seh123 ün çeyiz serüveni :)

hayırlı uğurlu olsun canım her şeyin çok güzel aşkla mutlulukla eskisinler

Allah sevdiğine hayırlısıyla kavuştursun inş

biliyorum ben o yemek takımını ama almadım çünkü seramik oluyo galiba bunlar gittim baktım diğerlerine göre daha nazik kullanım istiyo yanlardan kırılıyo çünkü pasta tabaklarımız var bu malzemeden hep kırıldı yanları çok çirkin duruyo ben normal bi yemek takımı alıcam hani güralların falan oluyo ya öle ...
ama o kedili tabaklarını nereden aldın çok beğendimmm

amin canım çok teşekkür güzel dileklerin için
beğenmene sevindim

bende mutfağımda tezgah üstü olacak eşyalarımı kırmızı beyaz almaya gayret ediyorum beyaz eşyalarımı inox almak istediğim için küçük ev aletlerimi de inox tercih ettim

ama tezgah üstünde durmayacak eşyaları yeşil mor karışık alıyorum bu renklerden de vazgeçemiyorum sanırım

kedili tabakları, ben ist oturuyorum pendikten bir züccaciyeden aldım .. kedili şekerlik aldım kedili çay bardağıda aldım.. onların fotosunu bulamadığımdan koymadım..

ben inox istemediğim için kırmızıdan yana kullanıcam yine küçük ev aletlerimi

kedili tabakları, ben ist oturuyorum pendikten bir züccaciyeden aldım .. kedili şekerlik aldım kedili çay bardağıda aldım.. onların fotosunu bulamadığımdan koymadım..

çok güzeller pendiğin neresinden aldın ve nekadara aldın bana söyleyebilir misin gittiğim zaman bende bakayım oraya

canım hayırlı olsun iyi günlerde aşkla kullanmanı dilerimm..bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama bazılarını bulamıorum yaa bulduklarım kadarıyla bi sayfa acım en kısa zamanda:)

canım hayırlı olsun iyi günlerde aşkla kullanmanı dilerimm..bende aldıklarımı eklemek istiyorum ama bazılarını bulamıorum yaa bulduklarım kadarıyla bi sayfa acım en kısa zamanda:)

teşekkür ederim inş. hepimize aşkla kullanmak nasip olur
bencede aç benimde aklımda olupda resmini bulamadığım çok var koliden çıkınca çekip eklicem
sende bulamadığını çekerek koyarsın sabırsızlıkla bekliyorum çeyizini

çok güzel bir çeyiz olmuş güle güle kullan canım cicilerini

çok güzeller pendiğin neresinden aldın ve nekadara aldın bana söyleyebilir misin gittiğim zaman bende bakayım oraya

tanesi 10 tl canım.. altgeçidden çıkınca bir yol dümdüz gidiyor tren e doğru giden tarafdan değil , bir de karşıya geçip aynı yine tren e de kadıköy istikametine doğru yürüyorsun dümdüz ilerliyeceksin karşıya geçtikten sonra .. yolun sonunda bir züccaciyeden aldım.. orda hatta topselviye giden minübüs durakları var bilirmisin..

ben inox istemediğim için kırmızıdan yana kullanıcam yine küçük ev aletlerimi

eğer dolabı falan inox düşünmesem bende böyle alırdım küçük ev aletlerinde kırmızı gerçekten çok hoş duruyor

ama takım olsun bütünlük bozulmasın istiyorum

yok topselviye giden durakları bilmiyorum ,
ama alt geçitten çıktım farz sayalım leke var hemen yan tarafta o taraftan bahsediyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…