Amin inşallahDoğru diyorsun ama işte bazen öyle derinden vuruyor ki Rabbim isyana düşürmesinn..
Ah kuzum aynı ayın anneleri olur muşuz ne güzel olurdu ah tezden gelse aah ahh...
Hadi inşallahAaa bende 3 ay clife macun kullandım sonra hsg cekildim bu ay 4. Ayım olcak.. Limonlu suya bende baslayım hem metabolizma hızlandırıcı.. Belki bu mesaj tevafuk olmustur
Hadi bakalım hayırlısı bakalım son karar ne olacak. Bizimde Meryem süresini okuduk bir topikde arkadaşlarla 41 tane. Ben yetiştiremiyorum diye dağıtmıştım. Eğer hamilelik olurda kız olursa Meryem olsun dedik ve oldu çok şükürbiz de karar veremedik elif mi olsun diyoruz eşim gülvera ismine taktı bana gulvera değişik geliyo ama eşim çok istiyo zormuş isim koymak ya
Rabbim beklemelerinin mükâfatını versin inşallahSelam kızlar,
Şuraya ilişeyim. Konuyu takipteyim.
3 yıldır uğraşıyoruz bunun son senesi 5 aşılamam negatif. Doktor tüp bebek dedi ama daha beklemek istiyorum.
Belki normal nasip olur. Çok yoruldum.
İnşallah yakın zamanda diyelim o zaman çiçeğim benimİnşâllah kuzum güzel olmaz olur mu süper olur
Amin diyorum cancağzımİnşallah yakın zamanda diyelim o zaman çiçeğim benim
Amin canım inşallahRabbim beklemelerinin mükâfatını versin inşallah. Gerçekten beklemek tedavi görmek zor ve yıpratıcı ama gebelik haberini alınca o gebelik ilerledikçe çok mutlu oluyorsun. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin
Benim arkadaşın da yüksek çıkıyormuş her seferinde ama hiç üzülme gebeliğe engel değil yeterki hiç ümidini kaybetme olacağına inandığımız zaman oluyo bazı şeyler dua edelim inşallah olacak ben inanıyorum herkes adına sadece kul vaktinden önce istiyo sabırsız davranıyoruz inşallah olacakYaşım 30 ılk bebek için çok da zamanım yok aslında. Fsh değerim yüksek çıkınca panikledim açıkçası
Haklısın canım insanoğlu sabırsız işte. Rabbimin rahmeti sonsuz bizi evlat duygusundan mahrum etmezBenim arkadaşın da yüksek çıkıyormuş her seferinde ama hiç üzülme gebeliğe engel değil yeterki hiç ümidini kaybetme olacağına inandığımız zaman oluyo bazı şeyler dua edelim inşallah olacak ben inanıyorum herkes adına sadece kul vaktinden önce istiyo sabırsız davranıyoruz inşallah olacakbende geçen yıl bakar dururdum sayfalara ne yapmışlar nasil hamilelik olmuş acaba diye.
Adeti bekliyorum balım var daha. Üniversite hastanesinde randevu vs çok sıkıntılı inşallah alabilirsem gideceğimAmin diyorum cancağzımnaptın gittin mi bi daha doktora planın ney
İnşallah bulursun sıra cnm haber ver banada inşallahhh faydalı okur sanadaAdeti bekliyorum balım var daha. Üniversite hastanesinde randevu vs çok sıkıntılı inşallah alabilirsem gideceğim
Amin bitanem sağ olasın sen neler yapıyorsun?İnşallah bulursun sıra cnm haber ver banada inşallahhh faydalı okur sanada
Cuma günü smear vercem cnm bikaç aya tekrardan başlıcam tüp bebeğe bu sürede nasip eder inşallah Rabbim ne diyeyimAmin bitanem sağ olasın sen neler yapıyorsun?
Amin inşallah en önemlisi o zaten hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsin inşallahHadi inşallah. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Amin amin bitanem inşallah kendiliğinden gelir tedavi diye gidersin bebiş sürpriz yapar inşallahCuma günü smear vercem cnm bikaç aya tekrardan başlıcam tüp bebeğe bu sürede nasip eder inşallah Rabbim ne diyeyim
Yaaaa inşallah bitanem bnde öle hayal ediyorum hep tam süpriz olurAmin amin bitanem inşallah kendiliğinden gelir tedavi diye gidersin bebiş sürpriz yapar inşallah
tupde demi olmadıBenimde sebepsiz bu ay negatif bir tup bebek denemem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?