25 yaşındayım ve 14 aydır bebek bekliyorum bende ve eşimde hiç bir problem yok sebepsiz infertilite yani şimdiye kadar sadece yumurta takibi yaptırdım ama sonuç hep negatif umutlarım çok tükenio bazen...
inş. uhdecim umarım Rabbim en kısa zamanda bize de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.
canım yumurta takibi aşılamadan önce olur
aşılamadaki gibi yumurtanı geliştirecek ilaçlar verilir 5 gün kullanırsın
sonra dr seni çağırır ve yumurtalar kaç mm gelmiş bakar 18 mm ve üstü
oluncada çatlatma iğnesi verir iğne yapıldığı 36 saat içinde yumurta çatlar siz o 36 saat
içinde eşinle birlikte olmalısınız
bence aşılama için acele etme bir kaç yumurta takibi yaptır zaten normalide odur..
rica ederim canım ne demek merak ettiğin bir şey olursa buralardayımmteşekkür ederim canım cevabın benim için önemliydi çünkü bu konuda bi fikrim yok sanırım doktorumu değiştirmeliyim bana güven vermiyo hiç ...
günaydın kızlar ben bişi sorcam size dün doktorumla konuştum istersen bi ay daha yumurta takibi yapalım istersen de iğneli tedaviye geçelim dedi ama ben ne demek istediğini anlamadım iğneli tedavi aşılamamı ve aşılama nasıl yapılıyor bide çok maliyetli olduğunu söledi bugün konuşmaya gitcem ama gitmeden size bi sorim dedim sizce ne yapmalıyım kızlar?
canım iğneli tedavi yine yumurta takibi de olabilir aşılamadagünaydın kızlar ben bişi sorcam size dün doktorumla konuştum istersen bi ay daha yumurta takibi yapalım istersen de iğneli tedaviye geçelim dedi ama ben ne demek istediğini anlamadım iğneli tedavi aşılamamı ve aşılama nasıl yapılıyor bide çok maliyetli olduğunu söledi bugün konuşmaya gitcem ama gitmeden size bi sorim dedim sizce ne yapmalıyım kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?