Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

lenfositi bilmiyorum ama ASA burda yani fransada en basta yapilan testlerden biri, turkiyede pek onemsemiyorlar.
ilisikiye giriyorsunuz sizin yumurtlama gununuzde ya da bir gece oncesinde, iliskiden en fazla 12 saat sonra gidiyorsunuz ayni smear testi gb akintinizi aliyorlar cok kolay anlamiyorsunuz hic, sonra akintida canli sperm var mi bakiyorlar varsa demekki vucud spermi yabanci bir madde gb algilamiyor demektir. yalniz burda buna huner testi diyorlar/hic merak etmeyin cok cok basit bir test. ayrica en fazla 9 saat sonra gitmenizi tavsiye ederim daha garanti. iki uc saat sonra olmuyor yani sabah iliski olmayacak geceden gec vakit iliski olsun sabah erken teste gidin bence, biz 8 saat sonrasinda gitmistik. dus almayacaksiniz.
bir de sunu ekleyeyim ayni testle sizin akintisinizin yani mukusun kalitesini de bakilmis oluyor hani internette akinti berrak ve iki parmak arasinda cekince uzar derler ya ona da bakiyorlar. eger sonuc istenmedegi gb cikarsa asilama oneriyorlar, boylelikle kadinin rahim agzi salgisi asilip spermler yumurtaliga yakin birakiliyor. sonuc kotu bile ciksa hic kafaya takilcak bir durum degil, asilama yeterliymis.

Son düzenleme:
Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

4.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------4 Aralık --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

7.selamnur---------25-26------------------------------------------12 ay---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

8.mektus76---------33-35-----------------------------------------61 ay -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

9.ELCHIN------24/29----------------------37 ay-----------------------------------------------20 Aralık-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

HAMİLELERİMİZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LİMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

kızlarr nerelerdesiniz ????
güzel haber veren yokmu???

herkese selam arkadaşlar, uklacım tekrar merhaba ben yeniden sahalara döndüm :) tüp bebek yaptırcaz 31 aralıkta regl olcam ve 1 ocakta iğnelere başlıcaz Allah kısmet ederse, beni yeniden listeye eklersen sevinirim canım bu arada bazı kürler de uyguladım:)
yaş 28/31 ..................32 ay.................... 31 aralık............ 2 kez klomen, rahimfilmi, 2 kez aşılama, soğan ve incir kürü...sonuç:sebepsiz infertilite
bu ay kendi halinde son denemem olcak 2 hafta sonra tüp bebeğe başlayacağım için bu ay zaten hiç umrumda değil:)

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.esemos------27/30-----------------------42 ay---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.Angel_34----27/30------------------------63 ay----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------13 ay---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

4.uhde -------32/32-----------------------63 ay----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.esra_esra----26/31------------------------11 ay--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.Bumuyani----24/28------------------------41 ay--------------------------------------------4 Aralık --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

7.selamnur---------25-26------------------------------------------12 ay---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

8.mektus76---------33-35-----------------------------------------61 ay -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

9.ELCHIN------24/29----------------------37 ay-----------------------------------------------20 Aralık-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

10.Merseray---28/31---------------------32 ay------------------------------------------------31 Aralık-----------------------------2 kez klomen/rahim filmi/2 kez aşılama/soğan ve incir kürü

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği)
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği)

mrb ilk tüp bebek denemem olumsuz sonçlandı 8gün karnmda kasılmr hissettm bir sabah kalktgmda karnmımı bomboş hissettm anlamş düşmşlrdi 2gün sonra regli olmştm test bile yaptrmama fırsat olmamştı bize sebebi belli olmayan kısırlık teşhisi kondu transferdn sonra 4gün kabzlk yaşadm bunn etkiside oldumu acaba doktorm bize etkisi olmaz demşti ama etkisi olur gibi geliyo,şimdi 2deneme düşünüyrz donmş emriyolarmzdn işalah yine aynı şeyleri yaşamam,Benim gibi olan 2,tüp bebek demesnde olumlu sonuçlanan varmı?yaşımda 26 ,Benle yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim yorumlarınzı sabırszlkla beklicm :CüvCüv:

