Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

3.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

4.ravzaaa84------25/25-----------------------12 ay---------------------------------------------21/22 Eylül---------------------------------------1 ay klomen

5.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

6.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

7.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)/ovülasyon testi 1.ay

8.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

9.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

10.esra_esra----26/31------------------------10 ay----------------------------------------------8 Ekim------------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

11.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

12.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay-----------------------------------------------10 Ekim------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

13.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim---------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

esemos canım hayırlısı olsun tatlım inşallah ekimde gelir bebişlerimiz

kızlae ben ovulasyon testi kullanmaya başladım
pembe çift çizgiyi gördüm bakalım işe yarayacakmı

eseomosum hayırlısı olsun inşallahh birdahakii aya rabbim yüzünü güldürsün..

Uklamm :))harikaaa çalışmalara başla hemenkaydirigubbakcemile2

selamlar kızlarrrrrrrrrrrrr bende daha gelen giden yokkkakannehirakannehir

ama dün akşam test yapım negatüff çıktı puhahahahahkaydirigubbakcemile2

Hayırlısı olsun elchınımm sağlık olsunn :)))çocuksuzda yaparızz bizzz

elchın bu ay olmayacagını zaten biliyodun hayırlısı canım önümüzdeki ay alırız güzel haberleri artık hihoyyyt

MUBAREK RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN KIZLAR :lepi::lepi:

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

ELCHIN, Allahım dualarımızı kabul eder inş. senin kırmızılar gelmezde iki bayramı bir kutlarız :lepi:kaydirigubbakcemile3

herşeyin hayırlısı canım benim yok dersin geliverir var dersin hiç uğramaz Allahın işine karışılırmı hayırlısı neyse senin için o olsun canım benim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…