaybedebılır, gercekcı olalım ve sundan emınım sızın bu klınıklerde calısan bır asıstan veya burcın hanım ve esı onur beyın yakınısınız yapmayın ınsanları yanlış yonlendırmeyın.

Arkadasım sımdı kanaat getırdım senınde pıyasadakı doktorlardan bır farkın yok, onların ısı musterıyı bır sekılde cekmekdır para gelsınde sonra vatandasın yuzu bozulmuş onemlı degıl, bozuntuya vermeden başka olasılık sunar duzelecegının ümıdını verır kaz gıbı yolarım mantığı ıle hareket edenlerdensın, Bu sayfalar musterılerın bırbırlerıne dertlerını paylaştığı ve bırbırlerınden bılgı aldığı sayfalardır, sızler. bu sayfaları meşgul edıp ınsanları yanlış yonlendırmeyın ya bırısı adına calısan asıstansın yada. bırılerıne yonlendırmeye calısan yonlendırdıgın kısının ta kendısısın. Oncelıkle tanımadığın bırısıyle yazışırken senlı benlı yazışma. Ben yazışıyorum cunku, senlı benlı baslamıssın konuya.Kılcal damar yakılmazda ne yapılır yemekmı yapılır?'ben' yakılıyormu yoksa alınıyormu?:))su kendını begenmıs ukala yazılarından vazgeçsen ıyı olur.Elektrıklı lazerden kastım;yuz germe ıkı sekılde yapılıyor; gecıcı yuz germe yanı, elektrık kullanılaraktan yapılan; radyofrekans,ultraphy,vshape...vs. Bırde, klasık yuz germe ,face lift,endoskopik yuz germe gıbı acık amelıyatla yapılan elektrıksız yuz germeler.herkesın yorumu farklıdır onemlı olan altında yatan bılgının gerceklıgı gerksız seylere takılma.

kim söyledi 6 ay sürüyor etkisi diye canım söyle bana döveyim ben onu
Merhaba Arkadaşlar,

Medikalbilgi saten yüz germe yaptırmışsın. Son durum nedir? Memnun musun? İlerleyen zamanda sonuçları nasıl? Biraz bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler...

Gel benı dov medıkal bılgılı bılgısız,Once o cok metettıgın Onur beye telefon ac ve sor ılk yapıldığından ıtıbaren 3 ay ıcerısınde % 100,6. ayında%60,9 ay sonra %30 etkısı kalıyor dıyor kendılerı yanı cıhazın Turkıye temsılcısı,bır başka estetık doktoru yapılan bır estetık mudahalenın etkısının doktorlar ıkı yıl surecegını soyluyorlarsa onu ıkıye bol etkısı o kadar sürer demısdır.Bu mantıkla 6 ay sonra cok az etkısının kalacağı dusunulebılır vede yabancı sıtelerden cok once yaptıranların yorumlarınıda okuyabılırsınız aynen 6 ay olduğunu söylemekle kalmayıp eskı suratını arayanlarda bır o kadar cok.Su olayı netlesdırelım;vucutda kullanılmasında bır sakınca gormuyorum yuz ve gıdı harıc,vucutda zayıflamak herzaman spor ıle mukemmeldır. Vücut bolgesınden exılıs elite (saten cıhazı)ıle cok yag alınırsa son alımdan 9 ay sonra o bolgeyı gerdirmek ıcın ayrı bır oparasyon yaptırmak zorunda kalırsınız.Yası 30 un altında olup elastikiyetini kaybetmemıs yuz bolgesı sıkı cıltde tombul yüzde güzel sonuç alınabılır yanı. yası genç gözükür komplikasyon olmadığı müddetçe.Ama,yas 35 den sonra yaslanıyor ve elastıkıyetını ıster ıstemez kaybediyor bunun uzerıne yuz bolgesınde o yag dokusunu alırsanızki mecbur o ısı onu eritecek hıc sansı yok nolur destek bolgesını zayıflattınız kım tutacak o derıyı? mantıken duşunun! hadı yaptırdınız 9 ay dıyelım bu ıslemden oturu gergın durdu, sonrasınıda ısde buraya yazıyorum doktor ne diyecek bılıyormusunuz? artık yaslanıyorsunuz ama bu yüze destek olması acısından kok hücre yag enjeksıyonu yapalım güzel olacaktır, evet güzel olacaktır parasını verırsınız ayrıca güzel olur benım anlatmak ıstedıgım bu.Dıkkat edersenız hıc bır yazımda hıcbır doktoru tavsıye etmıyor hıcbır reklam yapmıyorum isimde olmaz ınsanları bılgılendırmeye çalışıyorum benım bu yazımda nasıl bır çıkarım olabılır.Yazımı okuyanlardan bazıları cok mantıklı olduğunu kabul edıyor ya ısıne gelmiyor yada gerceklerı ıdrak edemedıgınden bıldıgını yazıyor ve maalesef bazılarıda acı gerceklerı kabullenmek ıstemıyor cunku, hayallerı yıkılıyor maalesef gerçekler bunlar.Akılsızca bırseyı mılyonlarca kışı soylese o sey yıne akılsızcadır Bertrand Russel.

medikalbilgi merhaba ben 17 yasindayim.siz bu konularda baya bilgili duruyorsunuz. Benim sorunum gozkapagimda. Sol gozkapagimda sarkma var fakat sag duzgun. Asimetrik bir durum soz konusu. Saten yuz germenin gozkapagina da etkisi oldugunu yazmissiniz acaba benim icinde yarari olur mu? Ya da bana ne onerirsiniz?cunku bu yasimda ameliyat olamam

Merhaba Arkadaşlar, yüz gerdiren saç tokası geto diye birşey çıkmış, bir arkadaşım bahsetmişti. Ben de almayı düşünüyorum

Hanımlar su saten yuz germeyı 6 aydan once yaptıranlar varmı?sımdı yaptıranlar degılde, önceden yaptıranlar. Etkısı ne kadar suruyor? her hangı bır komplıkasyon oluyormu?yuzdekı yag dokusu erıyormu? en onemlısıde bu veya sıkayetınız varsa ne gıbı, yazarsanız memnun oluruz.