canım inşallah 2. denemenizde Rabbim yüzünüze güler, bebişne kavuşursun
benim bu konuda bir fikrim yok ben 1 kez aşılama yaptırdım tam tüp bebeğe geçerken hamile kaldım. ama deneyimli olan arkadaşlar vardır mutlaka
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin en kısa zamanda

ben laparoskopi yaptırcaktım ya ptesi oldum ancak toparlanmaya başladım.endometrıozis yokmuş.sadece tüplerimde eğrilik varmış düzeltmişler.aslında engel değilmiş.artık açıklanamayan infertilite konusunda dinlenmek istiyorum.inş güzel haberlerimi veririm bundan sonra.

11.eeb1975........34/37...............................................12 ay..........................................................22 ocak......................4 kez yumurta takibi 1 kez menogon

beni de yazın ..3 aşılama,2 tüp bebek negatif,yaza 3. ye gidicez,hastane ve dr araştırıyoruz,5,5 yıllık evliyiz.bilinen bütün otu,çöpü denedik,hala da deniyoruz,en son hayıt ve keçiboynuzu devam ediyo..

1.esemos------27/30-----------------------3,5 yıl---------------------------------------------18 Kasım-------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

2.Angel_34----27/30------------------------5,5 yıl----------------------------------------------25 Kasım-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

3.ravzaaa84------25/25-----------------------1 yıl---------------------------------------------26 Kasım---------------------------------------1 ay klomen/Rahim filmi temiz

4.uhde -------32/32-----------------------5,5 yıl----------------------------------------------30 Kasım------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

5.esra_esra----26/31------------------------1 yıl--------------------------------------------1 Aralık--------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

6.selamnur---------25-26------------------------------------------1 yıl---------------------------------------------------------------------------------7 aralık----------------------------------------------------kezklomen+çatlatmaiğnesi/1kez klomenle aşılama olumsuz(endometrıozis şüphesiyle laparoskopi yapcam 1 ay sonra)/Rahim filmi temiz/mantar tedavisi gördü

7.mektus76---------33-35-----------------------------------------5,5 yıl -------------------------------------------------------------------------------10 aralık------------------------------------------------------klomen/ iğne / 3 kez aşı (olumsuz)

8.ELCHIN------24/29----------------------3 yıl-----------------------------------------------20 Aralık-----------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

9.hpt_honey---29/33----------------------5,5 yıl---------------------------------------------23 Aralık-----------------------------1 boş gebelik/soğan suyu/ papatya ısırgan suyu/ sıcak su buharı/ havuç suyu

10.ezine77-----------31/?-----------------------------------------------5,5 yıl----------------------------------------------------------------------25 Aralık-----------------------------------------------------------------------3 aşılama/2 tüp bebek negatif

11.Merseray---28/31---------------------3 yıl------------------------------------------------31 Aralık-----------------------------2 kez klomen/rahim filmi/2 kez aşılama/soğan ve incir kürü

12.Bumuyani----24/28------------------------3,5yıl--------------------------------------------5 Ocak --------------------------------1 aşılama (olumsuz)

13.ebb1975----34/37------------------------1 yıl------------------------------------------22 Ocak---------------------------------4 yumurta takibi/menogon

HAMıLELERıMıZ

1. UKLA :CüvCüv: (1. Aşılamadan 6 ay sonra kendi geldi meleği) - 2 yıl
2. LıMONX :CüvCüv: (3. Aşılamadan sonra kendi geldi meleği) - 3 yıl

Son düzenleme:
hpt_honey........................29k/33E...................................5.5 yıldr bekleme..........................23 regli tarihim 1 yıl önce doğal yolla boş gebelik soğan suyu papatya ısırgan suyu sıcak su buharı havuç suyu benide ekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ben daha adet olmadım 38.günüm bugün allahh allahhhh hadi hayırlısı bakalımmm

slm arkadaşlarr ilk önce kendimi anlatayımmm
ben 2 senelik evliyim 2 düşüğüm var son 1 yıldan beride hamile kalmayı bekliyorum ama nanikkkkkk
dr.a gittim tüm tetkiklerim yapıldı şimdi ben sebebsiz inferteliteyemi giriyorummmmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…