Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

Merhaba kızlar

bende varım bu nedensiz infertilite ile uğraşanların arasında.

4 yıllık evliyim. Yaklaşık 3 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor.

3 kere aşılama yaptırdım yine olmadı. Neler oluyor anlamıyorum. Hislerimi belli etmemeye çalışıyorum ama ne zamana kadar.
Doktorlar bu meseleyi aklımızdan çıkarmamızı stres yapmamamızı söylüyorlar ama tam aksine küçük bir bebek görsem neden benim olmuyor diye kendi içimde kendimi sorguluyorum.

Yaklaşık 5 ay aradan sonra adanada özel bir tüp bebek merkezine gittim.profosör eşimin aile dostu. şimdi sil baştan başladık onunla. 2 ay kendinize bırakıyorum sizi dedi ve klomen kullanmamı söyledi.

Eğer bu 2 ay sonundada olmazsa aşılama yapacakmış.

Bu sırada ben kahramanmaraşlıyım ve burada yaşıyorum.

Allah hepimize annelik duygusunu tattırsın.

Adet tarihim 11ekim.

Hoşçakalın.

canım seni çok iyi anlıyorum tabiki ama yinede stres yapma bence zemuszemus at gitsin kafandan bebek işini amannn napalım yani allah verdide bizmi istemedik verir elbet birgün rabbim sağlıktan huzurdan mutluluktan ayırmasın yeterki olur bebeğimiz laelaelaelaelaesıkma canını

hoşgeldin listemize:lepi:

canım hoşgeldin listemize beklemek mücade etmek gerçekten zor ama hepimiz aynı durumdayız inş. Allahım en kısa zamanda dualarımızı kabul ederde bebişlerimize kavuşuruz :Saruboceq:

selam canım öncelikle inşallah en kısa zamanda Allah nasip eder, bu aklından atma meselesini bende hiç yapamadım sadece eskiye göre daha rahatım ama yinede hep aklımda ne diyin nasip kısmet bende öyle bekliyorum

merhaba limon
valla dediğin gibi ben yada buradaki arkadaşlarımızdan çoğu aklından çıkaramıyor bebek fikrini zaten bunu başarabilsek bu kadar da üstüne düşmezdik.
Kısmet bazı şeyler ötesine maalesef geçilmiyor Rabbim bize bunu nasip ettiyse zaten olacak er yada geç bizimde beklemekten başka çaremiz yok maalesef
dualarım inşallah hepimizin en kısa sürede evlatlarına kavuşması yönünde...

canım ne kadar dır beklediğini ve tedavilerini, senin ve eşinin yaşını felkan verirsen listeye ekleyelim ...

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.emcan01-----35/42---------------------16 sene----------------------------------------------20 Eylül-----------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------12 ay--------------------------------------------21/22 Eylül--------------------------------1 ay klomen

4.Filizben------25/?-----------------------17 ay------------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

5.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

6.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)/ovülasyon testi 1.ay

7.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

8.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

9.esra_esra----26/31------------------------10 ay--------------------------------------------8 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

10.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

11.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay---------------------------------------------10 Ekim------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

12.limonx-----30/?-----------------------3 yıl---------------------------------------------------11 Ekim-------------------------------3 aşılama(olumsuz)

13.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

14.ELCHIN------24/29----------------------35 ay-----------------------------------------------20 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

Son düzenleme:
:dance:Günaydınn kızlarrr herkeze hayırlıı günlerrrrr:dance:

burdayımm bekliyom çıkmıycam bakalım ne kadar zamanda uğruyonuz bakem

selam kızlar biz de 1 yıl dolunca soluğu doktorda aldık , rahim filmi dahil herşey normal ama bebiş yok malesef ( merak ettiğim bi konu var yumurta takibi hangi aşamada yapılıyor ??? doktorum 3 ay daha deneyin sonra aşılamaya başlıcaz dedi .. yardımcı olursanız sevinirim doktoruma güvenmeli miyim ???

canım yumurta takibi aşılamadan önce olur
aşılamadaki gibi yumurtanı geliştirecek ilaçlar verilir 5 gün kullanırsın
sonra dr seni çağırır ve yumurtalar kaç mm gelmiş bakar 18 mm ve üstü
oluncada çatlatma iğnesi verir iğne yapıldığı 36 saat içinde yumurta çatlar siz o 36 saat
içinde eşinle birlikte olmalısınız
bence aşılama için acele etme bir kaç yumurta takibi yaptır zaten normalide odur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…