- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Çok güzel bunlar kurallarımız olsunincesaz3506 olur mu Canım
Ben paylaştım onu canım :)
Günaydın Canım evet start başladıGünaydın herkese başlıyoruz:)
Sabah uyku sersemliğim ile başkası paylaştı sandım kusura bakma hergün sabah 5.30 kalkıyorum Canım akşam eve 9 da gidiyorum bayramda tam gaz çalıştım
Sagol Can'ım benim inşallah bu sefer başaracağıma inanıyorumkolay gelsin epey zor bir isin varmıstebrikler bu tempo ile kilo vermek büyük basarı
özellikle duygusal aclık ile bas ediyorsun
Öyle yaparsın Canım sakın zero içtim diye bütün gün şekerli içecekler içme olurmuBugün basladik mi :)29 temmuz'a kadar yapiyoruz o zaman. Ama ben bugün cola zero ictim Tatlandiricinin ve asitli iceceklerin yasak oldugunu unutmustum Bir gün esktra yaparim ben de
Öyle yaparsın Canım sakın zero içtim diye bütün gün şekerli içecekler içme olurmu
Afiyet olsun Canım
Hadi bakalım inşallah afiyet olsunMerhaba...
Bende şekersiz çayla devrim yaptım bugün:) sabahtan beri kuralları aşmadan geldim... Akşama kadar böyle devam etsin inşallah...
Verirsin Can'ım merak etme devamlı tartılma olur mu vücudumuz belli bir sure direniyor hem kilon benim başlangıç kilomdan az biliyor musun hemen vermeye başlarsınYok tatlim baska icmem :) evde bir tane vardi onun icin ictim. Iyi oldu bu seker orucu:) Zero icme aliskanligimdan kurtulmak istiyordum ben de. Sürekli icmesem de bu aralar cogaldi tüketimim. Bu arada diyete basladim yeni. 81.5 kilo ile basladim hala ayni. Moralim bozuldu vallah. Yurtdisinda yasiyorum Türkiye'ye gidecem 4 hafta sonra, 4.5 kilo vermis olmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?