• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şekersiz Beslenme Günlüğüm 👈

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemeğin yokmu benm dünden var etli yemegim onu yedik yarına bakalım🤭
Yok esim gec geliyor tek yiyince yemek yapasim gelmiyor. Bu arada ben dayanamadim nescafe içtim başım agriyordu🙄🙄

Nabalim seni 🤭 son olsun ama 🥰
Pazartesi doğum günüm yarin cizkek yapcam pasta yerine. Cikolatali değil ama. Beyaz kisma 5 yemek kaşığı tek toz seker giriyor. Pasta yerine bu olsun dedim 🤭🤭 muaf tutalim Pazartesi gününü 👻👻

• Beğen
Reactions: H M
IMG_20210228_064615579.jpg

Muz kakao hindistan cevizi , saf hurma özü pekmezi ceviz ve süt ile 3.gunden merhaba 🖐️
Yarın muz yerine avakadoya geçeyim bı kaç gün 🥰

Son düzenleme:
11.de Dün normal kahvaltımı yapıp 1 2 dilim ekmekle
Biraz ayva ve portakal yedim.( 15:30 )
(18:00) Akşamda bulgur pilavı salata ❤️ 6 dan sonra birşey yemedim. Şekersiz tam gaz devam.
Bugün 4.gun 🖐️

IMG_20210301_070757989.webp

Muzdan vazgeçemiyorum ya 🤭
Sabah kahvaltim ceviz kakao ,yulaf ,tarçın ceviz muzlu süt
4.gun ❤️

• Komik
Sabah kahve içtim muz yedim sadece

Bende az evvel esimle lahvalti yaptim daha yeni saat 4 burda 🙄 bir dilim cizkek de yedim ama ayarini yaptigim icin asla sekerli degil tam diyet tatli oldu vala. Aksama da Allah kerim 😅

Bildirim yagmurundan yazdiklarini yeni gördüm 😅
Tamam bozmak ozamannnnn.. doğum günü çocuğu olarak uslu dur 😁

Ben bugün sabah öyle yedim öğlen de normal kahvaltı şimdi yarım portakal ve elma yedim yarımşar ,daha yemek yemem sanırım. Bugün 3 öğün yaptım çokta acikmadim kestim bu saatten sora❤️

Şekersiz Beslenme Takvimi ❣️
Başlangic ( 26 Şubat 2021)

26 📌 Şubat27📌 Şubat28📌 Şubat1📌 Mart2 Mart3 Mart4 Mart
5 Mart6 Mart7 Mart8 Mart9 Mart10 Mart11 Mart
12 Mart13 Mart14 Mart15 Mart16 Mart17 Mart18 Mart
19 Mart20 Mart21 mart22 mart23 mart24 Mart
5.gune dogru :KK5: X xnobodyx

Ben bugün sabah öyle yedim öğlen de normal kahvaltı şimdi yarım portakal ve elma yedim yarımşar ,daha yemek yemem sanırım. Bugün 3 öğün yaptım çokta acikmadim kestim bu saatten sora❤️
Duzenine kararliligina hayranim 🤩

• Muhteşem
Back
X