- 28 Ocak 2014
- 64
- 12
- 18
- 35
Ankarada profosorden aldıgım bılgı aynen su sekılde ıdı:Exılıs elite(saten yuz germe)apple bılgısayar,radyofrekans Endy meed 3 deep samsung bılgısayar arasında hıc bır fark goremıyorum bılakıs bunu Almanyada kullandım ve demecler verdım oda bılınen bır kısı.Peki o zaman ne oluyor gecmısde ve sımdı radyofrekansı kullananlar sıkayetcı degılmı en az 20 kısının sıkayetını okudum.Malesef cogu ama cogu doktor bılıyor sonrasını ama bılgı vermıyorlar.Sonrasında sen ne yaparsan yaptır ımza attınmı? attın kendılerı garantıde, sonrasını sen dusun pozısyonu oluyor.Mahkemelık olsan ne olur ısın ıcınden sıyrılır cıkarlar, yok yuzu zaten boyleydı olmadı, bu cıhazın oyle yan etkısı yok, odullu bır cıhazdır. Gelde cık ısın ıcınden.
Evet misch yani bu guclu ısı kas hasarı yapıyorsa yag nasıl erımesın.Yag kesınlıkle erır. Eger yuzde dolgu maddelerı varsa onuda erıttıgını doktorlar kendılerıde kabul edıyor.Ben bu saten yuz germe yapan doktora elmacık kemıklerımde kok hucre yag dokusu var 3 yıl once yaptırdım bu ıslemden sonra erırse bozusuruz dedım, bıraz dusundukden sonra o zaman oraya makınayı degdırmeyız elmacık kemıklerı yok sayarakdan altdan baslarız dıyınce,ya dedım emın degıl, yagları erıtıp erıtmedıgınden yada, erıttıgını bıldıgı ıcın sonradan bozusmayalım dıye boyle soyledı.tahmınım bılmemesı ımkansız.Yaptırmadım tabıkı .Yanı ozetlersek saten yuz germe yaptıranların % 80 ılk 6 ay cok mutlu,%20sı ılkyapıldıgı andan ıtıbaren cok mutsuz naz 70 gıbı arkadaslar.6 ay yada 8 aydan sonra % 100 mutsuzdur dıyebılırım benım gorusum.Yani botoks gıbı.Botoks etkısı gectıgı zaman yıne yaptırmadan oncekı halınızı alırsınızda bu elektrık ve elektronık cıhazlarla yapılanlar tamamen uzun vadede husran bence.
kim söyledi 6 ay sürüyor etkisi diye canım söyle bana döveyim ben onumedikalbilgi malesef daha yaptıramadım cok cıddı paralar ıstıyorlar ve 6 ay suruyor etkısı
Anladım canım. Ben zaten botox yaptırıyorum. Çok sorunlu bir cildim var. Kızarıklık, kılcal damar, lekelenme, kırışıklık, çöküntü... offf offf. Bunları halledecek bir yöntem yok. Ben0 ölmeden de olmayacak heralde:))
Resıgnet yaslanma ıllakı olacak ama bunu gecıktırmenın yolları var mesela benım uygun gorduklerım:botoks,peeling,yuzdekı kızarıklıklar kılcal damar ıse onları yaktırmak lazer ıle,kok hucre yag enjeksıyonu elmacık kemıklerıne yapılır ve yuzu, yuzune gore bellı mıktar yukarı dogru toplar ama, kok hucre seklınde yag uygulaması lazım ,onceden sadece karın bolgesınden alınıyordu herhangı bır ıslemden gecmeden yuze uygulanıyordu onu asla yaptırmayın derım, o tam bır felaket, 2 ayda erır tekrar yaptırırsın tekrar erır, en son yuzde asımetrı olur bu sefer lazer lıpolız yaptırıp aldırmak zorunda kalırsın aldırırsın bu seferde derıde gevseme olur tam cıkmaz sokak.Sıvı yuz germe dedıklerı son zamanlarda bıldıgımız gecıcı dolgu maddelerıyle boslukları doldurmak bence bu dolgu maddelerının yerıne kok hucre yag enjeksıyonu daha mantıklı.Dolgu maddelerı yuzde bellı yerlere cok az yapılırsa uygun olur,botoks lifting buda ekstradan boyun bolgesınede yapılıyor,mezoterapi canlılık acısından,bunların dısında elektrıklı lazer cıhazlarından uzak durmanızı tavsıye ederım.son olarakda mecbursak mini face lift son cozum.
