Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

kız biz kocayla kardeş olduk heheheheh ramazan dolayısıyla ondan diom yaniiii :kedi:kaydirigubbakcemile3

Haklısın o konuda ELCHIN ramazanda hekes kardeş oldu kocasıyla vallahi ramazandan sonra çalışmalara devam :kedi:

selam benide listeye eklermisin uklacım inş uğurlu gelir

ravzaaa84-----25/25------12ay-------21/22 eylül----------1ay klomen

Haklısın o konuda ELCHIN ramazanda hekes kardeş oldu kocasıyla vallahi ramazandan sonra çalışmalara devam :kedi:

benim adam ramazandan sonrada çalışmaz benimle o işiyle meşgul kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

Bende kırmızılıyım ya :)bugun forfitlerime bakarkenn..Gelecek ayın kırmızı kartına yeter diye bakıyodum :roflol:valla ben artık o kadar çok alıştımki :)bebede istemiyom:))böyle iyiyimm

Bende kırmızılıyım ya :)bugun forfitlerime bakarkenn..Gelecek ayın kırmızı kartına yeter diye bakıyodum :roflol:valla ben artık o kadar çok alıştımki :)bebede istemiyom:))böyle iyiyimm

kırmızılım sana yandı canımmmmm:hulya::hulya::hulya::hulya:

selam kızlar bende sizdenim benide listenize eklerseniz sevinirim..
yaş 27 /30
ay 41
regli 20 eylül Çok üzgünüm çoook
tedavi.. yumurta takibi- 1 aşılama(olumsuz)-laporoskopi(sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)-1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum-

benim adam ramazandan sonrada çalışmaz benimle o işiyle meşgul kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:

senin durumun bendende vahim Allah yardımcımız olsun canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Balsurat canım umudunu yitirme hiç elbet bir gün gelecek o güzel gün :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım üzülmüyorum zaten, dediğin gibi herşeyde vardır bir hayır Rabbim büyük bize de nasip edecek inşallaha.s

o güzel günleri hep beraber görecegiz yeterki ümidimizi kaybetmiyelim kaydirigubbakcemile5

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

3.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

4.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

5.esemos------27/30-----------------------41 ay---------------------------------------------20 Eylül---------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

6.ravzaaa84------25/25-----------------------12 ay---------------------------------------------21/22 Eylül---------------------------------------1 ay klomen

7.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

8.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

9.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

10.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

11.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

12.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

13.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay-----------------------------------------------10 Ekim------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

kalabalıklaşmaya başladık kızlarrr
inşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olurda bu listede bulunan herkes ekim ayı içinde bebeğine kavuşur. AMıN.

kalabalıklaşmaya başladık kızlarrr
inşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olurda bu listede bulunan herkes ekim ayı içinde bebeğine kavuşur. AMİN.

UKLA ağzından bal damlıyor inş. dualarımız kabul olur ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Kadir Geceniz Mubarek Olsun!:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…