Seçim Yapmakta Zorlanıyorum :(

asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum

IDIOTS!

bu sözünü bir daha oku derim . senin yaptıgınla tutarlı mı

asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum

IDIOTS!

Yaptiginizla gurur duyuyorsunuz.. Egonuz tavan yapmis... Bir gün kullanilip bir kenara atildiginizda egonuz yerin dibinde olacak.. Psikolojiniz daha kötü bozulacak o zamanda bekliyorum sizi...Özellikle size yardim etmek isteyen insanlara kirmizi ile isaretledigim yerleri hatirlayin istiyorum...

Son düzenleme:
kizim aklini basina topla sen ne yaptiginin farkinda degilsin galiba?sen olgunlas oyle konus!sen bu akilla bi yere varamazsin

Rabbim herkese sende olan nefisten vermiş.
Ama onun yanında akıl ve iradede vermiş.
Demişki kulum aklını iradeni kullan ve akılsız işler yapma.
Tabiki burada kimseye yargılamak düşmez Allah zaten senin ve o adamın yaptıklarını yanınıza bırakmaz.
O 3 masum yavrunun ve suçu sadece eş ve anne olmak olan o gözü yaşlı kadının ahıda yerde kalmaz.
Sana tek diyebilewceğim şey şuki ayak kangren olmuşsa kestirmekten başka bişey çaer değil.
Sende ne kadar üzülürsen üzül ama vazgeç bu yoldan
Rabbim sana ve senin gibilere hidayet versin

birtek benim yazdıklarımı görüyorsunuz hanımlar allah asıl size akıl fikir versin ne kadar yüzüstü okuyorsunuz bazı şeyleri belli oluyor

konunu en basında okudum. sana yazdık da ama senin yazdıkların cok farklı. konu sahibi sen olduguna göre muhatabımız da sensin haliyle

bu da yeni moda oldu SEVDİM bide PSİKOLOJİM BOZUK deyince herşey mübah dimi yapmayın ya kendi kendinizi kandırmayın bu kadar saf sanmayın herkezi

Çok güzel söylemişsiniz arkadaşım. Bu nasıl bir şımarıklık anlamıyorum. Bazı insanların hormonları delirince kafası çalışmıyor. Sonra buna sevgi aşk diyorlar. Sevginin aşkın haysiyetini ayaklar altına alıyorlar.
Bir de kendilerini acındırıyorlar böyle yok sevdim, yok intiharın eşiğindeyim.

Bazı şeyleri yapmayacaksın. Yaptıysan da bedelini ödeyeceksin. İnatla devam ediyorsan daha beterini yaşayacaksın. Evrensel kanun bu, yukarda bir arkadaşın bahsettiği sistem, karma, adına ne dersen.

konu sahibi ''etkili birşeyler deyin bana '' demişsin.
diyoruz ama pek faydası olmuyor galıba.

Ne kadar basit olduğunu gösterdin. Ay ay bir de yabancı dille hakaret ediyor kızımız. Senin gibilerin son kullanma tarihi vardır, 2-3 kere kullanılırsın, sonra son kullanma tarihin dolar atılırsın. Unutma erkekler sadece yatmaya önem vermez. Birazcık ta BEYİN isterler anlatabildim mi?

evlensen bile emin ol aynısını sana da yapacak ve sunu unutma yuva yıkanın asla yuvası olmaz.bence acı ama mutlulugu hak etmiyorsun.bende evliyim ve eşimin suan gecmişten arkadası güm diye hayatımızın ortasına düştü hergün her dk arayıp msj atıyove kız niyet bozdu ben cıldırıyorum evimde suan huzurum yok zaten bi sürü sorunumuz vardı bide bu cıktı.diyicem su ki ayrılıcaksın günah hemde cok günah karısıda masumane evde kocasını bekliyo işte bide sübyan yavruları allahım sen su insanlara akıl ver ya offfffff

sen varya gün yüzü göremezsin böyle devam edersen bizim gibi karıları olursa gider bosar yenisini alırmıs kızım bak bi laf var kaba sekilde söyliycem hatta Ergen e karı bosamak kolaydır.çaktnmı köfteyi.bence bu konuyu actıysan her eleştiriye söze acık olmalısın.

