Şeker Orucu Hedef:21

Merhabalar herkese... 4. günümdeyim. Şeker aramıyorum açıkçası. Üstelik adet öncesi durumdayım. Şuan çok iyi hissediyorum.

9 Temmuz- İlk gün 41 gram şeker almışım. Bu 40 gramın içerisinde 10.54 gramı kuru incir onun dışındakiler ise süt, domates, soğan, kabak gibi gıdaların içerisinde ki doğal şeker miktarları. Kalori programı kullandığım için net olarak aldığım şeker miktarını biliyorum.

10 Temmuz- 2. gün 17 gram şeker almışım. Bu da kırmızı domates, tam buğday ekmeği gibi doğal gıdalarla aldığım şeker miktarı.

11 Temmuz- 3. gün 18 gram şeker almışım. 13 gramı starbucks cool lime adlı 40 kalorilik diyet içeceğin içerisinde ki 13 gram şeker ki bu kadar şeker olduğunu sanmıyorum çünkü tatlı değil di ama program öyle hesapladı.!

12 Temmuz- 4. Gün ise 8 gram şeker almışım. 3 gramı 2 dilim karpuzdan aldığım şeker miktarı diğerleri de doğal gıdaların içerisinde bulunan şeker miktarları...

13 Temmuz yani bugün yurt dışından getirilen çikolatalardan küçük bir tane ağzıma attım ama aşırı şekerli geldiği için çiğneyip tükürdüm yutmadım. Ama şeker almış oldum yine birazcık.

Şuan iyi gidiyor ama ölçüm yapmıyorum ödem'den dolayı ki adetim çok gecikti. Bir olsam da rahatlasam o zaman tartılıp ölçüm yapacağım. Sizlerin nasıl gidiyor?

Merhaba. Sanırım sıfır şekeri ben yapamayacağım. Bayağı azalttım ama sıfır olmuyor. Daha zamanım var demekki. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Elimden gelen çabayı gösteriyorum hala. Ama burası sıfır şeker topiği olduğu için sanırım ben uyamıyorum düzeni bozmayayım

Bugün chia tohumu aldım. 1 bardak sütün içerisine 2 yemek kaşığı koyup karıştırdım ve buz dolabına koydum. Açlık hissettiğimde içerisine ya meyve yada az miktar kuru incir ve bir kaç tane badem katıp yiyeceğim. İnstagram'da takip ettiğim diyet sayfalarında görüp merak etmiştim sonunda bende deneyeceğim. Bu arada çok faydalı bir tohum'muş. Ispanaktan fazla demir, portakaldan fazla C vitamini, keten tohumu ve somon balığından fazla omega 3, sütten daha fazla kalsiyum, muzdan fazla potasyum, yaban mersini ve yeşil çay'dan daha fazla antioksidan ve soya fasulyesinden daha kaliteli protein içeriyormuş. Tatlı yeme isteği çok fazla olan arkadaşlara diyeti bırakmadan önce bir de bu tohumu tüketmelerini tavsiye edebilirim. Çünkü takip ettiğim sayfalarda hem tatlı krizleri için önerilmiş ve tok tutuyormuş.

Bence gruptan ayrılmayın ve bu şekilde azalta azalta 21 gün devam edin. Bir önceki mesajımı bir okuyun isterseniz. Chia tohumundan bahsettim belki işinize yarar.

Kullandıktan sonra buraya yorum yazarsan çok iyi olur Can'ım bende merak ediyorum

meyvelerle idare etsenn.. tarçınlı süt filann

süpersin maaşallah

Bence gruptan ayrılmayın ve bu şekilde azalta azalta 21 gün devam edin. Bir önceki mesajımı bir okuyun isterseniz. Chia tohumundan bahsettim belki işinize yarar.
Evet okudum şimdi. Yararlı bir tohum. Son zamanlarda bende görüyorum etrafımda kullananları. İthal bir tohummuş Canan Karatay ithal tohuma güvenmediğini ona alternatif miss gibi mercimeğimiz var bizim dedi çok öfkeli konuşuyordu yine denemek lazım aslında. Farklı tatlar insanı heyecanlandırır hemde motive eder. Tecrübenizi paylaşın mutlaka burada da. Ben topiği izlemeye aldım zaten ilk günden tam yapamasam da takip ediyorum okuyorum yazılanları.

Merhaba kızlar bende burayı okuyarak şeker orucuna başladım. Bugün 3.günümdü. Benin gibi tatlı bağımlısı için gayet iyi gidiyordu ta ki bu 3. Güne kadar. Bugün çalışırken arkadaş Elmalı soda getirmişti ben de havanın sıcağıyla çalışırken bakmadan 2 yudum içtim. Sonra kendime geldim ama iş işten geçti. Şimdi sizce bu 3. Gün diye devam edeyim mi yoksa yarın 1. Gün olarak yeniden mi başlayayım

Bence kaldığından yerden devam et Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…