Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

güzel bir gün geçirmeniz dileğimle günaydın arkadaşlar

Günaydınn Kızlar Herkeze Hayırlıı bir gün diliyorum.opuyorumnanaktan

Rabbim bu yeni ayda hayırlıı şeylerle karşılaştırsın bizleri:Saruboceq:Sağlık sıhhat versin bizlere:Saruboceq:Hastalıklardan korusun rabbim bizleri:Saruboceq:

25 yaşındayım ve 14 aydır bebek bekliyorum bende ve eşimde hiç bir problem yok sebepsiz infertilite yani şimdiye kadar sadece yumurta takibi yaptırdım ama sonuç hep negatif umutlarım çok tükenio bazen...

hayır uklacım sadece iki aydır yumurta takibi yapılıyor aşılama demedi doktor bu ayda napcak bilmiyorum

25 yaşındayım ve 14 aydır bebek bekliyorum bende ve eşimde hiç bir problem yok sebepsiz infertilite yani şimdiye kadar sadece yumurta takibi yaptırdım ama sonuç hep negatif umutlarım çok tükenio bazen...

merhaba canım hoşgeldin bence hiç umutlarını kaybetme kaybedecek olsam ben kaybederdim hiç bir problemimiz yok ama 5 yıldırda bebek yok ne yapalım buda Allahın bize verdiği bir sınav işte üstesinden gelmeye çalışıyoruz hep birlikte Allahım en kısa zmanda bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

inş. uhdecim umarım Rabbim en kısa zamanda bize de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

teşekkür ederim canım cevabın benim için önemliydi çünkü bu konuda bi fikrim yok sanırım doktorumu değiştirmeliyim bana güven vermiyo hiç ...

teşekkür ederim canım cevabın benim için önemliydi çünkü bu konuda bi fikrim yok sanırım doktorumu değiştirmeliyim bana güven vermiyo hiç ...
rica ederim canım ne demek merak ettiğin bir şey olursa buralardayımm

günaydın kızlar ben bişi sorcam size dün doktorumla konuştum istersen bi ay daha yumurta takibi yapalım istersen de iğneli tedaviye geçelim dedi ama ben ne demek istediğini anlamadım iğneli tedavi aşılamamı ve aşılama nasıl yapılıyor bide çok maliyetli olduğunu söledi bugün konuşmaya gitcem ama gitmeden size bi sorim dedim sizce ne yapmalıyım kızlar?

]Günaydın kızlar opuyorumnanaktan

Herkeze hayırlıı cumalar diliyorum.Cumanız mübarek olsun inşallahhhopuyorumnanaktan
[/

Kaç aydır yumurta takii görüyorsunn???

Evet iğneli tedavi biraz masraflı oluyorr.iSTERSEn doğal yoldan denettiriyorlar .Bazende aşılama yapıyorlar

iğneli tedavi ne demek 4 aydır yumurtlama takibi yaptırıyorum

canım iğneli tedavi yine yumurta takibi de olabilir aşılamada
hap yerine iğne kullanıyorsun ama daha maliyetli tabi
sen dr dan net bilgi öğren..

Buarada herkese günaydınlar ve hayırlı cumalarrrr

selaaaammm kızlaarrr, geri sayım başladı reglime 1 hafta, uklacım bizim listeyi bi güncellermisin canım, şu durumundan haner vermeyenleri silelim bence ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…