inş. bu haftada hamiş çıkartırız aramızdan kızlar güzel haberler bekliyoruz
inş.... canım yeni bir hamiş duyunca daha çok umutlanıyorum birgün bizede sıra gelecek ALLAH ın izniyle...
canım çok sevindim allahım kucagınada almayı nasip etsin inş. Darısı tüm bebiş bekleyen meleklerin başına :saruboceq:
limonx tebrikler canım yazını okuyunca bende dayanamadım agladım ne güzel bir duygu ya yerinde olmak isterdim aynı proplem bende de var sebebsiz infertile bende 2 yıllık evliyim çocugum olmuyor inş. Darısıda bizlere olur rabbim saglıklı kucagına almayıda nasip etsin...
teşekkür ederim canım. Hala hayal gibi geliyor.
Allahım tüm isteyenlere versin inşallah. Bu duyguyu tattırsın.
Sen ne durumdasın
KIZLAAAAAAR. BUGÜN ADETİM 3 GÜN GEÇMİŞTİ. KAN TESTİ YAPTIRDIM VE HAMİLEYİM.
ALLAHIM İNANAMIYORUM YAA. YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR HASTA OLACAKMIŞIM GİBİ KARNIM AĞRIYORDU VE GÖĞÜSLERİM İNANILMAZ ŞİŞMİŞTİ.
YAKLAŞIK 2,5 SENEDİR UĞRAŞTIĞIMIZ İÇİN HİÇ İHTİMAL VERMEDİM. BUGÜN HASTANEDE KAN TESTİ YAPTIRDIM. KARDEŞİM VE ABLAM HASTANEDE ÇALIŞIYORLAR. KARDEŞİM TESTİN SONUCUNU SÖYLEMEK İÇİN ARADIĞINDA BİRDEN İÇİM CIZ ETTİ. MÜJDEMİ İSTERİM DEDİ. BEN ŞOKA GİRDİM. İŞ ARKADAŞIM AĞLAMAYA BAŞLADI. BENDE TUTAMADIM KENDİMİ. SONRA HEMEN EŞİMİ ARADIM. O BİR SÜRE İNANMADI. SONUNDA İNANDI. EŞİM BANKADA ÇALIŞIYOR VE BENİM ÇALIŞTIĞIM ŞİRKET ONUN MÜŞTERİSİ. BİR İŞ BAHANE EDİP YANIMA GELDİ. GÖZLERİNDEKİ MUTLULUĞU TARİF EDEMEM. ŞU AN BİLE GÖZLERİM DOLUYOR.
YAKLAŞIK 1 SAAT TELEFONUM SUSMADI. MEĞER NE ÇOK SEVENİM VARMIŞ. TELEFONUN UCUNDAKİLERDEN ÇOĞU AĞLIYORDU SEVİNÇTEN.
NEYSE ŞİMDİ BU AY HAMİLE KALABİLMEK İÇİN YAPTIKLARIMI ANLATAYIM. BELKİ FAYDASI OLUR.
ASLINDA PEK BİRŞEY YAPMADIM.
BEN K.MARAŞTA OTURUYORUM. 2 AY ÖNCE ADANAYA KAYINPEDERİMİN BİR TANIDIĞINA GİTMİŞTİM. ADANA ÖZEL TÜP BEBK HASTANESİNİN SAHİBİ. KENDİSİ PROFOSÖR. BENİ MUAYENE ETTİKTEN SONRA HİÇ BİR ŞEYİN YOK DEDİ. TÜP BEBK DÜŞÜNMEK İÇİN ERKEN DEDİ. 2 AY KENDİ HALİNİZE BIRAKIYORUM DEDİ VE KLOMEN VERDİ.
BU DAHA İLK AYIM. EN ÖNEMLİSİNİN STRES OLDUĞUNU. STRES YAPARSAM OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ. BENDE YAPMAMAYA ÇALIŞTIM.
VE İNANAMIYORUM HAMİLEYİM ŞİMDİ.
ÇOK ÖNEMLİ NOT : YAKLAŞIK BİR AY ÖNCE NAMAZA BAŞLAMIŞTIM. BİR GÜN DUA EDERKEN HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIĞIMI BİLİYORUM. DUA ETTİM ALLAHIMA.
KIZLAR DUAYI GERÇEKTEN İÇTEN VE ÇOK İSTEYEREK EDERSEK KABUL OLUYORMUŞ BUNU ANLADIM.
HEPİNİZE BOL BEBEKLİ, GÜNLER DİLİYORUM. ALLAH HEPİMİZİ MURADIMIZA ERDİRSİN VE BEBİŞLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP ETSİN.
SEVGİYLE KALIN:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
limoncumm canım çok ama çok tebrik ederim seniiiii ayyyyyyyyy yaşasın yaaaaaaaaaaaa ne çok sevindim bilemzsinnnn yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cücünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?