Saygısız Koca

Benim eşim çayı bitince benimkini içmeye kalkar her defasında

Gereksiz inatlasiyorsunuz, eşiniz haklı geldi bana

gercektende cocuk gibi sanki biri sizin oyuncaginizi almisda kusmussunuz gibi bir sey olmus... niye suyumu aldin diye kavgami olur allahin suyundan bol ne var memlekette.

Allahım konularını okudukça ben delirdim
Sen böyle adamı başının üstünde taşıyacağına ezip geçiyosun sürekli
Ama haklısın kız adamlar da kendilerine çektirenleri seviyolar
Yazık kocanın üstteki hayalini okuyunca çok içim acıdı

Bak çok fazla tripli ve bencilsin
Böyle gidersen eşin de bi yerde eeeeh yetti be eziyet çekmeye mi geldim der kaçar

Her anlattığın konuda ayrı şoka girdim

Mesela eşinin nasıl dolmuşta insan içinde telefonla konuşmasına ısrar ediyosun
Her şeyden önce bu bi saygısızlık diğer insanlara
Toplu taşımada telefonda konuşmak diğerlerine dinletmek görgü kurallarına bile aykırı
Bi de ne konuşabilir adam yani dolmuşta
Sana aşkını mı anlatsın???

Eşiniz yukarda yazdığımı yapsa siz tepki vermez misiniz şimdi kızlar, çünkü ben düşündükçe o da kendini haklıyım diye savundukça sinir oluyorum öfke birikiyor içimde ona karşı

Kızmam suyumu içebilir oruçlu da olsam. O benim hayat arkadaşım her şeyimi paylaşmışım su mu sorun. Böyle şeylerle ilişkinizi tüketmeyin, üç beş kapris sonrası aranızdaki saygıyı kaybedersiniz

yeni evli oldugunuzu yazmışsınız inşaALLAH eskidiginiz zamana kadar büyür çocuk halinizden çıkıp benim suyum degilde bizim suyumuz diye söylersiniz.

esınız haklı almısınız ıcmemısınız , adam da susamıs almıs ne var bunda, sızın orucunuz esınızı baglamaz ayrıca sız kendınız ve allah ıcın tutuyorsunuz sıze ekstra ozen gostermesını beklemeyın..

Karşılayamadığınız için özür diliyorsanız, içeriden gidip bir şişe daha alabilirdiniz değil mi? Siz başka şeylere dolmuşsunuz.

Ya eski konularina bi goz attim. Sen sevgilinin evlilik teklifiyle alakali surprizini bozan bir de ustune cocuga trip atan uyeymissin. Seksist ve kadini asagilayan bir soylem olarak gorsem de yazmadan gecemeyecegim maalesef tam bir kezbansin.
Allah esine peygamber sabri versin.

Konun fena,yorumların feci,eski konularınla birleşince facia.

Ne çok ve ne kadar gereksiz beklentin var.Adam ağzıyla kuş tutsa yaranamaz ki.En ufak şeyde tartışma çıkarıyorsun.Unutma herkesin bir sabrı var.O noktaya getirmeden kendine çeki düzen vermelisin.

Ta sevgililiğinizden beri herkes seni uyarmış.Kulak asmamışsın.Yapma bunu.

Şurda okuduğum konularda bir tane haklı olduğun yok.Sonra beni suçluyor diye kocana kızıyorsun.Yeter diye feryat etse yeridir.

Kendine çekidüzen ver.Yoksa üstünde otorite kurmaya çalıştığın bir kocan olmayacak yakında.

Eşiniz haklı tabi ki..
Her şeyde kendinizi kasar mısınız böyle?

..eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim.
..Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum

En ufak şeyde laf lafı açtı kavga ettik demek ne kadar normal sizin için.. Altı üstü elinizdeki şişeyi almış bu nedir yahu?

Tedaviye ihtiyacınız var sizin. Adama hayatı zindan edeceksiniz belli. En az hasarla kurtulsa bari fukara..

Yeni evli yeni evli falan yazıp durmayın. Biz de yeni evli olduk biz de yaşadık bazı şeyleri. Aptalca şeyleri büyütüp kavga çıkarıp karşımızdakini çocuk yerine koyup azarlamadık. Büyüyün bence artık..

Bu adam işteyken bile bahaneler bulup hiç mesaj atmadığı gün bile oldu... Normalde atar ama atmadığı o gün de çok sinirlendim.

Ay bayılazaam
Sizin o bahane dediğiniz şey iş oluyor iş..
Adam çalışıyor yahu. İşte bunlar hep boşluktan..

Okut sen bunları okut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…