saol canımmm darısı isteyen herkesin başına inşallahhh
2 yıldır istiyoruz ve korunmuyoruz ilk bi sene dr a gitmedik ama benim ara ara kistlerden regl gecikmelerim oldu dr verdiği ilaçlar la geçti son 1 yıldır düzenli regli oluyorum rahim filmi temidi eşimde sperm sayısı düşüktü ama sanıyoru oda strestenmiiş aşılamada çok ii sayımız vardı ancak oda tutmadı kürler felan yaptık eşim e vitamini ve çinko kullandı mayısda aşılama oldum ama olumsuzdu 6 ay oldu tedaviyi bıraktık bu ay eylülde ovulasyon testi yaparak çalıştım kısmet Rabbim nasip ettii
kafanıza takmayın demiycem istesende çıkmıyor biliyorum ama rahat olun sadece eminim olucakk buna inanıyorum benim hiç olmayacak sanıyordum bu ay tüp bebeğe gidecektik Rabbimmm çok büyükkk
İnşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız seninde
dün yaptırdım kısss zatennn dayanamadım akşamüstü aldımmcanım tekrar tebrik ederim birde kan tahlili yaptır da değerini öğrenelim, benim de yarın regl günüm :hulya:
saol canımmm darısı isteyen herkesin başına inşallahhh
2 yıldır istiyoruz ve korunmuyoruz ilk bi sene dr a gitmedik ama benim ara ara kistlerden regl gecikmelerim oldu dr verdiği ilaçlar la geçti son 1 yıldır düzenli regli oluyorum rahim filmi temidi eşimde sperm sayısı düşüktü ama sanıyoru oda strestenmiiş aşılamada çok ii sayımız vardı ancak oda tutmadı kürler felan yaptık eşim e vitamini ve çinko kullandı mayısda aşılama oldum ama olumsuzdu 6 ay oldu tedaviyi bıraktık bu ay eylülde ovulasyon testi yaparak çalıştım kısmet Rabbim nasip ettii
kafanıza takmayın demiycem istesende çıkmıyor biliyorum ama rahat olun sadece eminim olucakk buna inanıyorum benim hiç olmayacak sanıyordum bu ay tüp bebeğe gidecektik Rabbimmm çok büyükkk
İnşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız seninde
ya kızlar bısey sorcam benımde 3 senderı olmuyo benım veesımın ehrseyı temız cıktı en gıttııgım doktor benden kan aldı ve antisperm aslında adını tam hatırlayamıyorum bı tset yaptı yanı kadının erkek spermıne karsı alerjısı olup olmadıgını gosteren bı tahlılmıs aranızda yaptıran oldumu hı ılk defa duydum ve cok saskınım yardımlarınızı beklıyorum, ukla arkadasımı tebrık edıyorum allah tamamnını erdırsın ınsallh, allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah.....
kızlar bugün regl olmadım ama yarın falan olurum galiba
olmazsın inşallahh merserayy:dance:
kızlar bugün regl olmadım ama yarın falan olurum galiba
merseray canım inş. olmazsın 2. hamişimiz sen olursun uklada ayağını sürümüş olur zemuszemus:lepi:hihoyyyt
inşallah hamişsindir canım benim bi test yapsana merserayyyydelikafadulden
elchincim sen ne alemdesin canım kaç gün var regline
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?