Privyet anladığım kadarıyla sen bu konuları baya araştırmışsın. Ben yüz için yeni nesil lpg yaptırmayı düşünüyordum.Bu ısıtıcı bir yöntem değil.Lenfatik dolaşımı arttırıyormuş sanırım. Onda yağ dokusunda erime olacağını düşünmüyorum ama sana da sormak istedim bu konuda bilgin var mı?
medikalbilgi malesef daha yaptıramadım cok cıddı paralar ıstıyorlar ve 6 ay suruyor etkısı
Ben sade bır vatandaşım ama, kımın kımlere calıstıgı yazıların derınlerıne ındıkce bellı oluyor.bu yazı kımın? tabıkı sızın(Burcuma sordumBen sizin taraflı olduğunuzu düşünmeye başladım neye göre bu yüzdeleri veriyorsunuz Ankarada gitmiş olduğunuz doktora sordum elmacıklarıma yapılamıyor dedi yazıyorsunuz Ankarada SATEN YÜZ GERME yapan yer yok
Allah aşkına kimin için gelip buralara yazı yazıyorsanız yapmayın insanları yüzlerini bu mantıkta gelip kliniklerinize çelkmeye ya da doktorlara işlem satmaya çalıştığınız için insanların kafaları karışıyor. 10 tane mesaj atmışsın hepside Saten Yüz Germeyi kötüleyici Türkiyede 1000 den fazla Saten Yüz Germe uygulaması yaptıran kişi var 4 tane Dermatoloji Profesörü 30 dan fazla Dermatolog ve Plastik Cerrah var.
Nerede ben Saten Yüz Germe yaptırdım da memnun değilim yazısını okudunuz ya da gördünüz. Bana da yollarsanız sevinirim çünkü yaptırdığım şeyden o kadar memnunum ki neredeyse 22 arkadaşım uygulamayı yaptırdı ve bitaneside memnun değilim demedi isterseniz hepsinin bilgilerini paylaşayım sizde memnun olmayanları paylaşın sadece sinir olduğum sağlık adına bir gram birşey bilmediğini düşündüğüm birisi yüzdelerle ortaya çıkıp insanlara birşeyleri kötülüyor. Hangi firmanın ya da doktorun elemanı iseniz lütfen insanları daha fazla kandırmak için en azından benim olduğum yere yazı yazmayın sizi bilgimle ezerim rezil olursunuz
Arkadasım sımdı kanaat getırdım senınde pıyasadakı doktorlardan bır farkın yok, onların ısı musterıyı bır sekılde cekmekdır para gelsınde sonra vatandasın yuzu bozulmuş onemlı degıl, bozuntuya vermeden başka olasılık sunar duzelecegının ümıdını verır kaz gıbı yolarım mantığı ıle hareket edenlerdensın, Bu sayfalar musterılerın bırbırlerıne dertlerını paylaştığı ve bırbırlerınden bılgı aldığı sayfalardır, sızler. bu sayfaları meşgul edıp ınsanları yanlış yonlendırmeyın ya bırısı adına calısan asıstansın yada. bırılerıne yonlendırmeye calısan yonlendırdıgın kısının ta kendısısın. Oncelıkle tanımadığın bırısıyle yazışırken senlı benlı yazışma. Ben yazışıyorum cunku, senlı benlı baslamıssın konuya.Kılcal damar yakılmazda ne yapılır yemekmı yapılır?'ben' yakılıyormu yoksa alınıyormu?:))su kendını begenmıs ukala yazılarından vazgeçsen ıyı olur.Elektrıklı lazerden kastım;yuz germe ıkı sekılde yapılıyor; gecıcı yuz germe yanı, elektrık kullanılaraktan yapılan; radyofrekans,ultraphy,vshape...vs. Bırde, klasık yuz germe ,face lift,endoskopik yuz germe gıbı acık amelıyatla yapılan elektrıksız yuz germeler.herkesın yorumu farklıdır onemlı olan altında yatan bılgının gerceklıgı gerksız seylere takılma.Lazerle kılcal damarı yaktırmak devlet hastanelerinde ben mi yaktırıyorsundışarıda söyleme gülerler. Elektrikli lazer dışında birde elektriksiz olanları da mı var. Lütfen konu Saten Yüz Germe yaptıranlarla alakalı sen gelip elektrikli lazerlerden uzak durun yazmışsın
