Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

böyle haberler okuyunca inanın umudum binkat daha artıyo
ama inan kafaya takmadan stres yapmadan olmuyooo allahım inşallah nasip eder her isteyene. ttekrar tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin

amanda amannn listemizin ilk hamişine nazar değmesinn inşallahhhhhhhh

Ukla çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun. Bu arada benim yeni tarihim 5 kasım. Yani bu ayda olmadı. Yumurta takibi yapılmayacak bu ay.

Masallah ne guzel haber bu:)) Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tatlim.
bir seyi merak ettim ovulasyon testi yaptidiginda tahmini ovulasyon gunlerinden farkli bir gun gordun mu acaba?

evet ben de yaptirdim postcoital testi gb birseyid adi huner testi de deniyordu. normal esinle ovulasyon zamani iliskiye gireceksin sonra doktor ya da labirant burda labirant yapiyor turkiyede doktor sanirim smear testi yapar gb akintindan suruntu alicak ve icerde canli sperm var mi bakicak. cok cok basit bit islem aynen smear testi gb hic bir sey anlamiyorsun. onemli olan iliskide en fazla 10 saat icinde ya da 12 senden akintinin alinmasi gerektigi. iliskiyi gece biraz gec yasarsaniz sabah da gider testini yaptirirsin.

MERHABA KIZLAR BıRKAÇ GÜNDÜR YOKTUM BURALARDA NELER OLMUŞ NELER UKLACIM CANIM ÇOK SEVıNDıM SENıN ADINA ALLAHIM KUCAGINADA ALMAYI NASıP EDER ıNŞALLAH:Saruboceq:zemuszemus

balım hakkında nasıl hayırlı oluyorsa öyle olsun her ne kadar üzülmüyorum desekte insanın içinde bir burukluk oluyor Allahım hakkımızda hayırlısını versin bebişimizi en kısa zamanda göndersin inş...:Saruboceq:

merseray canım inş. olmazsın 2. hamişimiz sen olursun uklada ayağını sürümüş olur zemuszemus:lepi:hihoyyyt

merseray canım inş. olmazsın 2. hamişimiz sen olursun uklada ayağını sürümüş olur zemuszemus:lepi:hihoyyyt

inşallah canım ama ben umutlu değilim kendimden yani hiç belirtim kasık ağrım falan yok ama geçen ay da böyle bir gün gecikmeli ve sessiz sedasız gelmişti reglim o yüzden hamileliği hiç kondurmuyorum kendime yani en geç yarın yazarım buraya regl olduğumuCADIARZU

inşallah hamişsindir canım benim bi test yapsana merserayyyydelikafadulden

canım benim sağolo bitanem ama inan hiç ihtimal vermiyorum yani geçen sefer de birgün gecikmeli ve sessiz sedasız yani belirtisiz olmuştum şimdide oyüzden hamileliği hiç konduramıyorum kendime

ukla tebrik ederim ALLAH sağsağlim kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…