seh123 ün çeyiz serüveni :)

yok topselviye giden durakları bilmiyorum ,
ama alt geçitten çıktım farz sayalım leke var hemen yan tarafta o taraftan bahsediyorsun dimi

ewt şimdi lekeden karşıya geçtin karşıda pastane var royal diye işte ordan dümdüz yürü hiç bir yere sapmadan ve sonunda kaldırım bitiyor karşıya geçiyorsun, karşıya geçtiğin yoldan da dümdüz yürüyorsun hiç bir yere sapmadan bu yolun sonunda 1 tane züccaciyeci var zaten

bunu çantamda taşıdığım deftere yazıyorum pendiğe gidince okuyarak devam edicem teşekkür ederim canım anlattığın için
başka güzel şeyler var mı kırmızı özellikle

Hepsi birbirinden güzel sen almaya başladın ya devamı gelir merak etmee :) Aşkla kullan

yani bende siyah alıcam beyaz eşyalarımı oda tozu belli ediyo ama katlanıcam yani

ya birde bu inoxlarda öylede camlarda da çizilme çok olur değil mi inoxların el izi yapmayanı falan oluyor ama bilmiyorum ki
Allah'tan daha vaktim var ben evimi kurana kadar gelişsin gelişebildiği kadar teknoloji

ya birde bu inoxlarda öylede camlarda da çizilme çok olur değil mi inoxların el izi yapmayanı falan oluyor ama bilmiyorum ki
Allah'tan daha vaktim var ben evimi kurana kadar gelişsin gelişebildiği kadar teknoloji

canım inox un parmak izi yapmayanları denildiğinde şunu demek istiyolar yapar ama sildiğinde çıkar ama benden tavsiye inanma
siyah camda tozu belli ediyo ama evde nekadar tozlanabilir ki

canım inox un parmak izi yapmayanları denildiğinde şunu demek istiyolar yapar ama sildiğinde çıkar ama benden tavsiye inanma
siyah camda tozu belli ediyo ama evde nekadar tozlanabilir ki

neyse sen toza katlanırsın ben parmak izine geçinir gideriz

Emsan tencere setine bayıldımmm.. Yaa bir sürü tencerem var ama bundan da istiyorum Çeyizin çoook güzel cnm, hepsini iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…