- 28 Ağustos 2014
- 23
- 1
- 3
- 39
- Konu Sahibi TuanaCemre
-
bebek arabasının tam modeli nedir acaba?
Doll lux cabino baston puset araba sıfır sayılır hediye geldiği için satıyorumbebek arabasının tam modeli nedir acaba?
lux cabinonun kasasi metal rengi bakmistim ben bunun kasasi siyah.tam emin olamadim doll un bi modeli daha var kasasi siyah seninki gibi.tam eminmisin canim almayi dusunuyorumdaDoll lux cabino baston puset araba sıfır sayılır hediye geldiği için satıyorum
Kağıdında öyle yazıyordu eski sezon olabilir ama araba çok kullanışlı memnun kalırsın renkleri yeni cikanlarda farklı ama özellik olarak aynı ihtiyaçtan satıyorum yoksa bu fiyata bulamazsın haber bekliyorumlux cabinonun kasasi metal rengi bakmistim ben bunun kasasi siyah.tam emin olamadim doll un bi modeli daha var kasasi siyah seninki gibi.tam eminmisin canim almayi dusunuyorumda
Cnm şimdi tekrar baktım doll axio baston puset diye geçiyorKağıdında öyle yazıyordu eski sezon olabilir ama araba çok kullanışlı memnun kalırsın renkleri yeni cikanlarda farklı ama özellik olarak aynı ihtiyaçtan satıyorum yoksa bu fiyata bulamazsın haber bekliyorum
rabana talibum canim ama ozelden konusalim su an musait degilim ozelune telini yazarim whats up varsa ordan gorusuruz.bide oglum 16 kilo tasirmi acabaCnm şimdi tekrar baktım doll axio baston puset diye geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?