Sormu olduğun arkadaşın çok bilgisi olacağını sanmıyorum. Yüz LPG si evet lenfatik drenajı arttırdığı için kolojende dolaylı yoldan artıyor ancak vakumlu bir sistem olduğu ve yüz bölgesinde kılcal damarların daha yüzeyel olmasından dolayı ince kılcal damarlar kuperozların arttığı yurtdışındaki makalelerde geçiyor. Realself den de bakabilirsin.
Ben sade bır vatandaşım ama, kımın kımlere calıstıgı yazıların derınlerıne ındıkce bellı oluyor.bu yazı kımın? tabıkı sızın(Burcuma sordumDeliyim dimi. Burada istanbuldaki doktorlarımın bazıları cihazı biliyor bazıları bilmiyor. Onur Beye güvenim sonsuz benim fokuslu ultrason uygulamamı o yapmıştı. Şimdi bu cihazla çalışıyor eşi Burçin hanımda arayanları en uygun klinik neresi ise ona yönlendiriyor.)hayırdır bu ıslerın pazarlamacısı Onur bey ve esı Burcın hanımı nıye bu kadar met edıyorsunuz bır cıkarınızmı var?dedımya, sade vatandaşım ben kımseyı, hıc kımseyı tavsıye etmıyorum.Ankaradakı profosere gelınce, oda saten yuz germe yapmıyor yurtdışında bu ısı ılk yapanlardan ve yazımın devamını okursanız saten yuz germe ıle radyofrekans veya ultraphy arasında fark olmadığını farklı markalar adı altında cıhazların pıyasaya cıkarıldıgını, kendısı bızzat bana soylemısdır. Ben bu profosorun yazımda reklamınıda yapmıyorum ve tavsıde etmıyorum benı ılgılendırmez, ben burada vermek ıstedıgı mesajı anlatmaya calısdım.Saten yuz germeden memnun kalacak kısıler net soyluyorum yuzu tombul aynı anda sımetrık ve sıkı yuz cıldı olan kısılerdır.Neden ?yuzu küçülecek ve daha genç gozukecekdır ama asırısı yıne yüzde sarkma yapar,bunun dısındakı kısılerde hüsran olacağı kesındır. Sımdı yaptırdınız memnunsunuz ılk yaptıranlar genelde bellı sure memnun olurlar aradan zaman gecdıgınde ben sızı ve o 22 kısının vahlamalarını duyacağım ınsallah.Rakama bakın ozellıkle hesap edılmıs 22:))Yine kesınlıkle ıddıa edıyorum saten yuz germe ılk cıktıgında bölgesel zayıflama adı altında ılerledı ve daha fazla musterıye hıtap etmesı acısından yuz germe olaraktan başka musterı kıtlesıne hedeflenmek ıcın yon degıstırdı. Oda yukarıda yazdığım örnekleme kımde mevcut ıse aşırı olmamak sartıyle ancak onların yuzunu guldurebılır(yuzu tombul,sıkı,sımetrık)olan kısılerı.benım sahsı gorusum bende cok ıyı gozlemcıyım vede bu konularda bayağı bılgılıyım.Bu sayfayı bu konuyu sızın açmanız ukalalık yapmanızı gerektirmez, ınsanların dusuncelerıne saygı gostermelısınız, ınsanlar sızın yazılarınızı okuyor yanlış yonlendırmeyın.Elınde ucbes kuruş parası olanlar yazınızı okuyup hem parasını, hem zamanını, hemde hayallerını kaybedebılır, gercekcı olalım ve sundan emınım sızın bu klınıklerde calısan bır asıstan veya burcın hanım ve esı onur beyın yakınısınız yapmayın ınsanları yanlış yonlendırmeyın.[/QU
kim söyledi 6 ay sürüyor etkisi diye canım söyle bana döveyim ben onu
Merhaba Arkadaşlar,
Medikalbilgi saten yüz germe yaptırmışsın. Son durum nedir? Memnun musun? İlerleyen zamanda sonuçları nasıl? Biraz bilgi verirsen sevinirim. Teşekkürler...
