- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Çok sanslisiniz
Jelibon hiç yemem.mesela en tiksindiğim jelibon yapımıydı. bence araştırın eminim soğursunuz
Var evet ama çok az dedi doktor. Verdiği ilaç da zaten öyle yan etki yaptı ki ölüyorum sandım.Insulin direnci olabilir sende. Baktirdin mi?
Basardim 15 kilo verdim. Basaramadim 12 kilo aldim. Simdi yine basarmayi dusunuyorum.
Çok sanslisinizsabah kahvaltısında 3 tane siyah gün kurusu 3 tane ceviz yiyorum her bir gün kurusunun içine bir ceviz koyuyorum çok lezzetli oluyor o günkü tatlı ihtiyacımı karşılıyor
Var evet ama çok az dedi doktor. Verdiği ilaç da zaten öyle yan etki yaptı ki ölüyorum sandım.
Jelibon hiç yemem.
Şekerin de vücudun tüm fonksiyonlarını nasıl bozduğunu biliyorum.
Geçen ay annem insülin iğnesi olmaya başladı, cok üzüldüm.
4-5 gün şeker tüketmedim. O günler boyunca da başım ağrıdı. Sonra eski halime geri döndüm.
Psikolojik nedenleri olduğunu düşünmeye başladım çünkü kurtulamiyorum. İstemediğim bir şey yapmak zorundaysam şekerli bir şeyler yeme isteği tavan yapıyor mesela.
Ilac kullanmana gerek yok Karatay diyetine uysan yeterli ama bi sure butun tatlilari + meyveyi de birakman gerekiyor.
Ben dondurma aliyorum cok fazla tetiklemiyor.
Bazi seyler var ki azdiriyor. Kahve de bunlardan biri.
facebook grubunda gördüğüm kadarıyla şeker, kolesterol gibi hastalığı olan kişilerde düzelmeler meydana gelmiş.
Ben de Karatay'cıyım yaaaaIlac kullanmana gerek yok Karatay diyetine uysan yeterli ama bi sure butun tatlilari + meyveyi de birakman gerekiyor.
Ben dondurma aliyorum cok fazla tetiklemiyor.
Bazi seyler var ki azdiriyor. Kahve de bunlardan biri.
Çikolatayı da denedim. .......yok hayır. fabrikada ürünlerin yapılış şekillerinden bahsetmiştim ben.
birde şunu önerebilirim. şekere ihtiyaç duyduğunuzda kare çikolatadan 2 parça koparın ve yavaş yavaş yiyin. Beynin yediğini algılama süresi 20dakikadır. 20 dk sonra küçük bir çikolatanın, şeker ihtiyacınızı nasıl kestiğini göreceksiniz.
Ben de Karatay'cıyım yaaaa
O kadar iyi geliyor ki Karatay'a uygun beslenmek
Ama işte en fazla 1 hafta dayaniyorum şekersizlige
Gerçekten deliricem
Hayatım boyunca iradeli biri oldum. Hep uğraştım didindim kilomla.Ya iste biliyorum ben yavas yavas azalttim. Sonra tamamen biraktim da kiloyu oyle verdim. Bi sure de iyi korudum korumadim degil .
Bu sene cikolatalar derken hoppp yine aldim. Dayanamiyorum filan yok. Dayanacaksin bi sure.
Bir parça alınca Pandora'nın kutusu açılıyor resmen. Durmamin imkanı yok. Paket acildiysa kesin bitmeliBen de çok severim ama az az tüketiyorum. 1-2 parça çikolata yiyorum mesela. Veya bisküvi alsam 2 tane filan yiyorum içinden. Kesiyor.
Yememeliyim dedikçe insan daha çok yiyor. En güzeli kendini kasmadan, çok çok az yemek.
1 paket de yesen 1 parça da yesen çikolata aynı çikolata
Bir parça alınca Pandora'nın kutusu açılıyor resmen. Durmamin imkanı yok. Paket acildiysa kesin bitmeli
Yarın bir deneme daha yapacağım bakalım. Belli aralıklarla kesecegim şekeri
Teşekkür ederimEşimde de var bu huy. Bana batıyor o paket bitmezse diyor. Benim gözümün önünde günlerce dursa durur öyle...
Kes cnm kes. İnşallah başarılı olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?