Şeker Orucu Hedef:21

ama
Malesef zorunlu olarak bagırsaklarım çalışmadı patlatacak gibi oldum kayısı yedim fayda etmedi dün akşama kadar kayısı suyunu sulandırıp içtim bugün yeniden başladım vazgeçmek yok
Ama canim meyve yemek serbest zaten cokta fazla yemediysen bozuldugunu hic zannetmem

Sayfamız çook boş kalıyor.. neler yiyip içiyorsunuz kızlar.. ben bu ara çok yoğun çalıştığımdan yemekle uğraşmaya vaktim yok,

sabah haşlanmış mısır yiyip evden çıkıyorum.. (mısır yeme sebebim cilt için yaptığım bir kür..)
bazen yulaf ezmesi ve süt.. aslında yumurta yesem çok iyi olur ama yumurtayı yalnızcaomlet olarakyediğimden onu yapmaya vaktim olmuyor..
arada kahve.. öğlen muz, kayısı, biraz kuruyemiş.. (kuruyemiş çok kalorili)
akşam bulgur pilavı, salata vs..

protein alamıyorum, onu halletmem lazım.. sizin şekersiz beslenmeniz nasıll?? :)

Canım ben zaten Karatay yapıyorum gayet sağlıklı besleniyorum dün biraz zorlandım hava sıcak birde karşımda dondurma satılıyor insanlar yiyince biraz kötü oldum ama kendimi frenledim

Canım ben zaten Karatay yapıyorum gayet sağlıklı besleniyorum dün biraz zorlandım hava sıcak birde karşımda dondurma satılıyor insanlar yiyince biraz kötü oldum ama kendimi frenledim

çok iyi yapmışsın sakın yeme.. emeklerimiz boşa gitmesin, kilolar gitsin, şeker bağımlılığımız gitsin.. sağlığımız düzelsin.. dün bana kurabiye ikram edildi, öyle bir reddedişim var ki 2 saniye bile bakmamışımdır, direk başımı çevirdim

Süpersin ben dışarıda çalışıyorum Can'ım dün burası 45 dereceyi gördü kendimden geçtim ama tuttum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…