kim söyledi 6 ay sürüyor etkisi diye canım söyle bana döveyim ben onu
Gel benı dov medıkal bılgılı bılgısız,Once o cok metettıgın Onur beye telefon ac ve sor ılk yapıldığından ıtıbaren 3 ay ıcerısınde % 100,6. ayında%60,9 ay sonra %30 etkısı kalıyor dıyor kendılerı yanı cıhazın Turkıye temsılcısı,bır başka estetık doktoru yapılan bır estetık mudahalenın etkısının doktorlar ıkı yıl surecegını soyluyorlarsa onu ıkıye bol etkısı o kadar sürer demısdır.Bu mantıkla 6 ay sonra cok az etkısının kalacağı dusunulebılır vede yabancı sıtelerden cok once yaptıranların yorumlarınıda okuyabılırsınız aynen 6 ay olduğunu söylemekle kalmayıp eskı suratını arayanlarda bır o kadar cok.Su olayı netlesdırelım;vucutda kullanılmasında bır sakınca gormuyorum yuz ve gıdı harıc,vucutda zayıflamak herzaman spor ıle mukemmeldır. Vücut bolgesınden exılıs elite (saten cıhazı)ıle cok yag alınırsa son alımdan 9 ay sonra o bolgeyı gerdirmek ıcın ayrı bır oparasyon yaptırmak zorunda kalırsınız.Yası 30 un altında olup elastikiyetini kaybetmemıs yuz bolgesı sıkı cıltde tombul yüzde güzel sonuç alınabılır yanı. yası genç gözükür komplikasyon olmadığı müddetçe.Ama,yas 35 den sonra yaslanıyor ve elastıkıyetını ıster ıstemez kaybediyor bunun uzerıne yuz bolgesınde o yag dokusunu alırsanızki mecbur o ısı onu eritecek hıc sansı yok nolur destek bolgesını zayıflattınız kım tutacak o derıyı? mantıken duşunun! hadı yaptırdınız 9 ay dıyelım bu ıslemden oturu gergın durdu, sonrasınıda ısde buraya yazıyorum doktor ne diyecek bılıyormusunuz? artık yaslanıyorsunuz ama bu yüze destek olması acısından kok hücre yag enjeksıyonu yapalım güzel olacaktır, evet güzel olacaktır parasını verırsınız ayrıca güzel olur benım anlatmak ıstedıgım bu.Dıkkat edersenız hıc bır yazımda hıcbır doktoru tavsıye etmıyor hıcbır reklam yapmıyorum isimde olmaz ınsanları bılgılendırmeye çalışıyorum benım bu yazımda nasıl bır çıkarım olabılır.Yazımı okuyanlardan bazıları cok mantıklı olduğunu kabul edıyor ya ısıne gelmiyor yada gerceklerı ıdrak edemedıgınden bıldıgını yazıyor ve maalesef bazılarıda acı gerceklerı kabullenmek ıstemıyor cunku, hayallerı yıkılıyor maalesef gerçekler bunlar.Akılsızca bırseyı mılyonlarca kışı soylese o sey yıne akılsızcadır Bertrand Russel.kim söyledi 6 ay sürüyor etkisi diye canım söyle bana döveyim ben onu
Merhaba kızlar tek tek de cevaplayacağım ama denk geldi kopyalayıp yapıştırayım dedim. hehehehehe
onur beyin web sitesinden alıntıdır.
