- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
- Konu Sahibi incesaz3506
-
sen de mi bozdun canimSelam kızlar bende bugün tekrardan başladım
Malesef zorunlu olarak bagırsaklarım çalışmadı patlatacak gibi oldum kayısı yedim fayda etmedi dün akşama kadar kayısı suyunu sulandırıp içtim bugün yeniden başladım vazgeçmek yoksen de mi bozdun canim
Ama canim meyve yemek serbest zaten cokta fazla yemediysen bozuldugunu hic zannetmemMalesef zorunlu olarak bagırsaklarım çalışmadı patlatacak gibi oldum kayısı yedim fayda etmedi dün akşama kadar kayısı suyunu sulandırıp içtim bugün yeniden başladım vazgeçmek yok
Meyve suyu içtim canım hazır olanlardanama
Ama canim meyve yemek serbest zaten cokta fazla yemediysen bozuldugunu hic zannetmem
Himm anladim canim hazirlardansa haklisin o zamanMeyve suyu içtim canım hazır olanlardan
Canım ben zaten Karatay yapıyorum gayet sağlıklı besleniyorum dün biraz zorlandım hava sıcak birde karşımda dondurma satılıyor insanlar yiyince biraz kötü oldum ama kendimi frenledimSayfamız çook boş kalıyor..neler yiyip içiyorsunuz kızlar.. ben bu ara çok yoğun çalıştığımdan yemekle uğraşmaya vaktim yok,
sabah haşlanmış mısır yiyip evden çıkıyorum.. (mısır yeme sebebim cilt için yaptığım bir kür..)
bazen yulaf ezmesi ve süt.. aslında yumurta yesem çok iyi olur ama yumurtayı yalnızcaomlet olarakyediğimden onu yapmaya vaktim olmuyor..
arada kahve.. öğlen muz, kayısı, biraz kuruyemiş.. (kuruyemiş çok kalorili)
akşam bulgur pilavı, salata vs..
protein alamıyorum, onu halletmem lazım.. sizin şekersiz beslenmeniz nasıll?? :)
Canım ben zaten Karatay yapıyorum gayet sağlıklı besleniyorum dün biraz zorlandım hava sıcak birde karşımda dondurma satılıyor insanlar yiyince biraz kötü oldum ama kendimi frenledim
Süpersinçok iyi yapmışsın sakın yeme.. emeklerimiz boşa gitmesin, kilolar gitsin, şeker bağımlılığımız gitsin.. sağlığımız düzelsin.. dün bana kurabiye ikram edildi, öyle bir reddedişim var ki2 saniye bile bakmamışımdır, direk başımı çevirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?