Şeker Orucu Hedef:21

Bende katılabilir miyim .Daha once 21 gun yapmistim ve cok buyuk bir oncelme farki olmustu tartidaki rakam o kadar onemli degil benim icin aynadaki görüntü onemli

Arkadaşlar karışıklık olmuş, 7 eylülün listesi 7 eylülü yani bugünü tamamlayınca akşam olabilir ancak..

Bende katılabilir miyim .Daha once 21 gun yapmistim ve cok buyuk bir oncelme farki olmustu tartidaki rakam o kadar onemli degil benim icin aynadaki görüntü onemli

katılabilirsin tabii hoşgeldin:) 1. günü tamamladığın zaman listeye adını ekleyebilirsin:)

kızlar bugün canım çok fazla kek kurabiye gibi şeyler çekiyor.. light bile yesem hepsinde şeker var yine de.. meyve tutmuyor yerini çok istiyorum ya, bi güncük kaçamak yapsam nolur ki umarım işten çıkarken unutmuş olurum

ben ettim sen etme inan degmiyor bozmana..

büyük ihtimal duygusal açlık derin nefes al ver dikkatini dagitmaya çalış kendini oyala.

çıktığında da istiyorsan once 1 Türk kahvesi sonra soda ic sonra domates salatalik saldir.
bir kere bozunca d3vami geliyor.

ben zor toparladim bugun 9. gün olarak devam edecegim insallah

anladım canım.. çok haklısın da acaip canım çekiyor.. duygusal olabilir gerçekten..

anladım canım.. çok haklısın da acaip canım çekiyor.. duygusal olabilir gerçekten..
inan bir onceki seker orucu yapisimda acayip canim cekiyordu 19. gündü yemedim ve 33 gün sürdürdüm.

o günü atlatinca bi 10 gün idare ediyor seni günü gecirmeye bak lütfen dediklerimi yap.

ama hâlâ canin cekiyorsa tabi yapacak bir sey yok ben bir bozunca paketler bitiriyorum umarim sen öyle degilsindir.

ben de öyleyim de bu bozmayı kontrollü yapmayı düşünüyorum bi bakayım işten çıkınca

N nesevenezaket canim nerelerdesin merak ediyorum seni...

Canım, yıllık doktor kontrollerim vardı, oralarda koşturuyordum. Hastanelerde koşturmak çok yoruyor beni, sağlam gidip eve hasta gibi dönüyorum neredeyse. Senin nasıl gidiyor, iyisindir umarım? Ben devam ediyorum şeker orucuna ama gün gün gelip yazamıyorum buraya. Beni listeden çıkarın isterseniz.

Topic'teki herkese kolay gelsin diliyorum. Elisya , Feministka sizler de iyisinizdir umarım.
Hepinizi öpüyorum, iyi bayramlar diliyorum .

ben de öyleyim de bu bozmayı kontrollü yapmayı düşünüyorum bi bakayım işten çıkınca
naptin canım

cok geçmiş olsun canım :)

geçmiş olsun canım, neden listeden çıkaralım ya olur mu öyle şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…