TC Suzan Canbolat | 16 Mayıs 2015, 22:34
0
0
Rate This
seten yüz germe işlemim 2 seanstır devam henüz bir değişiklik fark edilmiyor bunun etkisinin daha sonra olacağını doktorunda söylemiş di araştırmalarım sonucu yağ dokusunu eritiği ve ciddi sarkmalar olduğunu öğrendim bunun gerçekliğini öğrenmek istiyorum saygılar
onurozbulut | 17 Mayıs 2015, 12:26
0
0
Rate This
Suzan Hanım merhabar aslında tamda ben bununla ilgili bir makale yayınlayacaktım üzerine sizede cevap vermiş olacağım. Sorunuzu kısaca şu şekilde cevaplayayım. “2 seans oldu hala bir değişiklik yok” Uygulama yaptırdığınız klinikte hasta bilgilendirme broşürlerinde 2. seansdan sonra sonuçlar gözle görülür düzeye gelecektir yazmaktadır. Bunun nedeni; yeni kolojen oluşumu herkeste ufak farklılıklar göstersede bilinen 21 gündür. Yani ilk seansınızın gerçek sonucunu 21 gün sonra göremeye başlarsınız her seans bir birbirini tetikleyerek gittiği için sonuçlar katlanarak gidecektir. Elastin ve bağ dokunuzun iyileşmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Burada her katmana etki ettiğimiz için iyileşme süresi diğer işlemlerdeki gibi akut etkiye bağlı bir sonuç değil kolojenin aktive olmasına bağlı gelişen ve dirileşen yeni bir cilt oluşumudur. Kalınlaşan epidermis sizi kırışıklıklarda uzak tutacak yenilenen bağ doku ile daha diri ve canlı bir cilde sahip olacaksınız. Bunun oluşması için ihtiyacımız tüm Dünyaca kabul edilmiş yeni kolojen oluşum süresi 21 gün olarak söylenebilmektedir :) Yani biraz sabır istemekteyim sizden.
Bunun dışında “Yağ dokusunu erittiği ve ciddi sarkmalar olduğunu öğrendim” Bir kere araştırmalarınızı radyofrekans olarak yaptığınız için bu kötü alınmış sonuçlar canınızı sıkmış olabilir. Benim yayınlayacağım çalışma da Exilis Elite ve Protege Elite yani Saten Yüz Germe Uygulaması ile ilgiliydi. 2008 yılından beri Tüm Dünya da 2500 den fazla referansı olan bir sistem binlerce çalışma ve yoruma sahip milyonlarcada hasta yapılmış. Sizce bu kadar kötü sonuçlar ortaya çıksaydı 7 yılı aşkın olmak üzere nasıl uygulama devam edebilirdi ya da cihazlar nasıl hala daha satılabilirdi. Bu sene 314 tane Uluslararası Kongrede sunumu olan bir cihazdan bahsettiğimizde işin biraz daha ciddiyetini anlatabilmişimdir umarım. Bunların dışında Amerika Sağlık Örgütü FDA den Kırışıklık giderme ve Gözkapağı ve çevresinde kırışıklık giderme onayı olan Dünyada ki tek sistemdir. Sorunuza yanıt olarak evet yüzde yağ azaltan hatta yüzü daha kötü yapan onlarca Çin malı Kore malı kuaförlerde dahi kullanılan ve satılan ne olduğu belirsiz bir çok cihaz bulunmaktadır. Malesef aralarında yaklasık 30 40 bin dolar fark olmasına rağmen bizimkiside radyofrekans ve çok güzel yüz geriyor diyerek piyasada 1000 dolara 5000 dolara satılan cihazlar bulunmatadır ve hiçbir onayı klinik çalışması olamayan sistemlerle bahsettiğimiz Exilis ve Protege Cihazlarımız karşılaştırılmak istenmektedir. Yani Samsung Note2 alıyorsunuz dışarıdan görüntüsü aynı olan Trident telefonda alıyorsunuz aynı performansı bekleyebilirmisiniz? Ama satıcısı telefonların ekranları aynı boyutta benimkisindede hem önde hem arkada kamera var benimkiside dokunmatik ekran hatta içinden anten çıkıp televizyon bile izleyebiliyorsunuz diyebiliyor ve bunu 100TL ye satıyor. Karını çıktığınızda normal Samsung telefonun kulaklığının parasına bile yetişemediğini görebiliyorsunuz. Peki oda telefon bu da telefon dediğimizde kararı size bırakıyorum. Eğerki klinik çalışma eğerki FDA onay belgeleri istiyorsanız mail adresinize seve seve yollayabilirim. Hiç bir şekilde yüzünüzde yağ kaybı olamayacağını hatta istenilse bile asimetri yapılamayacağını bunun dışında ben bundan sonuç göremedim diyemeyeceğinizi dahi kanıtlayabilirim.