Onur bey,yazınızı okudum pekı etkısı ne kadar suruyor,tekrarı ıcın gecen sure nedır? Bir kere araştırmalarınızı radyofrekans olarak yaptığınız için bu kötü alınmış sonuçlar canınızı sıkmış olabilir.demıssınız yukarıda,bende duydum radyofrekansın yuzdekı yag dokusunu erıttıgını,anlamadığım nokta radyofrekans neden yuzdekı yag dokusunu erıtıyor ıken,exılıs elıte erıtmıyor.yanı erıtme ıslemını yapsa yapsa aşırı ısı yapar,ıkısındede ortalama aynı ısı kullanılmıyormu?

Arkadaşlar ben yukarıda adı geçen şahıslar vasıtasıyla saten yüz germe (exilis elite) yaptırdım kötü değil, toparlandı ama 7 ay oldu etkisi geçiyor. Yani büyük ümitlerle yaptırdım sağlam para verdim ama anlatıldığı gibi mucize değil. Fark görürsünüz ama yaptırdım bitti süper olucam diye düşünmeyin. Devamında ilave vitamin enjeksiyonları, bakımlarla yani cildin neye ihtiyacı varsa destekleyerek kalıcılığını az biraz uzatabilirsiniz diye düşünüyorum. Bir daha yaptırırmıyım hayır. Üstelik senede bir kez tek seansta olsa tekrarlanması gerekiyor deniliyor. Kalıcılığı, bu kadar yeni bir teknoloji için başarısız bence. Çok daha az ücrete plastik cerraha ufak ufak kendi yağımdan enjeksiyon yaptırırım daha iyi en azından yağ enjeksiyonunda kendi hücrelerinle dokularına tekrardan hayat veriyosun. Cilt canlanıyor, yaşa bağlı veya değil doku kaybı çökme, sarkmaları topluyor dolduruyor nerde eksik, hasar vs. varsa orayı onarıyor. Önümüzdeki sene bahar aylarında kısmetse yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada yağ enjeksiyonunda korktuğum şey, fazla yapılıp şişmesiydi ama artık bundan da korkmuyorum çünkü görüştüğüm Dr. Yağ enjeksiyonun dolgu gibi minik dokunuşlarla gerekli alanlara da uygulanabileceğini söyledi. Ne varsa yine kendimizde var :) Arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada medikalbilgi bu kadar methettiğin ve memnun kaldığın saten yüz germenin önce sonralarını hala koymamışsın.
Mutlulukla, güzellikle kalın arkadaşlar. İstanbul çok büyük kazan, büyük vaatlere inanmayın, çok araştırın, mucize beklemeyin derim naçizane tavsiyem.

Tahmin ettigim gibi arkadasim bilgi verdiginiz icin tesekkurler insanlar yaptirmadan once cicim bicim nasil oluyor soylemi boylemi diye soruyorlar yaptirdikdan sonra cikin suraya soru sordugunuz gibi detayli bir sekilde olumlu olumsuz yazinda sizin gibi soru soranlarda hata varsa yanilmasinlar olumlu ise yaptirsinlar.

Merhaba arkadaşlar, saten yüz germe işlemi yaptırmış biri olarak deneyimlerimi paylaşayım.

Yaptıralı 6 ay oluyor. Kişiye göre değişir bence sonuçlar. Bende şöyle oldu. Olay 4 seans toplam. 3. Senstan sonra belirgin fark görülüyor. Ciltteki sarkma toparlanıyor, rengi dengeleniyor, gözenekler küçülüyor, canlılık, pembelik bir dirilik geliyor cilde. Çene kontürüm daha iyi, dudak kenarındaki nasolabial çizgiler ve sarkmalar toparlandı, daha gergin. Göz altlarımda belirgin bi değişim yok ancak göz kapaklarım ve kaş arasındaki mesafe açıldı, oranın derisinin kalitesi iyileşti.( göz kapaklarına yapılabilen pek bi uygulama olmadığı için ben bu etkisini özellikle sevdim)

Beni 2 yıl hiç görmemiş arkadaşım gençleşmişsin sen dedi mesela:))

Yanaklarım da toparlandı, bu arda 38 yaşındayım sigara kullanıyorum yine de cilt kalitem 30 yaş başlarına geri döndü diyebilirim. Botoxumu tekrarlamadım bu işlemden sonra mesela. Evet kırışmalar oluyor mimik yapınca ama yer etmiyor kırışıklıklar şu an:))

Kısacası ben çok memnun kaldım. Şimdi 6 ay geçti ve koruma amaçlı 1 seans alacağım. İlk 4 seanstan sonra 1 sene geçince yine 4 seans tekrar edilebiliyormuş, bakalım cildimin ihtiyacına göre karar vereceğim.

Sadece göz altımda pek bir fark görmedim onu da ışık dolgusuyla çözeceğim sanırım ama diğer bölgeler için en doğal gençleşme yöntemlerinden biri bana göre..
Sevgiler hepinizeee:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…