- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum
IDIOTS!
asıl sizler ne kadar aciz kadınlar olduğunuzu kanıtladınız sizin gibi karım olsa yemin ederim gider daha anlayışlı biriyle olurdum aldatmazdım tabi boşanır yeni birini bulurdum
IDIOTS!
Ah be kadın şu an düşündüğün sadece kendinsin .....ben öcü değilim mrk etme aslında söyleyeceğin kelime şu olmalıydı allah böyle duyguları insanın içine yanlış şekilde vermesin mrk etme ruhumu senden daha iyi biliyorum , emin ol ki bunları bana söyleyenden daha fazla çirkin değil !
birtek benim yazdıklarımı görüyorsunuz hanımlar allah asıl size akıl fikir versin ne kadar yüzüstü okuyorsunuz bazı şeyleri belli oluyor
bu da yeni moda oldu SEVDİM bide PSİKOLOJİM BOZUK deyince herşey mübah dimi yapmayın ya kendi kendinizi kandırmayın bu kadar saf sanmayın herkezi
IDIOTS!
IDIOTS!
bunu bi kadin diger kadinami söylüyor
tüm bu yukardakileri tüm kadınlar bir kadına mı söylüyor ????????
(!)
bak kizim sen en iyisi ayril bu adamdan hem sen hem o kurtulsun cunku sende cok iyi biliyosun o yuvasini birakmaz helede senin gibi biri icin,adam guzelce yuvasini kurmus!seni sevseydi esini bosardi;sen aradan cikmalisin onun esini birakmamasi gerekiyo!adam hata yapmis esi kabul ediyosa o onun sorunu ama sen cik ortadan,valla bak yuva yikanin yuvasi olmaz!sen herseyini kaybetmissin bu iliskide;aklini basina topla ac gozlerini az ya!!!!
lan sizden yardım isteyeninde .... ne biçim insanlarsınız beee ne desem suç oldu hata diyorum -laf- pişmanım diyorum -laf- üzgünüm diyorum - laf-
lan sanki hepiniz 4/ 4 lüksünüz aranızda 3-5 kişi varmış insan gibi cvp veren kendimin yaptığını absult bişi düşünüyordum valla bu yazılanları görünce yuh ya ne biçim bir toplumda yaşıyoruz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?