senin durumun bendende vahim Allah yardımcımız olsun canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delü karıı :roflol::roflol::roflol:
hepimizin kandili mübarek dualrı kabul olur inşllahhh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlık sıhhat huzur mutluluk versin yuvalarımıza dirlik ve beraberliğimiz bozulmasınnn aminnnnnnnnn
kandiliniz mübarek olsunn[/QUOTE
AMıN CANIM... KANDıLıNıZ MUBAREK, DUALARINIZ KABUL OLSUN ARKADAŞLAR...
Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Kadir Geceniz Mubarek Olsun!:Saruboceq::Saruboceq:
selam kızlar ben yeniyim aranızda ve de kader arkadaşlarımı burda bulduğum için mutluyum,
9 yıllık evliyim benimde çocuğum yok bir çok tedavilerden geçtim nafile... sebepsiz infertilite
diyorlar , stres diyolar , psikolojik blokaj diyolar lar lar lar yani fasa fiso herşeyden önce Allah
izin verirse oluyo....Bu kutsal günde allah kucağımızı boş bırakmasın ! Bu gece dualarım hepimiz için olacak kandiliniz mübarek olsun.....
selam kızlar ben yeniyim aranızda ve de kader arkadaşlarımı burda bulduğum için mutluyum,
9 yıllık evliyim benimde çocuğum yok bir çok tedavilerden geçtim nafile... sebepsiz infertilite
diyorlar , stres diyolar , psikolojik blokaj diyolar lar lar lar yani fasa fiso herşeyden önce Allah
izin verirse oluyo....Bu kutsal günde allah kucağımızı boş bırakmasın ! Bu gece dualarım hepimiz için olacak kandiliniz mübarek olsun.....
Merhaba, maalesef bu ay olmadı. Yumurta takibindeyim ve beklediğim tarih 8 Ekim.
esomosum canımmŞeniz gel öpücemŞeniz
yAVRU DİNAZorr buda güzeldii.sırnaşık şeyKlomen topiğine git bakkkkkkk UMutlumuzz dinazorumuz hamişşşşşşşşşş:teytey::teytey::teytey::teytey:canım benim bende seni kocaman öperim kader arkadaşım benim :jeyyar:yavru dinazorum benimŞenizŞeniz
helehöyttt ne öpüşeysinuz uşaklarrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?