Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

uklacığım, hamilelerimiz listesinde olmak gerçekten çok güzel. allahım sizleride o listede görmek nasip etsin bize.

hoşçakal

ukla cığım çok teşekkür ederim. ayrıca bende seni tebrik ederim. umarım sağlıcakla kucağına alırsın meleğini.
hamiş haberimi aldım ama bununla bitmiyormuş meğerse. zor hamile kaldığım için heran bir pürüz çıkacakmış gibi geliyor.

kızlaaaar en kısa sürede sizlerdende hamiş haberleri bekliyoruz.

hamilelerimiz listedi çoğalmalı.

öptümmmmmmmmmmmm

limonx canım tebrik ederim ya ne kadar güzel bir haber Allah sağlıklı hayırlı bebiş nasip etsin canımcımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

selam arkadaşlar bende uzun zamandır bekliyorum ama sonuç hep negatif.bu sefer hiç umutlanmıcam.

angel niye girmiyo yaaaaaaaaa nerdekiiiiiiiii

elchincim canım benim burdayımmmzemuszemusbu aralar sık gelemedim ama artık gelicem nasılsınız kızlar 2 hamişimiz olmuş bile maşallah inşallah günden güneartara sayısı:Saruboceq:benim yeni adet tarihim 25 ekim kızlarr 1 ekimdeden önce regl oldum yazmıştım ama kaynadı sanırım aradayerimseniben bu arada limonx tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

günaydın kızlarr güzel bir hafta geçirmenizi dileerimmm

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Angel_34----27/30------------------------62 ay----------------------------------------------25 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

2.uhde -------32/32-----------------------62 ay----------------------------------------------1 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

3.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Kasım--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

4.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------8 Kasım --------------------------------Saymakla bitmez.

5.merseray----28/31-----------------------32 ay---------------------------------------------9 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

6.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

7.ELCHIN------24/29----------------------36 ay-----------------------------------------------20 Kasım-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

8.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

Son düzenleme:
uklammm ben biraz evvel kırmısı kart yedim yafriiiii bidahaki adettt 20 kasım değiştirirmisin kuzum mujukaaaaaaaaaaaaa

merhaba arkadaşlar topiğinizi keşfettim aranıza geliym dedim alırmısınız beni aranıza

hoşgeldin gülde ukla kaydeder canım senide listeye eğer bilgilerini verirsen

kızlar nasısınızzkaydirigubbakcemile5hamişlerimiz nasıllopuyorumnanaktanbenim bütün belirtilerim var kızlar regl olmama dair yine olmadı sanırım

selam kızlarrrrrrrrrrr
pek giremiyorumm bulantım çokkk
aklım hepsizdeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…