Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

herşeyin hayırlısı canım benim yok dersin geliverir var dersin hiç uğramaz Allahın işine karışılırmı hayırlısı neyse senin için o olsun canım benim ...

haklısın tabiki canımcımmm ne verirse rabbim hayırlısnı versin inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:yerimseniben

selamlarrr kızlarrrr bende daha gelen giden yokkk noluyo nan bana:1shok::1shok::1shok:

sanurum yola çıktı kırmızı kart baya gecikmeli olaraktan hehehehekaydirigubbakcemile2

hayırlısı olsun ELCHIN gecikmelide olsa geldi inş. gelecek ay kavuşursun bebişine canım:ecrin_bebek:

amannn uhdecimm çok önemli değil yani kendi bilir hayırlısıkaydirigubbakcemile2

elchım aferinn sana:)))çocuksuzda yaparız yolunda güzell gidiyosun

bende varım aha ha kıslar en hasssas noktam nolur rabbim duy sesimizii çokkk özledik çokk 6 sene bekledim bazıları için çok bazıları için az ama benim için çok artık bebişim gelsin anneci onu çok ösledi rabbim çokk

hpt_honey aramıza hoşgeldin arkadaşım Allahım en kısa zamanda sanada bizlerede bebiş nasip eder inş.:Saruboceq:

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------12 ay---------------------------------------------21/22 Eylül---------------------------------------1 ay klomen

4.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

5.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

6.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)/ovülasyon testi 1.ay

7.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

8.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

9.esra_esra----26/31------------------------10 ay----------------------------------------------8 Ekim------------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

10.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

11.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay-----------------------------------------------10 Ekim------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

12.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim---------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

13.ELCHIN------24/29----------------------35 ay---------------------------------------------20 Ekim-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

fersoy,emcan,ravzaa,filizben
kızlarrr durumlarınız nedir habet etseniz de listeyi tekrar düzenlesek..

Günaydın bu arada herkese..

günaydın ukla nasılsın ?? neden artık kimse yokki buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…