- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi incesaz3506
-
Verdim Canım 5.5 kg meyve yemeye başlayınca durdu şimdi meyvede yemeyeceğim 1 ay
Kardio ve ağırlık yaptım Canım toplamda 22 kgHosbulduk :)
Nasıl 1 ayda mi 5.5spor olarak ne yaptın canım
Ben katılmanı istiyorumayy katilsam mi acabaaa
Evet bende o yüzden katılmanı istiyorum birlikten kuvvet doğar kurallarınız neydi pekiayy canim ya ben de istiyorum diger actigim topikte tam 33 gün yemedim şeker kendimi cok hafif hissediyordum ama orda bir turlu kalabalık olamadik keske burda birlik olsak cok güzel olur
incesaz3506 tatlım kurallarımız neler
meyve kuru meyve serbestti canimEvet bende o yüzden katılmanı istiyorum birlikten kuvvet doğar kurallarınız neydi peki
Zaten ben kendi adıma konuştum Canım sen yiyebilirsin benimde asitli içeceklere alerjim var malesef bende kuru meyve yemeyi planlıyorumSelam herkese. Bu şekere meyve dahil mi acaba? Bir çok meyveye alerjim var yiyerek gereken vitamini, lifi alamıyorum zaten. Kavuna, karpuza alerjim yok. Onları da kesmek istemiyorum. Sınırlı meyve ama sıfır şekerse ben varım. Hatta ben böyle katılayım. :)
Tamam Canım ben eve gidince ölçüleri yazarım 21 gün deneyelim sonra uzatırızŞeker ve şekerli urunlerden uzak duruyoruz. Burada da birbirimize destek olalım. Her gün vücudumuza etkisini yazabiliriz. İsteyen bel basen bolgesindeki değişimi de yazabilirsiniz isterseniz. 21 gun hatta daha fazla surebilir. Yarından itibaren saymaya başlıyoruz.
Bende adet dönemimde eşime hep limon sıktırıp içiyorum sende öyle yapabilirsin CanımKuralları yeni gördüm. Bende varımBir kaç gündür şekeri azalttım. Bayramda bir dilim baklava yedim çok tatlı geldi. Bir daha yiyesim gelmedi. Üstelik adet dönemim yaklaşıyor, canım çok tatlı ister. Çayı, kahveyi şekersiz içiyorum. Kola, hazır meyve suları hiç içmiyorum. Limonata hariç. Onu da hiç içmeyi veririm. Bu iş tamam. Yuppi... Hadi hemen başlayalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?