- Konu Sahibi incesaz3506
-
Tamam devam edicem çünkü kendimi ilk defa bu kadar güçlü hissediyorum tatlı karşısında. Bu duruma alışınca meyveyi de biraz azaltsam iyi olacak.Bence kaldığından yerden devam et Canım
Merhaba kızlar bende burayı okuyarak şeker orucuna başladım. Bugün 3.günümdü. Benin gibi tatlı bağımlısı için gayet iyi gidiyordu ta ki bu 3. Güne kadar. Bugün çalışırken arkadaş Elmalı soda getirmişti ben de havanın sıcağıyla çalışırken bakmadan 2 yudum içtim. Sonra kendime geldim ama iş işten geçti. Şimdi sizce bu 3. Gün diye devam edeyim mi yoksa yarın 1. Gün olarak yeniden mi başlayayım
Hafta sonu ayran detoksu yaptım şekeri sadece günlük 3 adet kayısı ve yediğim yemeklerden alıyorum şaka gibi belki ama hafta dolmadan 3 kilo verdim çok iyi gidiyor bugün 5. Günüm. Acaba kilo takibi de mi yapsak
Şimdi bende merak ettim en kısa zamanda denemek istiyorumArkadaşlar chia tohumunu denedim ve bayıldım... İyi ki merak edip almışım. Şiddetle tavsiye ediyorum.1 bardak süte 2 kaşık chia tohumu koyup buz dolabında yaklaşık 3 saat beklettim. Arasıra yani 3 kez filan kaşıkla karıştırdım birbirlerine yapışmasınlar diye... Sonra 1 adet orta boy muzu karışımın içine dilimleyip blender'dan geçirdim. Tohumlar sütün içinde biraz şişip jel kıvamı vermiş süte. Tam bir puding gibiydi. Çok lezzetliydi. Üstelik şeker hiç yok. İsteyen biraz bal katabilir ama hiç gerek yok. Artık evden eksik etmem. Üstelik midede şişip tokluk hissi veriyormuş. Daha ne isterim... Tatlı krizine girenler mutlaka sevdiği bir meyve ile denesin.
Şimdi bende merak ettim en kısa zamanda denemek istiyorum
Mutlaka denemelisin
Tamam Can'ım sen nerden aldın peki internet üzerinden mi
Hafta sonu ayran detoksu yaptım şekeri sadece günlük 3 adet kayısı ve yediğim yemeklerden alıyorum şaka gibi belki ama hafta dolmadan 3 kilo verdim çok iyi gidiyor bugün 5. Günüm. Acaba kilo takibi de mi yapsak
Arkadaşlar chia tohumunu denedim ve bayıldım... İyi ki merak edip almışım. Şiddetle tavsiye ediyorum.1 bardak süte 2 kaşık chia tohumu koyup buz dolabında yaklaşık 3 saat beklettim. Arasıra yani 3 kez filan kaşıkla karıştırdım birbirlerine yapışmasınlar diye... Sonra 1 adet orta boy muzu karışımın içine dilimleyip blender'dan geçirdim. Tohumlar sütün içinde biraz şişip jel kıvamı vermiş süte. Tam bir puding gibiydi. Çok lezzetliydi. Üstelik şeker hiç yok. İsteyen biraz bal katabilir ama hiç gerek yok. Artık evden eksik etmem. Üstelik midede şişip tokluk hissi veriyormuş. Daha ne isterim... Tatlı krizine girenler mutlaka sevdiği bir meyve ile denesin.
13 TEMMUZ ÇARŞAMBA
Miyav_su
brunettee
incesaz3506 1.gün
@Dilakzn
@turkuaz86
@leila
B bitufully
N nesevenezaket 7. Gün (1 HAFTA BİTTİİİİ)
@_Nun_
Elisya
@sss35
Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim.
Bu mesaji cevapla diyip bastaki ve sondaki qoute yazisini silerek alintilayabilirsiniz[/USER]
73 kiloydum 70 oldum hamilelik kilolarını vermeye çalışıyorumkaçtın kaç oldun canım..
ben 56.9 ile başladım daha hiç tartılmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?