Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

canım inş. hamiş oldugunu yazarsın bazılarında ağrı sızı olmuyomuş belkide sendede öyledir inş..:Saruboceq:

canım inş. hamiş oldugunu yazarsın bazılarında ağrı sızı olmuyomuş belkide sendede öyledir inş..:Saruboceq:

bilmiyorum ya yok gibi geliyor hala olmadım ve hala hiçbir belirtim yok aşılamalardan sonra düzenim değişmiş olabilir diye düşünüyorum ama geçen ay günümden 1 gün gecikmeli regl oldum ama regl olacağıma dair ağrım vardı o zaman şimdi hiçbişey yok bakalım hayırlısıbenneyaptımki

amanda amannn listemizin ilk hamişine nazar değmesinn inşallahhhhhhhh

tebrik ederim canım.çok sevindim.darısı inşallah bizim başımıza

sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

Ukla çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun. Bu arada benim yeni tarihim 5 kasım. Yani bu ayda olmadı. Yumurta takibi yapılmayacak bu ay.

Masallah ne guzel haber bu:)) Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tatlim.
bir seyi merak ettim ovulasyon testi yaptidiginda tahmini ovulasyon gunlerinden farkli bir gun gordun mu acaba?

tatlım evet ben 17. günüm sanıyordumm ancak 13. gün yumurtlama başlıyorum 14 ve 15 .günde çift çizgi vardı ama 16 ve 17 de de yaptım çizgiler kaybolmuştuu

canlarım benimmm hepinize tek tek teşekkür ediyorummm
inşallah Rabbimsizleride burada hamile listemize almayı bebişlerinize de sağlıcakla kavuşmanıza en kısa zamanda nasip eder

herkese günaydın arkadaşlar hala regl olmadım ama olcam galiba haifif ağrılarım başladı

güzel bir hafta diliyorum kızlar günaydınnn

MERHABA KIZLAR BİRKAÇ GÜNDÜR YOKTUM BURALARDA NELER OLMUŞ NELER UKLACIM CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAHIM KUCAGINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH:Saruboceq:zemuszemus
canımmmmmmm çok teşekkürlerrr
İnşallah senide en kısa sürede bu listede hamiş olarak görmek nasip olur inşallahhh
hepinizzz arkadaşlarrrrrr

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

2.esra_esra----26/31------------------------10 ay--------------------------------------------8 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

3.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

4.limonx-----30/?-----------------------3 yıl---------------------------------------------------11 Ekim-------------------------------3 aşılama(olumsuz)

5.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

6.ELCHIN------24/29----------------------35 ay-----------------------------------------------20 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

7.uhde -------32/32-----------------------62 ay----------------------------------------------1 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

8.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------8 Kasım --------------------------------Saymakla bitmez.

9.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

1. Hamilemizz UKLA :CüvCüv:

Son düzenleme:
canımmmmmmm çok teşekkürlerrr
İnşallah senide en kısa sürede bu listede hamiş olarak görmek nasip olur inşallahhh
hepinizzz arkadaşlarrrrrr

amin canım inş. isteyen herkese Allahım nasip eder :Saruboceq:

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

2.esra_esra----26/31------------------------10 ay--------------------------------------------8 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

3.limonx-----30/?-----------------------3 yıl---------------------------------------------------11 Ekim-------------------------------3 aşılama(olumsuz)

4.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Ekim-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

5.ELCHIN------24/29----------------------35 ay-----------------------------------------------20 Ekim--------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

6.uhde -------32/32-----------------------62 ay----------------------------------------------1 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

7.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------8 Kasım --------------------------------Saymakla bitmez.

8.merseray----28/31-----------------------32 ay---------------------------------------------9 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

9.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

HAMİLELERİMİZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar hepimiz derdi aynı bende uzun zamandır bekliyorum bi bebişim olsun diye hiç bir promlem yokken olmuyor işte Allah'ın nasip etmesini bekliyoruz.Allah herkese nasip eder annelik duygusunu arkadaşlar sabırla baklemeye devam ediyoruz.en kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız inşlh.AMMMİİİİİİNNNN

iyi akşamlar canım bende 10 yıldır bekliyorum olmuyo sebebide yok sorun bulamıyo
doktorlar, aşılamalarımda tutmadı allahın verceği zaman var işte allahım
olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu:Saruboceq:

amin canım sana katılıyorumumarım en kısa zamanda bebişlerimize kavşuruz

günaydın kızlar güzel bir gün geçirmenizi dilerimmmm hihoyyyt

günaydınnnnnnnnnnn
angel, esra, limonx kızlarrrrrrrrr durumlarınız nedir????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…