Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
biz de karar veremedik elif mi olsun diyoruz eşim gülvera ismine taktı bana gulvera değişik geliyo ama eşim çok istiyo zormuş isim koymak ya
Hadi bakalım hayırlısı bakalım son karar ne olacak. Bizimde Meryem süresini okuduk bir topikde arkadaşlarla 41 tane. Ben yetiştiremiyorum diye dağıtmıştım. Eğer hamilelik olurda kız olursa Meryem olsun dedik ve oldu çok şükür

Selam kızlar,

Şuraya ilişeyim. Konuyu takipteyim.
3 yıldır uğraşıyoruz bunun son senesi 5 aşılamam negatif. Doktor tüp bebek dedi ama daha beklemek istiyorum.
Belki normal nasip olur. Çok yoruldum.
Rabbim beklemelerinin mükâfatını versin inşallah . Gerçekten beklemek tedavi görmek zor ve yıpratıcı ama gebelik haberini alınca o gebelik ilerledikçe çok mutlu oluyorsun. Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu duyguları yaşamayı nasip etsin

Amin canım inşallah
benim gibi bekleyen herkese Allahım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Sanada sağlıklı gebelik diliyorum sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Yaşım 30 ılk bebek için çok da zamanım yok aslında. Fsh değerim yüksek çıkınca panikledim açıkçası
Benim arkadaşın da yüksek çıkıyormuş her seferinde ama hiç üzülme gebeliğe engel değil yeterki hiç ümidini kaybetme olacağına inandığımız zaman oluyo bazı şeyler dua edelim inşallah olacak ben inanıyorum herkes adına sadece kul vaktinden önce istiyo sabırsız davranıyoruz inşallah olacak bende geçen yıl bakar dururdum sayfalara ne yapmışlar nasil hamilelik olmuş acaba diye.

Haklısın canım insanoğlu sabırsız işte. Rabbimin rahmeti sonsuz bizi evlat duygusundan mahrum etmez

Tüp bebek deneyen arkadaşlarım benim gözümü bira z korkutuyor bu tüp bebek işi. Tecrübelerinizden biraz bahseder misiniz? Zorlu bir süreç mi bünye çok yan etki yaşıyor mu mesela? Bir de ben il dışında yaptırmak zorunda kalacağım. Takipler falan nasıl yapılır iğne verilirse yumurta gelişimi için onu yaşadığım yerde yaptırabilir miyim kafamda bunlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…