Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

TEŞEKKÜR EDERİM ELCHIN. BENDE ARTIK KAFAMDAN ATMAYA ÇALIŞIYORUM İŞTE. NE OLURSA OLSUN ALLAHIM DİLEMEDİKTEN SONRA OLMUYOR İŞTE.
EN YAKIN ARKADAŞIMA DOKTOR BEKARKEN SENİN ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞ PKO LU İDİ. EVLENİR EVLENMEZ BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYALIM DEMİŞ. AMA KIZ EVLENDİKTEN 4 AY SONRA HAMİLE KALDI. HEMDE TEDAVİSİZ. DOKTORA BİLE GİTMEDEN.

İNFERTİLİTE İLE İLGİLİ FORUM SAYFASININ BİRİNDE, BEBEĞİ OLAMAYN BAYANIN YAZDIKLARI ÇOK GÜLDÜRMÜŞTÜ BENİ.

MİLLET TECAVÜZE UĞRAYIP HAMİLE KALIYOR, BEN GÜNAŞIRI AYAKLARIMI HAVAYA KALDIRIP BAŞAŞAĞI YATMAKTAN BIKTIM. HALA HAMİLE OLAMADIM DEMİŞ.

BİDE HAMİLE OLAMIYORUM YA. NEREYE GİTSEM KARŞIMA HAMİLE İNSANLAR ÇIKIYOR. HA BİRE BİRİLERİNİN HAMİLE OLDUĞUNU DUYUYORUM.

ŞİMDİ SEN SÖYLE BAKALIM. KAFAMDAN ATABİLİRMİYİM DERSİN :roflol:

SEN KAÇ YILDIR UĞRAŞIYORSUN? KAÇ YILLIK EVLİSİN?

GÖRÜŞÜRÜZ CANIM.
HERKESE SELAMLAR.

canım bence sen kendi kendine bitirmişsin böyle alaylı konuşurken heheheheh bende bi amuda kalkmadığım kaldı sırnaşık şey amannnnnnnnnn olmazsa olmasın ben böyle çok iyiyim evim her daim temiz ayaklarımı uzatıp kk da geziniyom sonra geceleri uykum bölünmüyor aman düştü aman kalktı derdimde yoksositososito herşeyin hayorlısı opuyorumnanaktan

he buarada ben 3 yıl 2 aylık evliyim 34 35 aydırda korunmuyoruz ama olmayor malesef hehehehehkaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar,
bende 2 yıllık evlıyımm
sebebsız ınfertılite çünkü hıcbır sorun yok ama hamıle kalamıyorum..
daha once bır ay yumurtlama takıbı yapıldı olumsuzdu sonuc
sımdı 2 .kez yumurtlama takıbı yapılacak bu ay umarım hamılekalırım..

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

2.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)/ovülasyon testi 1.ay

3.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

4.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

5.esra_esra----26/31------------------------10 ay--------------------------------------------8 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

7.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay---------------------------------------------10 Ekim------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

8.limonx-----30/?-----------------------3 yıl---------------------------------------------------11 Ekim-------------------------------3 aşılama(olumsuz)

9.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

10.ELCHIN------24/29----------------------35 ay-----------------------------------------------20 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

Fersoy,Emcan01,ravzaaa84,filizben kızlar listeden çıkardım sizi eylül ayı bitti ama topiğe uğramıyorsunuz hiç..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu ay hamiş çıkartalım şu listeden hadiii ama...

günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum,

uklacım canım inş. senden güzel haberler alırız açılışı sen yaparsın inşallah

ayyy böle demeyin kızlarrr ya heyecan yapıyom vallaaaa
ınşallahhhhhhhhhhhhhhhhh ben hamnişimdirde peşimdennnn gelirsinizzzzzzzzz

günaydın kızlarr,

inş. canım bebişin senledir, ben kırmızıyı gördüm erkenden uklacım yeni tarihim 1 Kasım canım

olsun canım üzülme inşallah ekim hamilesi olursunnn
benim kırmızılar gelmedi hala inşallah hamileyimdirrr

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

2.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)/ovülasyon testi 1.ay

3.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

4.esra_esra----26/31------------------------10 ay--------------------------------------------8 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

5.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

6.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay---------------------------------------------10 Ekim------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

7.limonx-----30/?-----------------------3 yıl---------------------------------------------------11 Ekim-------------------------------3 aşılama(olumsuz)

8.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

9.ELCHIN------24/29----------------------35 ay-----------------------------------------------20 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

10.uhde -------32/32-----------------------62 ay----------------------------------------------1 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

olsun canım üzülme inşallah ekim hamilesi olursunnn
benim kırmızılar gelmedi hala inşallah hamileyimdirrr

ukla ben çok heyecanlandım walla, kız bi test yaptır Allahım hadi inşallah güzel bir haber alırız sendenkaydirigubbakcemile2

uhdecim canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyoruz ya hep demekki daha zamanı değilmiş yeni ay yeni umut canım:1hug:

günaydın kıslarrr uklacım inş hamilesindir benim yeni tarihim 26 kasım pazartesi günü rahim filmi çektirdim çok şükür o da temiz çıktı bebişimizin gelmemesi için hiçbir sorunumuz yokmuş doktorum bir kaç ay daha bekleyin dedi inş çok bekletmez bebişimiz bizi

Uklam canım benim kırmızılar geldii bugun erkenden :))))listeden çıkartırsın beni.Çünkü bütün topiklerden aylar önce listelerden çıktım tek bunda vardım bundanda çıkayım ama her zaman yanınızdayım buralarda

testin resmini ekledim
ancak orda göründüğünden daha net çizgi var elimde burda çekerrken parlamış
kızlarrrrrrrr hamilemiyimmm yaaa :sinifsinif:

Ulaa başka topikten yazını alıntı yaptım buraya getirdimm kızlarr bakın uklam hamileeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…