Ahahaha bence annengile git sen.O çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu
Napsın adam kalkıp lambadami oynasın. Konuşacağına içeydin suyunu sende. Kaç saat sürdü su icmesi. Su bu ya. Iceceği 2 yudum su. Birak içsin sonra sen iç. Ne tuhafsınYani bu adam sadece evde sarılayım oturayım derdinde.... Telefonla da oynuyordu o konuda cok canım sıkkındı, şimdi kavga etmediğimiz sürece pek eline almıyor, işte ben teldeyken o da eline alıyor... Buna rağmen evde öööööyle durması cidden beni sinir ediyor... Herşey birleşince beni sevmediğini düşünüyorum
Burda bi uye vardi. 2.ci ay kutlaması yapmak istiyordu pastalı falano aklima geldi ahahahaha
Banyo konusundada haksızsın!!
Açlık başına vurmuş sankim :/ ama adam resmen elinden almış şişeyi ve icmis2. Ay kutlamasi ne ya yillik tebriklerimizi yapalim yeter:))) canim karicim hayatim iyiki benimle evlendin vsv bi kac tatli cumle ahanda bitti gitti:)) ay konu sahibi evliligi ne sandi artikk ne hayall ettti bilemeyizz . Ilginc
kızlar sağolun ilginiz için ama eşime okutasım yok bunları, cunku o da bana hep şunu der ; ben sana cok guvenip çok yakın buluyorum seni, bu yuzden bana bu kadar çok kırılma cunku ben seni cok seviyorum diyip durur, normalde eve gelince sarılır oper guzel konusur, ama tek kotu yanı put gibi evde sadece oturur. Ben de bu huyuna cok kızarım, sen sadece oturuyorsun derim ona. Bana aşkı gösterme yöntemi de yanlıs geliyor, ona göre hicbirsey yapmadan huzurla sarılarak oturmak iyi bir aşk göstergesi iken, ben boş boş oturmasına çok sinir oluyorum, ondan süprizler biraz özel şeyler bekliyorum ama o yapmıyor.
Açlık başına vurmuş sankim :/ ama adam resmen elinden almış şişeyi ve icmisDemiyorki içeydimde öyle konuşaydım. Adamda baktı bu susmicak içeyim bari demis
Direk dansı falan mı yapsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?