Saygısız Koca

Saygısız koca diye konu başlığı görünce gerçekten bir saygısızlık yaptı zannettim. Bu ne ya çocuk musunuz kaç yaşındasız? Oruç olsanız dahi yaptığınız yanlış ne diye elinden alıyorsunuz adamın suyu? Oruçsanız kendinize oruçsunuz başkasından bu durum için saygı bekleyemezsiniz. Ki saygısızlığı siz yapmışsınız.

Lizumsuz isler bunlar..
Cidden boyle sacmaliklar yuzunden kavga edebilmek ayri kabiliyet, bravo

Hahahahahah otobusten arayarak eve gelsinn ama hicc kapatmadann kapiyi acinxa hayirr once sen kapat simariklikigi yapsinlarr ve sonra deliler gibi gulsunler
Ayyy evlilikten soğudum ahahaha benimki telefonu zart diye kapatıyor

Eşiniz haklı

yaptığın her savunma yorumu birbirinden beter..
adamı çıldırt sonrada ühühü bana küfretti diye ağla ..
çekilecek durumun yok biraz toparlan.

Nefes de almasın mı prensesim söyleyelim almasın. evde sarılıp oturmasın ne kadar ayıp ya nasıl oturur, direk dansı yapsın.
İçmediğin suyu nasıl içer terbiyesize bak.
Adama yazık ya neden boşanmıyo

Son düzenleme:
Yuuhh yani adam gayet güzel açıklamış.insan minibüste gerçekten rahat konuşamıyor ve sanki herkes insanı dinliyormus gibi gelir.acilen psikolojik tedavi almanız gerek bence paranoyaga baglamissiniz. bu kadarda adamı sikmayın.

Kocanıza okutmayın madem kendiniz okuyun. Belki silkelenir kendinize gelirsiniz. Konu sahibine tartışmalarda avantaj kazandıracak şekilde yorum yapma gibi bir amacı yok kimsenin burada. Herkes kendi doğrusunu yazıyor ve hepimizin doğrusu sizin haksız oluşunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…