Saygısız Koca

Ahahaha bence annengile git sen.
Adam bu kadar akli basinda makul olgun davraniyorken ve senin karsinda tam bir sabır taşıyken hic durma kaç git annengile
Ben kocanin aklindan zoru oldugunu dusunuyorum. Kaçip gitmesi gereken kisi o olmali ama oturup da efendi efendi aciklama yapiyor sacma sapan durumlara.
Normal biri cinnet gecirir bu sorun olmayan sozde sorunlar silsilesinden.

Oruç olduğunuz için bu halleriniz... boşverin takılacak bir şey değil

Napsın adam kalkıp lambadami oynasın. Konuşacağına içeydin suyunu sende. Kaç saat sürdü su icmesi. Su bu ya. Iceceği 2 yudum su. Birak içsin sonra sen iç. Ne tuhafsın otobüs konusundada haksızsın. Hergün msj atarmış, bir gün atmamisdada haksizsin

Yaptigim yoruma biraz kizdim hemcinsin olaraktan biraz fazla cikistim :) ama gel gelelimki gerceklere lutfenn beklentini Azalt hergun aski memnudaki gibi sabah muc muc aksam muc muc her yemekte ayri kiyafet hergun ayri eglence bekleme . Sende mutsuz olursun esinde mutsuz olur. Sonucc; kotu giden bir evlilik ve sonu gelmeyen kavgalarr ee haliyle bosanma ! Yazik degilmi guzelim genclige yeni evlilige hayatin tadini cikart . Ufacik seye takilip kendine zehir etme herseyi.

Burda bi uye vardi. 2.ci ay kutlaması yapmak istiyordu pastalı falan o aklima geldi ahahahaha

Banyo konusundada haksızsın!!

2. Ay kutlamasi ne ya yillik tebriklerimizi yapalim yeter:))) canim karicim hayatim iyiki benimle evlendin vsv bi kac tatli cumle ahanda bitti gitti:)) ay konu sahibi evliligi ne sandi artikk ne hayall ettti bilemeyizz . Ilginc

2. Ay kutlamasi ne ya yillik tebriklerimizi yapalim yeter:))) canim karicim hayatim iyiki benimle evlendin vsv bi kac tatli cumle ahanda bitti gitti:)) ay konu sahibi evliligi ne sandi artikk ne hayall ettti bilemeyizz . Ilginc
Açlık başına vurmuş sankim :/ ama adam resmen elinden almış şişeyi ve icmis Demiyorki içeydimde öyle konuşaydım. Adamda baktı bu susmicak içeyim bari demis

Direk dansı falan mı yapsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…