- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
sana laf sokmak değil amacım ama madem yardımcı olmayacaktın neden yazıyorsun kendini tatmin etmek içinmi lütfen daha fazla yazma benim konuma ! mutlaka benim yaşadığımı burda yaşayan çok olmuştur belkide evlenmişlerdir nerden biliyorsun ? herkesin hayatının içinde misin ? be kadın !
+ şunuda açıkça ifade edim anlamadın galiba bir hatadan nasıl dönebilirim diye yardım arıyorum hatam hakkında beni yargılayın diye değil
eğer bu cevap bana iseydi oku da anla sana ne sölediğimi :...
mademki olanların farkındasın sil at yolla yol ver sallaa artık aklına hangi kelime geliyoosaa
senin gibi eleştiriye tahammülü olmayanların burda gelipte nasıl akıl aradıklarını anlamıyorum
ne arıyosan onu bulursun burda inşallah
yalnız uslubune dikkat et be kadın kim sen misin ben miyimm
sana ne küfür ettim nede hakaret fikirlerimi söyledim
kaldıramıyosan yazmazsın....
hayatımda pişmanlık duyacağım bişey yapmadım ama yapmış olsaydımda mümkün olduğu kadar
erken pişman olup az hatayla kurtarırdım kendimi
körü köürne senelerce aynı seyi yapmak hata yapmak anlamına gelmiyo bile isteye
yapıp ondan sonrada hata yaptımın arkasına saklamak anlamına geliyo
Sen burnunun dikine cevap vericene
yazılanları biras daha dikkatli okuyup algılamaya calışsaydın bu sekilde bi cevap vermezdin güzelim
mademki olanların farkındasın sil at yolla yol ver sallaa artık aklına hangi kelime geliyoosaa
suraya gelip yazdıklarının aynılarını yazıpp sonunda ama hersyei bitirdim sadece canım yanıyo deseydin
çok farklı yorumlar alırdın
hem üzülüp hem pişman olup hemde devam ederek güzel tepkiler alacağını zannediyoduysan hata yapmışsın...
eğer bu cevap bana iseydi oku da anla sana ne sölediğimi :...
senin gibi eleştiriye tahammülü olmayanların burda gelipte nasıl akıl aradıklarını anlamıyorum
ne arıyosan onu bulursun burda inşallah
yalnız uslubune dikkat et be kadın kim sen misin ben miyimm
sana ne küfür ettim nede hakaret fikirlerimi söyledim
kaldıramıyosan yazmazsın....
yatmasaydın adamla
aklın fikrin yok mu
hem de evli olduğunu bile bile yapmışsın
müstehaktır sana
inşallah o adam bozuntusu da beter olur.
haklı kadıncağız inşallah donuna kadar alır da görür gününü
asıl aldatılmak size müstehakmış be aranızdan bir tane doğru düzgün insan ön yargısız cvp veremedi hepinizde k. ç korkusu var asıl beni böyle kınayanlar görür bakalım nasıl oluyormuş
asıl aldatılmak size müstehakmış be aranızdan bir tane doğru düzgün insan ön yargısız cvp veremedi hepinizde k. ç korkusu var asıl beni böyle kınayanlar görür bakalım nasıl oluyormuş
noldu gerçekleri duymak işine gelmedi mi terbiyesiz
bu laflarınla ne kadar kaliteli bi insan olduğunu kanıtladın.
hiç aldatılmadım ama aldıtılsam bile bu benim değil aldatanın kalitesini gösterir bunu anlayacak zeka kırıntısı ne arar sende!
hee tabi karşı taraf evli ya da sevgilisi olduğunu bile bile çıkıyorsa onun da ne mal olduğu bellidir
[ı]hangi konuda k.ç korkumuz var ...
Ileride eslerimizi senin gibiler ayartır diye mi ?
Allah herkese ilk önce akıl fikir vicdan versin.
Bir de gururlu olmayı.
Yazık. Uslubunuza da, size de.[/ı]
asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum
IDIOTS!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?