Şeker Orucu Hedef:21

28 EYLÜL ÇARŞAMBA

N nesevenezaket 5. GÜN BİTTİ

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim. Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

30 EYLÜL CUMA

N nesevenezaket 7. GÜN BİTTİ
C cranial

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim. Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

Merhaba :) Ben de varım ama ben meyve, kuru meyve de dahil olmak üzere şeker oranı yüksek çoğu besini tüketmiyorum. Daha çok yeşillik ağırlıklı besleniyorum, çok canım çektiğinde de biraz haşlanmış patates. Biraz ödül gibi :)

selam kızlar en son aralık ayında yazılmış birileri var mı bilmiyorum ama bende şeker orucuna başladım bugün temmuzda düğünüm var uzun bir süredir zayıflamaya çalışıyorum spora gidiyorum diyet yapıyorum ama insülin direnci olduğundan çok zor kilo veriyorum çikolatasız mutsuz bir insanım ama bu şekilde olması gerekiyor 78 kilodaydım zorla 73 küsürlerdeyim yarın tartılıcam bakalım neler olacak

İnşallah eksi görürsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…