• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dun yukledigimi kaldırdım cani ceker gorenlerin diye ama burası uygun ya ana sayfa degil bisey olmaz artk paylasirim bende
Yok ya burda poğaça börek paylasmiyoruz ki herkes görmüyor zaten ben bunları normal yerde paylaşmam zaten 🥰 benim için sakıncası yok ❤️ diyet üzerine paylaşım

Yok ya burda poğaça börek paylasmiyoruz ki herkes görmüyor zaten ben bunları normal yerde paylaşmam zaten 🥰 benim için sakıncası yok ❤️ diyet üzerine paylaşım
Aynen buraya giren kendi istegiyle giriyor. Tepsi tepsi borek paylasmicaz yani 🤪
Ottan meyveden baska paylasim olmaz burda 😂😂😂

• Komik
Reactions: H M
Anca yiyorum alelacele hazirladim o kadar açım ki ozenemedim yumurtadan belli oluyor acelem 😂😂 H M H M bu arada ben domates aşiğiyimmm bayiliyorm tuzlu tuzlu 🤤🤤
20210227_121458.webp

• Muhteşem
Ona başlamadım ne yalan soyliyim 🙈 ama başlayayım.
Bende şimdi son olarak meyve yedim.
Ayva elma portakal yedim azar azar.
Akşamda salata yerim sadece.
Portakalo dilimleyip suya ekle oyle de icebilirsin bende greyfurt koyuyorum suya. Simdi ovu twsti için saat 3 ü bekliyorm sonra içicem. Adet olmadim ya bi duruma bakayim dedim

Portakalo dilimleyip suya ekle oyle de icebilirsin bende greyfurt koyuyorum suya. Simdi ovu twsti için saat 3 ü bekliyorm sonra içicem. Adet olmadim ya bi duruma bakayim dedim
Himm inşallah hayırlısı olsun zaten o testler elde durdumu yapılıyor 🤭

Ben 18:00 de bugunu kapamış oldum
2.gune elveda 🖐️
Akşam yemeğinde
Bol salata azıcık pilav yedim okadar.
:KK73:

Bu gun ne pisirsem acabaa bende

• Beğen
Back
X