Benim olmadı arkadaşlar cumartesi günü regli oldum maalesef erkenden
diğer arkadaşların durumu nedir acaba??
arkadaşlar bu ayda birşey yok bugün regl oldum kısmet değilmiş artık senağlama
Benim olmadı arkadaşlar cumartesi günü regli oldum maalesef erkenden
diğer arkadaşların durumu nedir acaba??
arkadaşlar bu ayda birşey yok bugün regl oldum kısmet değilmiş artık senağlama
uhdecim az önce yazdığım gibi biz dualarımıza devam edelim Allah henüz içimizdeki hücrelere ol demedi o diyene kadar devam.
canım sen bu 10 yıl süresince hiç tedavi olmadınmı merak ettim? aşılama, tüp falan..:1hug:
hayırlısı olsun canım üzülme okişş önümüzdki maçlara bakıcaz artık dimiiiŞeniz
haklısın merseray Allahım birgün verecek bizlerede bebişler inanıyorum buna:Saruboceq: canım 10 yıl değil 5 yıldır tedavi devam ediyor, ben biraz talihsizlik yaşadım doktorlar açısından ilk doktorum tedaviye başladık birkaç ay geçti yurt dışına gitti, ikinci doktorum sil baştan herşeyi yeniden istedi yaptık oda birkaç ay sonra başka bir ile gitti, birkaç taneside ya hastane değiştirdi ya başka yerlere gittikleri için ben ve eşim açıkcası sogumuştuk tedaviden bir süre ara verdim tabiiki bu süreç içerisinde aşılama yada tüp bebek denememiz olmadı şimdi yeni bir doktor buldum onla ilk önce pazarlık yaptım gidecekseniz hiç başlamayalım dedim burdayım dedi şimdi yeniden başladık kısmet bakalım bunda yapılacak aşılama artık hihoyyyt
Allahım can sağlığı verdikten sonra hepsi olur buna inanıyorum ELCHIN fazlada üzülmedim açıkcası olmayınca olmuyor yapacak birşey yok bundan sonrasına bakacagız artık Allahım hepimize o güzel duyguyu tatdırsın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?