Saygılu olmaya çalışıyorum ama..

Benimki de aşırı gaza getirir
Ben ona çok anlatmıyorum.
Başta anlatmistim kaynanamın yaptıklarını aşırı sinirlendi.
O yüzden daha tanimadigim kişilere anlatıyorum
Benimki de aşşırı sakinleştirir tamam bildiğini yap der ama bende anlatmıyorum

Benimki de aşşırı sakinleştirir tamam bildiğini yap der ama bende anlatmıyorum
Hepsi farkli
Bana ne denmesi önemli değil beni biri enayi yerine koymaya çalışınca ben tepkimi koyuyorum.
İlk gittiğimde anlayamadim baktın işin dozu artıyor mecbur kalmadıkça gitmem dedim aramızda sorun oluyor mu oluyor
Ama ben değer görmediğim hizmetçi yerine konuldugum yere sırf birileri gelin aldık bak nasıl da istediğimizi yaptiriyoruz desinler diye kendimi ezdiremem.
İyi niyet çok onemli.
Sırf birilerinin egosu tatmin olsun diye kendimi kullandirtmam.
Normalde çok titiz biriyimdir evlenince bu huyumu bile bıraktım canım istemedikce asla ortak olmadan kolay kolay kendimi öne atmıyorum.
Banyo tuvalet hassas yerin oralar haric.
Öyle bir dünya yok.
Zaten bu ülkede kadının sadece adı var
Ne yapsan da yaranamazsin kimseye.
Kendi gorev ve sorumluluklarimi yaparim.
O kadar.

Kendinden istediğin kadar ver bi kere yapmazsan bu sefer ennn kötü oluyorsun en güzeli yapmayıp kötü olmak

Kesinlikle .
Yapsan da surat asarak yaptı
Zaten sevmedin ki benimseyemedin.
Onlar seni çok seviyor vs vs
Hepsi hikâye.
Aynen şu söylediklerini söyledi eşim Dasmer
Ki ben bana laf sokulduğunu söylediğimde "şaka" yaptıklarını bile söylüyordu eşim
tam çıldırmalık

Aynen şu söylediklerini söyledi eşim Dasmer
Ki ben bana laf sokulduğunu söylediğimde "şaka" yaptıklarını bile söylüyordu eşim
tam çıldırmalık
Benimkilerin gorgusuzlukleri nirvana.
Anlatmaya gerek yok.
Ama hepsi çok iyi beni benimsemiş kaynanam o yüzden eve isinayim diye bana tüm işi yaptırmaya çalışmış hepsi iyiniyetli.
Ben bu zamana kadar saygımdan cevab vermedim sadece pasif direniş gösterdim ve gitmedim mecbur olmadikca.
Ama artık öyle cevab vereceğim ki bitti o devir.
Ben saygılıyım diye milletin densizligini cekemem.

bende cevap vermem normalde en güzeli aradaki mesafeyi en güzel şekilde ayarlamak
evet bi de eve alıştırmak için tüm işi yaptırmak var ya neyin kafası

Bakıyorsun 1 ay sürekli yemege gidiyorsun, 2 ay 3 ay 6 ay diye gidiyor. Yemekler hiç bitmiyor. Sonra ayağını bir kesiyorsun, vay nankör gelin oluyor
Aynen öyle ben hiç yapmadım ama sen gene 6 ay iyi dayanmışsın maşallah

vallahi melekte olsa, çocukta baksa, yemekte yapsa bize muhtaç olmadıkları- elden ayaktan düşmedikleri sürece benim gözümde ev üstüne ev olmaz. ki ben kayınvalide ile problem yaşamayan biriyim. yine de uzun süreli yan yana olmak herkese bıkkınlıktan başka bir şey getirmez. arada karşılıklı sevgi de olsa iyi niyetten de olsa buna sığınıp bizde kimse kimseye ağzına geleni söyleyemez, ben de o tavizi vermedim. belki de bu yüzden aramız iyidir. baştan beri yapım belli, sevdiğim sevmediğim şeyler belli. eşim de bunu dikkate almıyorsa, asıl problem eşimdedir zaten. evliliği akıl sağlığımız gitsin, içten içe kendimizi yiyelim diye yapmıyoruz. rahat ettirmeye çalışmaktan çok herkesi olduğu gibi kabul et, herkeste seni olduğun gibi kabul etsin. işten geç geldiğinde, kendine kıyafet aldığında, vs vs.. kimsenin suratı düştü mü düşmedi mi diye kontrol etme. hayatını istediğin gibi yaşa, memnun olmayan varsa da evine doğru yol alsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…