evet seviyorum kırmızıyı ama herşey kırmızı olmuyo
hayırlı uğurlu olsun canım her şeyin çok güzel aşkla mutlulukla eskisinler
Allah sevdiğine hayırlısıyla kavuştursun inş
amin canım çok teşekkür güzel dileklerin için
beğenmene sevindim
biliyorum ben o yemek takımını ama almadım çünkü seramik oluyo galiba bunlar gittim baktım diğerlerine göre daha nazik kullanım istiyo yanlardan kırılıyo çünkü pasta tabaklarımız var bu malzemeden hep kırıldı yanları çok çirkin duruyo ben normal bi yemek takımı alıcam hani güralların falan oluyo ya öle...
ama o kedili tabaklarını nereden aldın çok beğendimmm
bende mutfağımda tezgah üstü olacak eşyalarımı kırmızı beyaz almaya gayret ediyorum beyaz eşyalarımı inox almak istediğim için küçük ev aletlerimi de inox tercih ettim
ama tezgah üstünde durmayacak eşyaları yeşil mor karışık alıyorum bu renklerden de vazgeçemiyorum sanırım
kedili tabakları, ben ist oturuyorum pendikten bir züccaciyeden aldım .. kedili şekerlik aldım kedili çay bardağıda aldım.. onların fotosunu bulamadığımdan koymadım..
canım hayırlı olsun iyi günlerde aşkla kullanmanı dilerimm..bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama bazılarını bulamıorum yaabulduklarım kadarıyla bi sayfa acım en kısa zamanda:)
çok güzeller pendiğin neresinden aldın ve nekadara aldın bana söyleyebilir misin gittiğim zaman bende bakayım oraya
çok güzel bir çeyiz olmuş güle güle kullan canım cicilerini
ben inox istemediğim için kırmızıdan yana kullanıcam yine küçük ev aletlerimi
tanesi 10 tl canım.. altgeçidden çıkınca bir yol dümdüz gidiyor tren e doğru giden tarafdan değil , bir de karşıya geçip aynı yine tren e de kadıköy istikametine doğru yürüyorsun dümdüz ilerliyeceksin karşıya geçtikten sonra .. yolun sonunda bir züccaciyeden aldım.. orda hatta topselviye giden minübüs durakları var bilirmisin..
eğer dolabı falan inox düşünmesem bende böyle alırdım küçük ev aletlerinde kırmızı gerçekten çok hoş duruyor
ama takım olsun bütünlük bozulmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?