Şeker Orucu Hedef:21

Sağol canım :) Sana da iyi bayramlar.
Geçmiş olsun. Listede kalsın canım ismin nolacak :)

şeker orucunu bozmadım ama diyeti baya bozdum yediklerimle

Ah sorma seker orucunda benimde problem yok da diyeti ben de pis bozdum

diyet miyet kalmadı dünyayı yedim ama yarın dönüyorum:)

Aynen bir haftadır diyet yapmıyorum diye neler yemedim :) Allahtan şeker orucuna devam ettim :)

Yarın ya da perşembe tekrar baslicam 21 gun bitti iyi oluyor ya

En dayanıklı benim.ikram ettiğim şeker tatlıdan hiç yemedim.1.gün nişasta günümdü 1 lokum çokk erken saatte aç karnına yedim.diyete devam kızlar sizde meyve serbest kalkınca biraz ssağ-sol dolandıkdan sonra ılık su için açlık hissedince elma yiyin 1-2 olur.sonra mutlaka açıkınca kahvaltıya geçin.çok faydasını göreceksiniz

Son düzenleme:
Hey, what's up?
Herkes nerelerde bakalım? Topic çöl gibi ıssız kalmış, tekrar canlandıralım buraları ne dersiniz? Ben bugün şeker orucuna başlıyorum, yapmak isteyenler çıksın çıksın gelsin.

Artık kilo korumadayım, ama vücudumu zararlı şeylerle doldurmak istemiyorum. O yüzden "No sugar" diyorum.

24 EYLÜL CUMARTESİ

N nesevenezaket 1. GÜN

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim. Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

25 EYLÜL PAZAR

N nesevenezaket 2. GÜN BİTTİ

Arkadaslar her günün sonunda kacinci günü tamamladiysak ismimizin yanina yazalim. Bu mesaji cevapla diyerek bastaki ve sondaki QUOTE yazisini silerek alintilayabilirsiniz.

26 EYLÜL PAZARTESİ

N nesevenezaket 3. GÜN BİTTİ

merhaba canım geri döndün mu tamamlayabildin mi şeker orucunu

27 EYLÜL SALI

N nesevenezaket 4. GÜN BİTTİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…