Saygılu olmaya çalışıyorum ama..

İnanın bilmiyorum benim kararım dışında geldiği için
Bence sende surat yap sallama yokmuş gibi davran anlasın biraz. Ayrıca eşin olacak adam nasıl senin fikrini almıyo?? Zorunlu bi durum dışında kaynanayla faln yaşayamam ben, ki benimki melek gibi bişey ona rağmen

Bu sefer de başlıyor yok bana bağırdı yok şunu yaptı kadın myle böyle değil çoook fena çoook. Ailemle telefonda konuşmama bile karışacak elinden gelse o haddini bilmiyor ki

İnanın kafayı Yicem delircem kadın resmen benim hayatımı kıskanıyor ya okuldan bahsetsem ona morali bozuluyor güzel giyinsem ona herşeye
Benim kayınvalidem de öyle ama farklı olarak benimki sizi çok seviyorum ,gencsiniz gezin eğlenin,en güzel kiyafetleri giyin diyor ama suratı ve hareketleri öyle söylemiyor .

QUOTE="Alittlesunshine, post: 70301893, member: 1030420"]
Bilmiyorum innın şuan öyle bir çukurdayım ki bu kadın burda çocuk küçük bi çıkış yolu diliyorum Allahtan
[/QUOTE]
Aileniz destek olmaz mı?

Çalışan bir kadınsın niye bunları çekiyorsun postala oğlu götürsün eve koysun anasını aaa bu ne be niye çekeceksin sen bunları anlamadım ne işi var bu kadar sizin evinzide

Beni istemiyor gelin dedirt ama bunu surat asarak değil karşısına geçip istemiyorum diyerek yap

Daha kendine hayrı dokunmayan biri olarak öğretmen mi oldunuz? Kaynananiz kocanizla karar alıp çocuğu dışarı çıkarmama kuralı getiriyor mesela. Siz de sessiz kalıyorsunuz...evinizde size savas açmış, laf etsem kötü gelin olurum diye korkuyorsunuz.
Tek başına geçinecek geliriniz var,eşiniz de memursa size güzel bir nafaka da bağlanır. Tek başınıza paşalar gibi yaşamak varken bu hayatı kendinize layık goruyorsunuz ya, boşuna okumuşsunuz bence. Kazandığınız para sizi özgür yapmamis,hayrını da görmüyorsunuz. Çok üzücü....

Uzak bir şehirden buraya geldi evlilik zaten problemli iyice beter oldu eşimden nefrett eder hale geldim. Annesinin yanında yaptığı hareketler vs
Eşinizle konuştunuz mu bu durumu , o ne diyor? Bir de 70 yaşındaki kadın , gerçekten çocuğa bakabiliyor mu, benim kafam kaldırmıyor bazen kendi çocuğumu bu yaşta. O kadın bütün gün nasıl bakıyor çocuğa ?

Eş kişisini odada işleyin sizde yaşlı kadın ama eşiniz yaptığı ne öyle saçma

Alır çocuğumu çıkar giderdim. Ne uğraşacağım be. Çocuğum mutlu bir ortamda büyümeyecekse ne anlamı var o evde kalmanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…