Sebepsiz İnfertilite Yüzünden Hamile Kalamayanlar Hadi Listemizi Yapalım

hepimizin kandili mübarek dualrı kabul olur inşllahhh rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlık sıhhat huzur mutluluk versin yuvalarımıza dirlik ve beraberliğimiz bozulmasınnn aminnnnnnnnn

kandiliniz mübarek olsunn

yafrum saol... Hayırlı kandiller olsun..

Merhaba, maalesef bu ay olmadı. Yumurta takibindeyim ve beklediğim tarih 8 Ekim.

selam kızlar ben yeniyim aranızda ve de kader arkadaşlarımı burda bulduğum için mutluyum,
9 yıllık evliyim benimde çocuğum yok bir çok tedavilerden geçtim nafile... sebepsiz infertilite
diyorlar , stres diyolar , psikolojik blokaj diyolar lar lar lar yani fasa fiso herşeyden önce Allah
izin verirse oluyo....Bu kutsal günde allah kucağımızı boş bırakmasın ! Bu gece dualarım hepimiz için olacak kandiliniz mübarek olsun.....

Nick ------- Yaş K/E ------- Kaç Aydır Bebişlerimizi bekliyoruz --------- Gelmesini istemediğimiz regl tarihi----------------------------Tedaviler

1.Fersoy ------33/33------------------------36 ay----------------------------------------------3 Eylül-----------------------------------Yumurta Takibi/2 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi(Temiz)

2.ELCHIN------24/29----------------------33 ay---------------------------------------------17 Eylül-------------------------------------3 Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/keçiboynuzu ve macun(eşi)

3.emcan01-----35/42---------------------16 sene-------------------------------------------20 Eylül--------------------------------------3 Yumurta takibi/3 aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi,laporoskopi,histeroskopi(Temiz)

4.esemos------27/30-----------------------41 ay---------------------------------------------20 Eylül---------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/laparoskopi (sol tüpte hafif tıkanma başlamıştı açıldı)/1 düşük-şimdi doğal bir ilaç yaptırdım onu yiyorum.

5.ravzaaa84------25/25-----------------------12 ay---------------------------------------------21/22 Eylül---------------------------------------1 ay klomen

6.Filizben------25/?-----------------------17 ay---------------------------------------------24 Eylül---------------------------------------2 aşılama(olumsuz)/04 eylülde 3.aşılaması yapılacak

7.Angel_34----27/30------------------------61 ay----------------------------------------------1 Ekim-----------------------------------Yumurta Takibi/3 aşılama(olumsuz)/1 Tüp bebek(olumsuz)

8.Ukla --------31/38 ----------------------23 ay ---------------------------------------------6 Ekim-------------------------------------Yumurta Takibi/1
aşılama (olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/2 ay incir kürü/1 yıl keçiboynuzu kürü(eşi)

9.uhde -------32/32-----------------------61 ay----------------------------------------------7 Ekim------------------------------------Yumurta Takibi/Rahim Filmi(Temiz)/kürler/ilaçlar

10.Bumuyani----24/28------------------------39 ay--------------------------------------------7 Ekim--------------------------------Saymakla bitmez.

11.esra_esra----26/31------------------------10 ay----------------------------------------------8 Ekim------------------------------------3 Yumurta takibi/1 dış gebelik

12.merseray----28/31-----------------------31 ay---------------------------------------------9 Ekim--------------------------------------Yumurta takibi/Rahim Filmi(Temiz)/klomen/2 aşılama (olumsuz)

13.Balsurat-----26/35-----------------------33 ay-----------------------------------------------10 Ekim------------------------------------Yumurta takibi/1 aşılama(olumsuz)/Rahim Filmi (Temiz)/5 ay keçiboynuzu kürü(eşi)

saol canım Allah razı olsun
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:Saruboceq:

Aramıza hoşgeldin ebruliiiim, bu mubarek günde bol bol dua edelim ki Allahım kucagımızı boş bırakmasın, bebek kokusundan bizleri mahrum etmesin inş. en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun

Allahım sen herşeye kadirsin, sen ol dersen herşey oluverir, açılmaz kapılar açılır, biz sana inanıyor senden yardım diliyoruz Hz.Meryem'e nasip ettiğin gibi bize de Nasip et Allahım burdaki arkadaşlarıma, ve isteyen tüm anne adaylarına ve onlarla beraber bana da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et Allahım, bu mübarek gecede sana el açan müminlerin hatrına, yaşlıların hatrına, şehitlerin hatrına, Efendimiz'in (s.a.v) hatrına bizim dualarımızı da kabul et, huzurundan eliboş çevirme Ya Rabbi... AMİN

sizin güzel dualarınızı görünce benim de içimden geldi, bu gece el açıp birbirimiz için dua edelim arkadaşlar inşallah biz de duası kabul olanlardan oluruz.

kızlar hepinizin kandil gecesi mübarek olsun allahım dualarınızı kabul etsin inşallahhh açılan ellerinizi boş bırakmasın rabbimmm aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…