lan sizden yardım isteyeninde .... ne biçim insanlarsınız beee ne desem suç oldu hata diyorum -laf- pişmanım diyorum -laf- üzgünüm diyorum - laf-

lan sanki hepiniz 4/ 4 lüksünüz aranızda 3-5 kişi varmış insan gibi cvp veren kendimin yaptığını absult bişi düşünüyordum valla bu yazılanları görünce yuh ya ne biçim bir toplumda yaşıyoruz dedim

HATA dedim HATA

ohhh iyi ettim demedim "söylediklerinize verebileceğim cevaplarım ancak olardı ,"

sizler asıl ne fenaymışsınız allah kimsenin başına vermesin benim bir gün yakınımın yada ne bilim çevremde birinin başına bu tarz topluma ayrıkırı bir davranış sergilenirse yemin ederim daha çok anlayışla yaklaşacağım herkesin hata yapabileceğini "bu az yada çok "ne olursa olsun daha düşünceli yaklaşacağım

BENİM İÇİN GERÇEKTEN YARDIMCI OLMAK İSTEYENLERE GELİNCE ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN MEVLANANIN ŞU SÖZÜNÜ HATIRLATTINIZ BANA

"Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol"

biz göründüğümüz gibi konuştuk demekki millet gibi yapıp yapıp ayyyy ben asla yapmam demek lazımmış toplumda kabul görmek için k. bakmayında sizin gibi toplumda kabul göreceğime kendi hatalarıma kendim yardım ederim daha iyi !

bak kizim sen en iyisi ayril bu adamdan hem sen hem o kurtulsun cunku sende cok iyi biliyosun o yuvasini birakmaz helede senin gibi biri icin,adam guzelce yuvasini kurmus!seni sevseydi esini bosardi;sen aradan cikmalisin onun esini birakmamasi gerekiyo!adam hata yapmis esi kabul ediyosa o onun sorunu ama sen cik ortadan,valla bak yuva yikanin yuvasi olmaz!sen herseyini kaybetmissin bu iliskide;aklini basina topla ac gozlerini az ya!!!!

IDIOTS!

bunu bi kadin diger kadinami söylüyor

Yaptigin yanlis, hemde gunah.
kararli olacaksin yoksa adamin uzun sureli dostu olursun. Senden gecer esinden cocuklarindan gecmez. Zaten evliyken size dokunup istedigi gibi iliskiyi yonetirken niye onlari birakip tamamen size gelsin ki?

Severken ayrilan ilk insan siz olmayacaksiniz. Ayril ve kararli ol. Oyle iki guzel soze yumusama hemen. karisini aldatan bi adam olduguna gore hic guvenilir bir adam da degilmis zaten. Oylesi erkegi her zaman bulursun. Adam akilli, karakterli birini bul derim. Ama tabi oyle birine boyle bi mazini anlatirsan o tarz bi adam da seni kabul eder mi bilmem. Simdi bu en sonuncusunu neden soyledim? Cunku evli oldugunu bile bile iliskiyi surdurmendeki ask bahanen cok sacma!

konu sahibi sen hata oldugunu bile bile yıllarca bu ilişkiye devam etmişsin.

yaptıgının yanlıs oldugunu bile bile..

kendini bari kandırma artık.

bir kac ay olsa ilişki herkes yine farklı yorum yapardı. ama sen göz göre göre lades yapmıssın.

bekaretini ona verdin diye senden vazgecmez sandın belki de ama olmaz.

.secim yapmakta zorlanıyorum demek ne demek
??

ablam ah ablam ben ayrılmak istiyorum diyorum hiç biriniz beni anlamıyor ki !

diyorumki ayrılmak istiyorum beni o kadar laı söylemeye mecbur bıraktılar adam gibi derdime çare bulmak için yazdım o kadar laf işitmek için değil ortada filan değilim ben o eşinin yanında zaten ben gel demiyorum başta ayrılıcam dedi ayrılmadı bende artık bu şekilde birlikte olmak istemiyorum ki birliktede değilim zorlamıyorum yada ayrıl demiyorum yukarda konuyu başlatırklende yazdım onun çocuklarıda benim gibi büyüsün istemiyorum yazdım sadece bir gaflete kapılıp hata işledim bu saatten sonra bu duygularımın bitip herşeyi sonlandırmak istiyorum bunu nasıl yaparım diye yazdım ama insanlar okumadan o kadar laf silahlarıyla saldırınca bende öyle cvplar yazdım

tabirleriniz de pek hos pek. kendinizi cok güzel aklıyorsunuz !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…