aldıklarına bayıldım cnm güzel günlerde kullan inş
teşekkür ederim valla gözün kaldıysa al yani benimde herşeyde gözüm kalıyo napıcam bilmiyorum
Ben çeyiz işine girince anladım ki inanılmaz güzel tencere takımları vs var. Bizim evdeki bütün takımlar standart düzdü... Annelerimizin zamanında yokmuş tabi bu kadar süslü püslü şeyler :))
canım herşeyin çok güzel güle güle kullan
merak ettiğim çeyizlerden biri daha serilmiş,güle güle kullan, Allah kavuştursun sevdiğinle..
bunlarda en son aldıklarım
güle güle kullan. Süt şişen çok tatlıı :)
yeni aldıklarında hayırlı olsun canım mutlulukla kullan inş
bnm şekerliğime benziyoo çok begendimmmbunlarda en son aldıklarım
yeni aldıklarında hayırlı olsun canım mutlulukla kullan inş
teşekkür ederim canım inşallah öyle olur dün netten stok durumuna baktım mumlar azalmış sınırdaymış inş. yarına kadar bitmez çok üzülürüm yoksahepsi çok güzel canım şimdiden güle güle kullan inş bir sorun olmadan eline ulaşır
çok beğendimm canım peçetelik ve mumlar çok süper görünüyor geçen hafta aynı fenerden bende aldım :)
kırmızısıda çok hoş fenerin bilgin olsun bordo gibi mat bi renk çok tatlı oda :)
uzun zamandır istiyodum bunları ama hep erteliyodum en son ayşegülde görüncede dayanamadım aldırıyorumkırmızıda aldırıcaktım fakat kırmızısını nette göremedim ikeanın sitesinde ama dur onuda söylim o zaman varsa alsın teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?