seh123 ün çeyiz serüveni :)

teşekkür ederim valla gözün kaldıysa al yani benimde herşeyde gözüm kalıyo napıcam bilmiyorum

Ben çeyiz işine girince anladım ki inanılmaz güzel tencere takımları vs var. Bizim evdeki bütün takımlar standart düzdü... Annelerimizin zamanında yokmuş tabi bu kadar süslü püslü şeyler :))

Ben çeyiz işine girince anladım ki inanılmaz güzel tencere takımları vs var. Bizim evdeki bütün takımlar standart düzdü... Annelerimizin zamanında yokmuş tabi bu kadar süslü püslü şeyler :))

aynen önceden hiç şatafatlı şeyler yokmuş

merak ettiğim çeyizlerden biri daha serilmiş,güle güle kullan, Allah kavuştursun sevdiğinle..

merak ettiğim çeyizlerden biri daha serilmiş,güle güle kullan, Allah kavuştursun sevdiğinle..

teşekkür ederim canım
inşallah gülerek kullanmak nasip olur hepimize
amin güzel dualarınız için de çok teşekkür ederim
fazla birşeyim yok ama kafamdakileri alınca çok daha güzel bir çeyizle karşınızda olucam

bunlarda en son aldıklarım

Eklentiler

• $1282968_345.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $B_38210692-02082012125646.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $Fotoğraf0035.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 66
kızlar bu yumurtalıklardan 6 tane almıstım ama eklemeyı unuttum kırmızı tabı renklerı. bunlar da cumartesı alınacak olan ürünlerim ikeadan bardak altlıüıda kırmızı olandan olucak dayanamadım şimdiden ekledim nasıllar güzeller mi

Eklentiler

• $[img][3][1][234x321].webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 72
  • $PE297418.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 55
  • $PE304677.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $PE317783.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 433
hepsi çok güzel canım şimdiden güle güle kullan inş bir sorun olmadan eline ulaşır
teşekkür ederim canım inşallah öyle olur dün netten stok durumuna baktım mumlar azalmış sınırdaymış inş. yarına kadar bitmez çok üzülürüm yoksa

ayşegül cüm ya bide bana şu resimler arasına yazı koymayı öğretir miisin ya bide sonradan eklediklerimi en başa nasıl koyabilirim

Son düzenleme:
çok beğendimm canım peçetelik ve mumlar çok süper görünüyor geçen hafta aynı fenerden bende aldım :)

kırmızısıda çok hoş fenerin bilgin olsun bordo gibi mat bi renk çok tatlı oda :)

çok beğendimm canım peçetelik ve mumlar çok süper görünüyor geçen hafta aynı fenerden bende aldım :)

kırmızısıda çok hoş fenerin bilgin olsun bordo gibi mat bi renk çok tatlı oda :)

uzun zamandır istiyodum bunları ama hep erteliyodum en son ayşegülde görüncede dayanamadım aldırıyorum kırmızıda aldırıcaktım fakat kırmızısını nette göremedim ikeanın sitesinde ama dur onuda söylim o zaman varsa alsın teşekkürler canım

çok iyi yapmıssın gerçkten :)bende mum ve peçetelik ikilisini çok beğendim bir daha gittiğimde aklımda bende alcam :)canım çok şık duruyorlar geçen hafta gittiğimde inanılmaz kalabalıktı çok fazla gezinemedim gözüme çarpanları almıştım bi sonrakine artık aldır muhakkak varsa canım oda çok güzel çünkü çok tatlı rengi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…