ben regl oldum arkadaşlar yeni tarihim 9 ekim
kız biz kocayla kardeş olduk heheheheh ramazan dolayısıyla ondan diom yaniiii :kedi:kaydirigubbakcemile3
elchınım çok az kaldıı gününe varmı değişiklikkkk
Haklısın o konuda ELCHIN ramazanda hekes kardeş oldu kocasıyla vallahi ramazandan sonra çalışmalara devam :kedi:
Bende kırmızılıyım ya :)bugun forfitlerime bakarkenn..Gelecek ayın kırmızı kartına yeter diye bakıyodum :roflol:valla ben artık o kadar çok alıştımki :)bebede istemiyom:))böyle iyiyimm
Merseray üzülme canım herşeyin hayırlısı bundada vardır bir hayır :Saruboceq:
benim adam ramazandan sonrada çalışmaz benimle o işiyle meşgul kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:
Bende kırmızılıyım ya :)bugun forfitlerime bakarkenn..Gelecek ayın kırmızı kartına yeter diye bakıyodum :roflol:valla ben artık o kadar çok alıştımki :)bebede istemiyom:))böyle iyiyimm
teşekkür ederim canım üzülmüyorum zaten, dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır Rabbim büyük bize de nasip edecek inşallaha.s
delü karıı :roflol::roflol::roflol:evet bidenem çok az kaldı torkidlerimi hazırladım bekliyorım muhahahahah:roflol::roflol::roflol:
kalabalıklaşmaya başladık kızlarrr
inşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olurda bu listede bulunan herkes ekim ayı içinde bebeğine kavuşur. AMİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?