ne bilem canım yaaa 10 güne kadar olurum sanırımm ama bu ay bebek yok kocayla hiç tık olmadı hemde hiç:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canımgamyoncuiremsu
inşallah canım ama ben umutlu değilim kendimden yani hiç belirtim kasık ağrım falan yok ama geçen ay da böyle bir gün gecikmeli ve sessiz sedasız gelmişti reglim o yüzden hamileliği hiç kondurmuyorum kendime yani en geç yarın yazarım buraya regl olduğumuCADIARZU
canım inş. hamiş oldugunu yazarsın bazılarında ağrı sızı olmuyomuş belkide sendede öyledir inş..:Saruboceq:
amanda amannn listemizin ilk hamişine nazar değmesinn inşallahhhhhhhh
tebrik ederim canım.çok sevindim.darısı inşallah bizim başımıza
sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
Ukla çok sevindim. Allah sağlıkla kavuştursun. Bu arada benim yeni tarihim 5 kasım. Yani bu ayda olmadı. Yumurta takibi yapılmayacak bu ay.
Masallah ne guzel haber bu:)) Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tatlim.
bir seyi merak ettim ovulasyon testi yaptidiginda tahmini ovulasyon gunlerinden farkli bir gun gordun mu acaba?
canımmm teşekkir ederimmmukla tebrik ederim ALLAH sağsağlim kucağına aldığın günü görmeyi nasip etsin inş..
canımmmmmmm çok teşekkürlerrrMERHABA KIZLAR BİRKAÇ GÜNDÜR YOKTUM BURALARDA NELER OLMUŞ NELER UKLACIM CANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA ALLAHIM KUCAGINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH:Saruboceq:zemuszemus
canımmmmmmm çok teşekkürlerrr
İnşallah senide en kısa sürede bu listede hamiş olarak görmek nasip olur inşallahhh
hepinizzz arkadaşlarrrrrr
iyi akşamlar kızlar hepimiz derdi aynı bende uzun zamandır bekliyorum bi bebişim olsun diye hiç bir promlem yokken olmuyor işte Allah'ın nasip etmesini bekliyoruz.Allah herkese nasip eder annelik duygusunu arkadaşlar sabırla baklemeye devam ediyoruz.en kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız inşlh.AMMMİİİİİİNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?