Şeker Orucu Hedef:21

ayy canim ya ben de istiyorum diger actigim topikte tam 33 gün yemedim şeker kendimi cok hafif hissediyordum ama orda bir turlu kalabalık olamadik keske burda birlik olsak cok güzel olur

ayy canim ya ben de istiyorum diger actigim topikte tam 33 gün yemedim şeker kendimi cok hafif hissediyordum ama orda bir turlu kalabalık olamadik keske burda birlik olsak cok güzel olur
Evet bende o yüzden katılmanı istiyorum birlikten kuvvet doğar kurallarınız neydi peki

incesaz3506 tatlım kurallarımız neler

Şeker ve şekerli urunlerden uzak duruyoruz. Burada da birbirimize destek olalım. Her gün vücudumuza etkisini yazabiliriz. İsteyen bel basen bolgesindeki değişimi de yazabilirsiniz isterseniz. 21 gun hatta daha fazla surebilir. Yarından itibaren saymaya başlıyoruz.

Selam herkese. Bu şekere meyve dahil mi acaba? Bir çok meyveye alerjim var yiyerek gereken vitamini, lifi alamıyorum zaten. Kavuna, karpuza alerjim yok. Onları da kesmek istemiyorum. Sınırlı meyve ama sıfır şekerse ben varım. Hatta ben böyle katılayım. :)

Kuralları yeni gördüm. Bende varım Bir kaç gündür şekeri azalttım. Bayramda bir dilim baklava yedim çok tatlı geldi. Bir daha yiyesim gelmedi. Üstelik adet dönemim yaklaşıyor, canım çok tatlı ister. Çayı, kahveyi şekersiz içiyorum. Kola, hazır meyve suları hiç içmiyorum. Limonata hariç. Onu da hiç içmeyi veririm. Bu iş tamam. Yuppi... Hadi hemen başlayalım :)

Zaten ben kendi adıma konuştum Canım sen yiyebilirsin benimde asitli içeceklere alerjim var malesef bende kuru meyve yemeyi planlıyorum

Tamam Canım ben eve gidince ölçüleri yazarım 21 gün deneyelim sonra uzatırız

Bende adet dönemimde eşime hep limon sıktırıp içiyorum sende öyle yapabilirsin Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…