yok topselviye giden durakları bilmiyorum,
ama alt geçitten çıktım farz sayalım leke var hemen yan tarafta o taraftan bahsediyorsun dimi
ewt şimdi lekeden karşıya geçtin karşıda pastane var royal diye işte ordan dümdüz yürü hiç bir yere sapmadan ve sonunda kaldırım bitiyor karşıya geçiyorsun, karşıya geçtiğin yoldan da dümdüz yürüyorsun hiç bir yere sapmadan bu yolun sonunda 1 tane züccaciyeci var zaten
yani sende haklısın inoxda güzel ama temizliği zahmetli işte
bunu çantamda taşıdığım deftere yazıyorum pendiğe gidince okuyarak devam edicem teşekkür ederim canım anlattığın için
başka güzel şeyler var mı kırmızı özellikle
yok yahu zahmetli değildir üstelik çoğu aldığım şeyde inox değilir değildir gayet kolaydır
tamam canım çok teşekkür ederim
valla inox ocak kullanıyoruz evde hiçte kolay değil
bizimde var inox ocak davlumbaz falan temizliği hakkında bi fikrim yok henüz ama çok hoş duruyor yaa
hoş durmasına çok hoş ama temizliğini kullanınca çok iyi anlıcaksın
Hepsi birbirinden güzel sen almaya başladın ya devamı gelir merak etmee :) Aşkla kullan
her güzelin bi kusuru olur der katlanırım artık napalım
yani bende siyah alıcam beyaz eşyalarımı oda tozu belli ediyo ama katlanıcam yani
ya birde bu inoxlarda öylede camlarda da çizilme çok olur değil mi inoxların el izi yapmayanı falan oluyor ama bilmiyorum ki
Allah'tan daha vaktim var ben evimi kurana kadar gelişsin gelişebildiği kadar teknoloji
canım inox un parmak izi yapmayanları denildiğinde şunu demek istiyolar yapar ama sildiğinde çıkar ama benden tavsiye inanma
siyah camda tozu belli ediyo ama evde nekadar tozlanabilir ki
neyse sen toza katlanırsın ben parmak izine geçinir gideriz
Emsan tencere setine bayıldımmm.. Yaa bir sürü tencerem var ama bundan da istiyorumÇeyizin çoook güzel cnm, hepsini iyi günlerde kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?