Sevgiler Saygılar
Onur ÖZBULUT
05071948877
Valla yazmış herşeyi benim anlatacaklarım ise kendi yüzüme yaptırdığımla ilgili bunun dışında sorusu olan varsa bende vereyim onur beyin mail adresini hatta telefonu bile var önceki sayfalarda da paylaşmıştımonurozbulut@gmail.com 05071948877 arayanlar ya da mail atanlar lütfen benim ismimi verirseniz sevinirim Nuriş Ben estetik koçum Burçinimede selam söyleyin gidince yanına hatta öpün benim için
Tahmin ettigim gibi arkadasim bilgi verdiginiz icin tesekkurler insanlar yaptirmadan once cicim bicim nasil oluyor soylemi boylemi diye soruyorlar yaptirdikdan sonra cikin suraya soru sordugunuz gibi detayli bir sekilde olumlu olumsuz yazinda sizin gibi soru soranlarda hata varsa yanilmasinlar olumlu ise yaptirsinlar.Arkadaşlar ben yukarıda adı geçen şahıslar vasıtasıyla saten yüz germe (exilis elite) yaptırdım kötü değil, toparlandı ama 7 ay oldu etkisi geçiyor. Yani büyük ümitlerle yaptırdım sağlam para verdim ama anlatıldığı gibi mucize değil. Fark görürsünüz ama yaptırdım bitti süper olucam diye düşünmeyin. Devamında ilave vitamin enjeksiyonları, bakımlarla yani cildin neye ihtiyacı varsa destekleyerek kalıcılığını az biraz uzatabilirsiniz diye düşünüyorum. Bir daha yaptırırmıyım hayır. Üstelik senede bir kez tek seansta olsa tekrarlanması gerekiyor deniliyor. Kalıcılığı, bu kadar yeni bir teknoloji için başarısız bence. Çok daha az ücrete plastik cerraha ufak ufak kendi yağımdan enjeksiyon yaptırırım daha iyi en azından yağ enjeksiyonunda kendi hücrelerinle dokularına tekrardan hayat veriyosun. Cilt canlanıyor, yaşa bağlı veya değil doku kaybı çökme, sarkmaları topluyor dolduruyor nerde eksik, hasar vs. varsa orayı onarıyor. Önümüzdeki sene bahar aylarında kısmetse yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada yağ enjeksiyonunda korktuğum şey, fazla yapılıp şişmesiydi ama artık bundan da korkmuyorum çünkü görüştüğüm Dr. Yağ enjeksiyonun dolgu gibi minik dokunuşlarla gerekli alanlara da uygulanabileceğini söyledi. Ne varsa yine kendimizde var :) Arkadaşlar umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada medikalbilgi bu kadar methettiğin ve memnun kaldığın saten yüz germenin önce sonralarını hala koymamışsın.
Mutlulukla, güzellikle kalın arkadaşlar. İstanbul çok büyük kazan, büyük vaatlere inanmayın, çok araştırın, mucize beklemeyin derim naçizane tavsiyem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?