Şeker Orucu Hedef:21

Sabah uyku sersemliğim ile başkası paylaştı sandım kusura bakma hergün sabah 5.30 kalkıyorum Canım akşam eve 9 da gidiyorum bayramda tam gaz çalıştım

kolay gelsin epey zor bir isin varmıs tebrikler bu tempo ile kilo vermek büyük basarı
özellikle duygusal aclık ile bas ediyorsun

Bugün basladik mi :) 29 temmuz'a kadar yapiyoruz o zaman. Ama ben bugün cola zero ictim Tatlandiricinin ve asitli iceceklerin yasak oldugunu unutmustum Bir gün esktra yaparim ben de

Bugün basladik mi :) 29 temmuz'a kadar yapiyoruz o zaman. Ama ben bugün cola zero ictim Tatlandiricinin ve asitli iceceklerin yasak oldugunu unutmustum Bir gün esktra yaparim ben de
Öyle yaparsın Canım sakın zero içtim diye bütün gün şekerli içecekler içme olurmu

Öyle yaparsın Canım sakın zero içtim diye bütün gün şekerli içecekler içme olurmu

Yok tatlim baska icmem :) evde bir tane vardi onun icin ictim. Iyi oldu bu seker orucu:) Zero icme aliskanligimdan kurtulmak istiyordum ben de. Sürekli icmesem de bu aralar cogaldi tüketimim. Bu arada diyete basladim yeni. 81.5 kilo ile basladim hala ayni. Moralim bozuldu vallah. Yurtdisinda yasiyorum Türkiye'ye gidecem 4 hafta sonra, 4.5 kilo vermis olmam gerek.

Verirsin Can'ım merak etme devamlı tartılma olur mu vücudumuz belli bir sure direniyor hem kilon benim başlangıç kilomdan az biliyor musun hemen vermeye başlarsın

Selam herkese. Benim yarın 1. günüm olsun. Bugünde dikkat ederim ama bir dilim yani 30 gram baklava yedim. Onun dışında şekerli şeyler yemeyeceğim. Yinede bunu yediğim için yarını başlangıç yapayım. Bunun yanında kalori diyeti de yapıyorum ben. Günlük maksimum 1400 kalori Bu 2. ayım. Geçen ay 3 kilo verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…