- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Uzak bir şehirden buraya geldi evlilik zaten problemli iyice beter oldu eşimden nefrett eder hale geldim. Annesinin yanında yaptığı hareketler vsYani yaşı da var bayağı, bu yaştan sonra kendi sağlığına, keyfine baksın bence. Özel alanınız da kalmamış, neden sürekli sizde yaşıyor KV? Destek olmak istiyorsa ara ara gelsin çocuğu eyler, siz de bir nefes alırsınız. Gündüz bir bakıcı tutun. Böyle olmaz, huzurunuz kalmamış, evliliğiniz yıpranır.
15 tatile kadar kalırım diyorNe kadar süre daha kalacak sizde?
Bence de bitti inanın yaşamak için bir amacım dahi kalmadı..Ben kv veya anneye cocuk baktirmaya imkan oldugu surece karsiyim zaten de. Hadi ayni ildeyse sabah gelip aksam gidecekse yine neyseeee de. Cocuga bakilacak diye eve gelip kaynana yerlestirilir mi? Isi de birakirim, elimden ne geliyosa yaparim. Evliligimi mi bitiricem. Cunku zira zaten bitmis evliliginiz boyle hayat mi olur
Kendi caninizi niye sıkıyorsunuz ki? Onlarin canını sıkın. Saygisizlik yapmamaya çalışıyorum diyosunuz hala. Ne gerek var. Insanlar erdemli ve ahlakli degilse yasli olmalari niye onlara ekstra bi saygi duyulmasini gerektirsin. Yaşlıysa yasliligini bilsin, haddini bilsin. Yaşı ona akil mantik vicdan katmamissa neye yarar. Kırın kalbini gitsinBence de bitti inanın yaşamak için bir amacım dahi kalmadı..
Çocuk büyüdükçe hızına yetişemez, biz genç insanlar yetişemiyoruz; çocuk bakacak yaşta değil, eşiniz yanlış yapmış. Arada gelir oynar, eyler anca. Ev üstüne ev olmaz ayrıca. Gidecek mi, hep mi kalacak böyle?Eli ayağı tutuyorsa herkes kendi evinde yaşamalı. Evliliğiniz bitmesin istiyorsa eşiniz de ortayı bulmalı.Uzak bir şehirden buraya geldi evlilik zaten problemli iyice beter oldu eşimden nefrett eder hale geldim. Annesinin yanında yaptığı hareketler vs
2. Dönem gelicek mi?15 tatile kadar kalırım diyor
Bakamıyor ki kafama göre takılıyorum bu sefer bana çatıyorlar ikiside rahat vermiyorlarBunu siz talep etmemissiniz, esiniz dusunsun. Kafaniza gore takilin. Istedigi kadar surat yapsin. Ayrica o yasta gerçekten bakabiliyorsa helal olsun
İnanın bilmiyorum benim kararım dışında geldiği için2. Dönem gelicek mi?
Sizce olabilir mi nefret ediyorum nefret.. İnanın yani Allah affetsin bi insandab bu kadar nefret edilirSizi eski konulardan biliyorum.
Sizin eşiniz bayağı sorunlu.
Zaten eşe karşı duygunuz olduğunu düşünmüyorum
Sırf çocuk küçük diye katlaniyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
İnanın kafayı Yicem delircem kadın resmen benim hayatımı kıskanıyor ya okuldan bahsetsem ona morali bozuluyor güzel giyinsem ona herşeyeAyy okurken daraldim yaa.Biktim bu kayinvalidelerden.Neden bu kadar zorlar yaa.Bu kadın 70 yaşında doğmadı ki .Genç olmadı mı?Neden anlayışlı olmuyorlar.Kelin merhemi olsa kendi basına sürer.Benzerlerini ve daha agirlarini yaşadım .Allah ıslah etsin böyle insanları.
Biliyorum zaten ama nefret ettiğiniz adamla nasıl yasayacaksiniz?Sizce olabilir mi nefret ediyorum nefret.. İnanın yani Allah affetsin bi insandab bu kadar nefret edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?