- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Hayır canım sigara gibi birden kesmelisin yoksa bırakmamıyorsunMerhaba
Şeeeyyy birden mi keseceğizazaltarak şeeetsek olmaz değil mi
Tamam ben varım o halde... Hiçbir şekilde tüketmiyoruz değil mi? Ben çayımı şekerli severim iki kaşık ama rahatsız olduğum halde bırakamadım.Hayır canım sigara gibi birden kesmelisin yoksa bırakmamıyorsun
Tatlım bırakmaya çalış hiçbir şekilde tatlandırıcı ,Abur cubur ,şeker ,tatlı yemiyeceğiz karalı ol bırakırsınTamam ben varım o halde... Hiçbir şekilde tüketmiyoruz değil mi? Ben çayımı şekerli severim iki kaşık ama rahatsız olduğum halde bırakamadım.
O hâlde ilk şekersiz çayım bu topiğe gelsinTatlım bırakmaya çalış hiçbir şekilde tatlandırıcı ,Abur cubur ,şeker ,tatlı yemiyeceğiz karalı ol bırakırsın
O hâlde ilk şekersiz çayım bu topiğe gelsin
BitterHayırlı olsun.
Ozge Bezirci (diyetisyen) bir sure önce paylaşmış. bende buraya bırakıyorum. Buyrun kurallar. Biz sadece şeker şekerli gıdalar dedik ama diğer kurallarda zaten kilo vermek için şart.
Zorlanacağız ama başarabiliriz.
Eki Görüntüle 1856069
Bitter
Ben de varim :) 1 aylik diyete basladim bugün itibari ile. Vermem gereken cok kilo var. Hedefim 4.5 hafta icinde 4.5 kilo :) 21 gün seker orucu güzel fikir.
Hoşgeldin Canım aramızaBen de varim :) 1 aylik diyete basladim bugün itibari ile. Vermem gereken cok kilo var. Hedefim 4.5 hafta icinde 4.5 kilo :) 21 gün seker orucu güzel fikir.
Ben bunların hepsi yapıyordum 1 aydır malesef meyve yiyorum Karatay'da meyvede yasak yarından itibaren meyve yemiyorumHayırlı olsun.
Ozge Bezirci (diyetisyen) bir sure önce paylaşmış. bende buraya bırakıyorum. Buyrun kurallar. Biz sadece şeker şekerli gıdalar dedik ama diğer kurallarda zaten kilo vermek için şart.
Zorlanacağız ama başarabiliriz.
Eki Görüntüle 1856069
Ben bunların hepsi yapıyordum 1 aydır malesef meyve yiyorum Karatay'da meyvede yasak yarından itibaren meyve yemiyorum
Verdim Canım 5.5 kg meyve yemeye başlayınca durdu şimdi meyvede yemeyeceğim 1 ayNasıl bi etkisi oldu bir ayda kilo verdin mi
Hadi bakalım inşallah Canım aramıza hoşgeldinBen de varım :) yarin başlıyorum o zaman. Zaten 2 haftadir başlamak istiyordum akşam bozuyordum. Bu sefer kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?