Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

Balsuratım ekledim canım
bir dahaki aya inşallah göbüşüz dolsun :Saruboceq:

beklemedeki arkadaşlar (fersoy ve esra) durumlarınız nedir acaba??

echınozum canımm dinazorum benimm inşallahh sen olmazsınnn:))

merseray canımm iyi sen nasılsınn evet valla:)))varmı ggelişme sendekaydirigubbakcemile5

bende gelişme varmı yokmu bilmiyorum balsuratım ya,
ben temmuz ve ağustosta olmak üzere 2 kez aşılama oldum tutmadı şimdi bu beklemedeki ilk ay, normalde ben hep 28 günde bir regl olurum ama aşılamalar olurken 25 günde bir oldum şimdi bu ayki reglimi hesaplarken 25i mi yoksa 28 i mi baz almalıyım, bugün 28.günümdeyim regl olmadım henüz ve hiç olacağıma dair de bir işaret yok umutlanmamak için kendime neler diyorum bir bilsen :sinifsinif:

:dance:Ayy inşallahh doğal yoldan gelmiştir ...canım sen yinede 28 günü baz allll :))hayırlı haberlerınıı bekliyorummmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

merseray inş. senden güzel haberleri alırız habersiz bırakma bizleri hihoyyyt

benmiii ayküüüüüüüüüüüüü yok öyle bi lüksüm kızımmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ELCHIN neden lüksün olmayacakmış Allah verdimi olur sende şaşar kalırsın öyle inş.sendede vardırda hepimiz mutlu oluruz canım hihoyyythihoyyyt

:dance:Ayy inşallahh doğal yoldan gelmiştir ...canım sen yinede 28 günü baz allll :))hayırlı haberlerınıı bekliyorummmmhihoyyythihoyyythihoyyyt

ay canım ya bende birgün buralara yazarmıyım çok merak ediyorum hala regl olmadım 28.günüm dündü şimdi 1 gün geçmiş oluyo ama hafiften kasıklarımda ağrılar başladı hayırlısı neyse o olsun ne diyim:sinifsinif:

ELCHIN neden lüksün olmayacakmış Allah verdimi olur sende şaşar kalırsın öyle inş.sendede vardırda hepimiz mutlu oluruz canım hihoyyythihoyyyt

kız biz kocayla kardeş olduk heheheheh ramazan dolayısıyla ondan diom yaniiii :kedi:kaydirigubbakcemile3

merseray canım hayırlısı olsun
inşallah bi dahaki ay gelir bebişin

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.esra_esra----26/31------------------------9 ay----------------------------------------------8 Eylül------------------------------------2 Yumurta takibi/1 dış gebelik

3.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

4.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

5.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

6.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

7.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

8.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

9.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

10.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

11.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay-----------------------------------------------10 Ekim------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

eneeeeeeeeeee fersoy ve esra haberdar edin bizi ne yaptınız

ondan sonrada sıra bendeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…